Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Snoob said: Εφόσον εφαρμοστεί το μέτρο (που ΔΕΝ είναι βέβαιο, γενικά το συζητάμε τώρα) σαφέστατα θα μιλάμε για αγγελίες από εδώ και πέρα. Δεν θα ανατρέξουμε στο παρελθόν, δηλαδή. Προσωπική μου άποψη, είναι μέτρο που δεν θα επέλεγα, αν ήταν δική μου απόφαση, καθώς η αυτόματη "θετική" σαφώς δεν έχει την ίδια αξία με τη θετική που βάζει ένας χρήστης, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, συζητάμε διάφορες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι για το απώτερο μέλλον. Έστω ότι γίνεται. Δηλαδή θα είναι μόνο για τα καινούργια μέλη? Και πως θα ορίζετε το καινούργιο μέλος, θέλω να πω από μια ημερομηνία και μετά?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Hapatingo είπε Έστω ότι γίνεται. Δηλαδή θα είναι μόνο για τα καινούργια μέλη? Και πως θα ορίζετε το καινούργιο μέλος, θέλω να πω από μια ημερομηνία και μετά? Όχι, μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Εννοώ, για αγγελίες όλων των μελών, προφανώς, οι οποίες θα εμφανίσουν αυτή την εκκρεμότητα από εδώ και πέρα.
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Snoob said: Όχι, μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά. Εννοώ, για αγγελίες όλων των μελών, προφανώς, οι οποίες θα εμφανίσουν αυτή την εκκρεμότητα από εδώ και πέρα. Ναι αλλά τι θα αποκλείει έναν πωλητή να ψάξει σε παλιά θέματα που έχουν κλειδωθεί ώστε να βρει μέλη που πλέον δεν μπαίνουν στο φόρουμ και να τα ορίσει ως αγοραστές? Αφού τα συγκεκριμένα μέλη πλέον δεν μπαίνουν στο φόρουμ, μετά από ένα Χ διάστημα θα πάρει ο πωλητής μια θετική (ή ουδέτερη ή οποιοδήποτε άλλο σήμα) έχοντας κάνει εικονική/ ανύπαρκτη συναλλαγή. Και θετική να μην είναι πάλι θα βελτιώνει το προφίλ του.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Να τα ορίσει ως αγοραστές, πού; Σε αγγελίες που θα ανοίξει τώρα; Και θα μας στείλει, δηλαδή, αναφορά μετά από τουλάχιστον 30 ημέρες, ότι "εκκρεμεί η αξιολόγησή μου", θα μπούμε να δούμε από ποιον εκκρεμεί, θα πέσουμε πάνω σε μέλος που έχει να μπει από το 2005 και δεν θα πέσει ban ξεγυρισμένο από εδώ ίσαμε το 2099; 1
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Εννοώ όταν θα εφαρμοστεί το μέτρο. Τώρα δεν έχει νόημα.
mastronomo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας παιδιά. Τι θα λέγατε για κάτι σαν την ενεργοποίηση του paypal; Αφήνεται ως έχει τον απλό χρήστη(2 αγγελίες/εβδομάδα με χρήση αριθμού) δημιουργείται μια δεύτερη κατηγορία χρηστών όσον αφορά τις αγγελίες με περισσότερα προνόμια(π.χ. 5/εβδομάδα). Αλλά για να αναβαθμιστούν στέλνουν 1 ευρώ σε κάποιον λογαριασμό paypal μαζί με κάποιον κωδικό(χωρίς επιστροφή...). Σε μια άλλη περίπτωση θα έπρεπε να στείλουν διαπιστευτήρια όπως στα bet-αδικα. Αυτό θα συντελέσει στην μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών. Δεν αποκλείονται οι απλοί χρήστες (γιατί δεν έχουν ΡΡ ή δεν θέλουν να δώσουν κτλ) και αυτόματα ικανοποιούνται οι περισσότερο μυημένοι. Κλείνοντας, αυτή η πρόταση σίγουρα δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά είπα να πεταχτώ και εγω να πω την γνώμη μου, μήπως βοηθήσω.
