Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για τις αγγελίες στο νέο insomnia (αξιολογήσεις, φωτογραφίες κτλ)

ouzounidhs_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα.

Παρουσιαστηκε το εξης.

Μολις πριν λιγο ανεβασα μια αγγελια αλλα με το που πατησα υποβολη ναι μεν δημιουργηθηκε,αλλα την εμφανιζει σαν απενεργοποιημενη.

Ειναι καποιο bug;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, asderis είπε

Καλησπερα.

Παρουσιαστηκε το εξης.

Μολις πριν λιγο ανεβασα μια αγγελια αλλα με το που πατησα υποβολη ναι μεν δημιουργηθηκε,αλλα την εμφανιζει σαν απενεργοποιημενη.

Ειναι καποιο bug;

Ενεργη κανονικοτατα ειναι

• Super Moderators
12 λεπτά πριν, asderis είπε

Καλησπερα.

Παρουσιαστηκε το εξης.

Ειναι καποιο bug;

Πρέπει να είναι εντάξει τώρα. (Την επισκέφτηκα, εντάξει τη βλέπω, αλλά δες κι εσύ μήπως μου διαφεύγει κάτι).

Το προώθησα για περαιτέρω έλεγχο.

Μόλις τώρα, Snoob είπε

Πρέπει να είναι εντάξει τώρα. (Την επισκέφτηκα, εντάξει τη βλέπω, αλλά δες κι εσύ μήπως μου διαφεύγει κάτι).

Το προώθησα για περαιτέρω έλεγχο.

Τωρα ειναι ενταξει.

Σ'ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.

• Super Moderators
Μόλις τώρα, asderis είπε

Τωρα ειναι ενταξει.

Σ'ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.

Γενικά, εφόσον υπάρχει slot ελεύθερο (δηλαδή δεν τρέχουν ήδη δύο ενεργές αγγελίες) δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τη νέα υποβολή.

Αν τυχόν εξακολουθήσει αυτό (το γράφω και για τυχόν άλλα μέλη) στείλτε αναφορά να το δούμε.

Η μόνη περίπτωση που προβλέπεται να μην υπάρχει δυνατότητα νέας υποβολής είναι να τρέχουν δύο αγγελίες. Εφόσον τη δέχεται ως νέα υποβολή το σύστημα δεν πρέπει να την απενεργοποιεί αμέσως, προφανώς.

• Super Moderators
5 λεπτά πριν, strange_thomas είπε

Καλημερα, συνεχίζει να μην μου εμφανίζεται το κουμπί για νέα υποβολή. 

Τι πρέπει να έχει συμβεί (εικάζω, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το τεστάρω):

Τρέχουν ήδη 2 αγγελίες σου, από τέλη Δεκεμβρίου, οι οποίες έχουν ακόμη ημέρες μπροστά τους για να λήξουν. Δεν ξέρω γιατί πήραν τόσο μεγάλο διάστημα, ενδεχομένως, λόγω της μετάβασης στη νέα πλατφόρμα να δημιουργήθηκε κάποιο θέμα (αυτό είναι που δεν μπορώ να τεστάρω). 

Το θέμα είναι ότι, εφόσον υπάρχουν 2 ενεργές ήδη, καμία άλλη αγγελία δεν παίρνει νέα υποβολή.

Η δυνατοτητα νεας υποβολης εχει μεταφερθει απ'οτι βλεπω μονο στις ανανεωσεις μου,σωστα;

Επισης θα ηθελα να ξαναρωτησω σχετικα με το χαρτη.

Πως μπορω να βαλω μονιμα την τοποθεσια μου;

• Super Moderators

Δεν νομίζω ότι μπαίνει ο χάρτης αυτός καθαυτός ως μόνιμο στοιχείο.

Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, επιλέγεις "προκαθορισμένα στοιχεία αγγελιών", εκεί εισάγεις περιοχή και νομίζω ότι ο χάρτης της Google εντοπίζει στη συνέχεια το σημείο.

16 ώρες πριν, Snoob είπε

Nαι, λειτουργεί κανονικά.

Οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε νέα αγγελία από την αρχή? Απλά πατάμε νέα υποβολή και η αγγελία πάει στην πρώτη σελίδα όπως παλιά?

• Super Moderators
1 ώρα πριν, imgema είπε

Οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε νέα αγγελία από την αρχή? Απλά πατάμε νέα υποβολή και η αγγελία πάει στην πρώτη σελίδα όπως παλιά?

Δεν γνωρίζουμε να υφίσταται γενικευμένο πρόβλημα με τη νέα υποβολή.

Ορισμένα θέματα που υπάρχουν, ενδέχεται να οφείλονται στο ότι υπήρξαν κάποιες ανανενώσεις πάνω στη μετάβαση ή όταν υπήρχε πράγματι θέμα με τη λειτουργία της νέας υποβολής (δεν οδηγούσε την εκ νέου υποβληθείσα αγγελία στην αρχή της κατηγορίας της) οπότε κάποιες από τις ενέργειες που έγιναν τότε ίσως να επηρέασαν την κανονική ροή (γι' αυτό και εντοπίζουμε κάποιες αγγελίες που έχουν υποβληθεί πριν από 7+ ημέρες και παραμένουν ενεργές).

Κανονικά, εφόσον το μέλος έχει θέση να δημοσιεύσει αγγελία (δηλαδή δεν έχει 2 τρέχουσες ενεργές) θα πρέπει να βλέπει κανονικά την επιλογή της νέας υποβολής και, εφόσον υποβάλει εκ νέου παλαιότερη αγγελία, αυτή πρέπει να πάει στην πρώτη σελίδα, όπως παλιά.

Αν δεν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, παρακαλώ ενημερώστε να το δούμε. Επαναλαμβάνω, όμως, δεν έχουμε ενημέρωση για γενικευμένο πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...