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, mastronomo said: Γεια σας παιδιά. Τι θα λέγατε για κάτι σαν την ενεργοποίηση του paypal; Αφήνεται ως έχει τον απλό χρήστη(2 αγγελίες/εβδομάδα με χρήση αριθμού) δημιουργείται μια δεύτερη κατηγορία χρηστών όσον αφορά τις αγγελίες με περισσότερα προνόμια(π.χ. 5/εβδομάδα). Αλλά για να αναβαθμιστούν στέλνουν 1 ευρώ σε κάποιον λογαριασμό paypal μαζί με κάποιον κωδικό(χωρίς επιστροφή...). Σε μια άλλη περίπτωση θα έπρεπε να στείλουν διαπιστευτήρια όπως στα bet-αδικα. Αυτό θα συντελέσει στην μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών. Δεν αποκλείονται οι απλοί χρήστες (γιατί δεν έχουν ΡΡ ή δεν θέλουν να δώσουν κτλ) και αυτόματα ικανοποιούνται οι περισσότερο μυημένοι. Κλείνοντας, αυτή η πρόταση σίγουρα δεν λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά είπα να πεταχτώ και εγω να πω την γνώμη μου, μήπως βοηθήσω. Το insomnia αποποιείται ευθυνών, δεν γίνετε να σε χρεώσει. To Paypal ωστόσο είναι ανεξάρτητο ως διαμεσολαβητής αγοραπωλησιών. +1 για paypal
mastronomo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Hapatingo είπε Το insomnia αποποιείται ευθυνών, δεν γίνετε να σε χρεώσει. To Paypal ωστόσο είναι ανεξάρτητο ως διαμεσολαβητής αγοραπωλησιών. +1 για paypal Ε θα είναι ως δωρεά όσον αφορά την μεταφορά. Όσον αφορά την ασφάλεια, ε δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα ίδια στοιχεία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Εννοώ όταν θα εφαρμοστεί το μέτρο. Τώρα δεν έχει νόημα. Όταν θα εφαρμοστεί το μέτρο, λοιπόν. Ανοίγω αγγελία με μόνο σκοπό να τσιμπήσω μετά από 30 ημέρες μια αξιολόγηση, χωρίς να δώσω τίποτε. Και για να το κάνω, ψάχνω και βρίσκω έναν που έχει να μπει καιρό. Και τον "ορίζω" αγοραστή. Και μετά από 30 ημέρες λέω "ο τάδε δεν μου έβαλε αξιολόγηση, την αυτόματή μου παρακαλώ". Και μπαίνει ο συντονιστής Hapatingo να δει ποιος είναι αυτός που δεν έβαλε αξιολόγηση, και βλέπει ένα μέλος που έχει να μπει κάτι χρόνια στο insomnia. Και μου τραβάει ένα ban. Μου διαφεύγει κάτι; (Δεν το λέω ως υπερασπιστής της αυτόματης αξιολόγησης, για την οποία προσωπικά διατηρώ αμφιβολίες. Το ρωτάω για να δω πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος το σύστημα, ώστε να έχω ένα παραπάνω επιχείρημα για να μην εφαρμοστεί).
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Just now, Snoob said: Όταν θα εφαρμοστεί το μέτρο, λοιπόν. Ανοίγω αγγελία με μόνο σκοπό να τσιμπήσω μετά από 30 ημέρες μια αξιολόγηση, χωρίς να δώσω τίποτε. Και για να το κάνω, ψάχνω και βρίσκω έναν που έχει να μπει καιρό. Και τον "ορίζω" αγοραστή. Και μετά από 30 ημέρες λέω "ο τάδε δεν μου έβαλε αξιολόγηση, την αυτόματή μου παρακαλώ". Και μπαίνει ο συντονιστής Hapatingo να δει ποιος είναι αυτός που δεν έβαλε αξιολόγηση, και βλέπει ένα μέλος που έχει να μπει κάτι χρόνια στο insomnia. Και μου τραβάει ένα ban. Μου διαφεύγει κάτι; (Δεν το λέω ως υπερασπιστής της αυτόματης αξιολόγησης, για την οποία προσωπικά διατηρώ αμφιβολίες. Το ρωτάω για να δω πώς μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος το σύστημα, ώστε να έχω ένα παραπάνω επιχείρημα για να μην εφαρμοστεί). Όχι αυτό ακριβώς. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι θα γίνετε χειροκίνητα μετά από αναφορά και όχι όπως εγώ τουλάχιστον σκέφτηκα, αυτόματα μετά από παράδειγμα 30 ημέρες.
Antretng Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Snoob είπε Εφόσον εφαρμοστεί το μέτρο (που ΔΕΝ είναι βέβαιο, γενικά το συζητάμε τώρα) σαφέστατα θα μιλάμε για αγγελίες από εδώ και πέρα. Δεν θα ανατρέξουμε στο παρελθόν, δηλαδή. Προσωπική μου άποψη, είναι μέτρο που δεν θα επέλεγα, αν ήταν δική μου απόφαση, καθώς η αυτόματη "θετική" σαφώς δεν έχει την ίδια αξία με τη θετική που βάζει ένας χρήστης, αλλά όπως έχω ξαναγράψει, συζητάμε διάφορες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι για το απώτερο μέλλον. Γιατί να μην μπει σε χωριστό counter? Έτσι δεν θα χάσουν την αξία τους οι πραγματικά θετικές αξιολογήσεις αλλά θα αποτελεί και την οποία θετική ένδειξη απροβληματιστης συναλλαγής .
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Γιατί να μην μπει σε χωριστό counter? Έτσι δεν θα χάσουν την αξία τους οι πραγματικά θετικές αξιολογήσεις αλλά θα αποτελεί και την οποία θετική ένδειξη απροβληματιστης συναλλαγής . Η αντίρρηση εδώ, που έχει διατυπωθεί και νωρίτερα στη συζήτηση, είναι πως η απουσία αξιολόγησης δεν μπορεί να εξισωθεί εξ ορισμού με αμέλεια/αδιαφορία του μέλους.
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Το πιο σωστό θα ήταν να μπει ανεξάρτητος αριθμός ως ολοκληρωμένες αγγελίες που δεν έχουν αξιολογηθεί. Μιας και το insomnia δεν έχει ευθύνη στο να αξιολογεί, ούτε έχει εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο από τον αγοραστή. Αλλά όπως αναφέρθηκε ένα τέτοιο μέτρο δεν έχει εφαρμοστή σε καμία πλατφόρμα. 2
Antretng Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Snoob είπε Η αντίρρηση εδώ, που έχει διατυπωθεί και νωρίτερα στη συζήτηση, είναι πως η απουσία αξιολόγησης δεν μπορεί να εξισωθεί εξ ορισμού με αμέλεια/αδιαφορία του μέλους. Σωστά. Μάλιστα εγώ ήμουν ένα από τα μέλη που είχε αντίρρηση λέγοντας η μη αξιολόγηση δεν σημαίνει απαραίτητα ικανοποιημένος πωλητής/αγοραστής (γράφοντας κάποια παραδείγματα). Αλλά αν είναι να μπει, θα είναι λάθος να μπει στο ίδιο counter των θετικών αξιολογήσεων. Ας μπει counter "επιτυχείς συναλλαγές" που θα μετρά τις συναλλαγές που έχουν θετικές αξιολογήσεις από αυτό το μέλος (ενώ δεν έγινε αξιολόγηση από τον άλλο μετά από πχ 2 μήνες). Έτσι δεν θα υπάρχει παραπλάνηση/μπέρδεμα με τον πραγματικό αριθμό θετικών αξιολογήσεων (δηλαδή ο καθένας κρίνει μόνος του το αν και κατά πόσο θα το λάβει υπόψιν αυτό το νούμερο). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Antretng 1
spartakos123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα και χρονια πολλα. Πολλοι εδω μεσα με την βοηθεια πολλων προφιλ αξιολογούνται μονοι τους παντα θετικα ,με σκοπο την απατη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις