Antretng Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Μικρό δεν πρόκειται να είναι το διάστημα, σε καμία περίπτωση. Και οι αντιρρήσεις που διατυπώνεις είναι απολύτως λογικές και θεμιτές (και, γενικά, συμπτίπτουν με τους λόγους που διαχρονικά η συντονιστική ομάδα δίσταζε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση). Απλά, στο πλαίσιο μιας νέας πλατφόρμας, πολύ πιο ευέλικτης, συζητιούνται διάφορα πράγματα. Ακόμη και εκεί όπου εμφανιζόμαστε άτεγκτοι, στο θέμα του ορίου των αγγελιών, το ότι δεν συζητιέται ένα τέτοιο ενδεχόμενο επί του παρόντος σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι προσπερνάμε με αδιαφορία τα επιχειρήματα που προβάλλονται υπέρ της αύξησης του ορίου. Ούτως ή αλλος οι αξιολογήσεις δεν είναι για επιβράβευση ή τιμωρία των μελών αλλά για να προστατεύονται τα επόμενα μέλη έχοντας μια εικόνα από το κάθε πωλητή. Για παράδειγμα δεν θα κανα ποτέ κατάθεση σε κάποιον που δεν έχει (θετικές) αξιολογήσεις και θα προτιμούσα αντικαταβολή για έλεγχο. Δηλαδή ειναι καθαρά για να μας βοηθήσουν πως να κινηθούμε και όχι για τιμωρία/επιβράβευση. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snoob είπε Επανέρχομαι, γιατί κάθε σκέψη των μελών συζητιέται και έπεσε μια ιδέα από τη συντονιστική ομάδα: Πώς θα σας φαινόταν αν, μετά από ένα διάστημα x ημερών, εφόσον το ένα μέλος είχε αφήσει θετική αξιολόγηση, και το άλλο μέλος δεν ανταποκρίνεται, να έμπαινε από το insomnia μία θετική; Να διευκρινίσω, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ αυτή η εφαρμογή, όπως είμαι βέβαιος ότι ξέρετε, εκκρεμούν πιο επείγοντα θέματα επί του παρόντος. Μήπως αν μπαίνει αυτόματα η αξιολόγηση θα έπρεπε να είναι ουδέτερη; Έτσι για να ξεφύγουμε από τις υπερβολές και το αγχος. Μια σκέψη κάνω... Α, και τελικά μπορούμε να χαζεύουμε όλες ανοικτές τις αγγελίες σε αντίστροφη χρονολογική σειρά; Ή είναι δύσκολο τεχνικά; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από MessengerOfGood 1
DRelectric Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snoob είπε Να υποχρεωθεί το μέλος να γράψει κάτι είναι πρακτικά ανέφικτο. Πέραν του ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο να διατυπώσει άποψη, είναι και το θέμα πως κάποιες φορές μπαίνει κάποιος, αγοράζει κάτι και μετά εξαφανίζεται. Πώς να τον βρεις; (δεν λέω για αυτούς που διαβάζουν μια παράκληση να μπει αξιολόγηση και αδιαφορούν, προφανώς). Μπορεί όπως πιθανόν εννοεί.. κι ο Vaggos πιο πριν.. να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το site στο μέλος να Αναρτήσει ΝΕΑ αγγελία ζήτησης ή Πώλησης έπειτα αυτής που βρίσκεται σε εκκρεμότητα .. αν δεν εκπληρωθεί πρώτα η συνθήκη του να άφησε αξιολόγηση.. (αυτός ή και οι 2) κλπ Ψιλοδιαφωνώ με τα πολλα πολλά στοιχεία( ή με κάνει να νιώθω λίγο άβολα).. σιγά σιγά πρέπει να μελετηθεί.. στο μέλλον αυτό.. (για Δ/νση Κινητά etc..) καθώς θα δυναμώνει η δομή του site και η αξιοπιστία του.. και ίσως σε συνάρτηση με κάποιου είδους υπηρεσία.. κλπ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από DRelectric ορθογραφια + πρόσθεση.. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, DRelectric είπε Μπορεί όπως πιθανόν εννοεί.. κι ο Vaggos πιο πριν.. να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στο μέλος να Αναρτήση ΝΕΑ αγγελία ζήτησης ή Πώλησης έπειτα αυτής που βρίσκεται σε εκκρεμότητα .. αν δεν εκπληρωθεί πρώτα η συνθήκη του να άφησε αξιολόγηση.. (ή να άφησαν και οι 2..) κλπ Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κάποιον να αφήσει αξιολόγηση. Επομένως, αν δεν επιτρέπαμε να αναρτήσει νέα αγγελία (υποθέτοντας εδώ ότι αυτό θα τον επηρέαζε σε οτιδήποτε -και δεν θα τον επηρεάζε αν ήταν αποκλειστικά αγοραστής λ.χ.) πρακτικά θα ήταν σαν να του επιβάλλαμε να αφήσει αξιολόγηση. Εντωμεταξύ, δεν είμαι καν σίγουρος αν είναι τεχνικά εφικτό κάτι τέτοιο... Τέτοια περίπτωση (δηλαδή αναγκαστικής αξιολόγησης) δεν υπάρχει. Και το ενδεχόμενο της αυτόματης αξιολόγησης είναι κάτι που απλά συζητάμε σε αυτή τη φάση, για να συγκεντρώσουμε ιδέες και απόψεις από τα μέλη. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ίσως να μην προκύπτει από αμέλεια αυτή η παράληψη της αξιολόγησης. Είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά, και από αμέλεια (ή ατόφια αδιαφορία) να προκύπτει, και πάλι πάμε στο πρώτο σημείο: δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την αξιολόγηση. 1
DRelectric Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Snoob είπε Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε σε κάποιον να αφήσει αξιολόγηση. Επομένως, αν δεν επιτρέπαμε να αναρτήσει νέα αγγελία (υποθέτοντας εδώ ότι αυτό θα τον επηρέαζε σε οτιδήποτε -και δεν θα τον επηρεάζε αν ήταν αποκλειστικά αγοραστής λ.χ.) πρακτικά θα ήταν σαν να του επιβάλλαμε να αφήσει αξιολόγηση. Εντωμεταξύ, δεν είμαι καν σίγουρος αν είναι τεχνικά εφικτό κάτι τέτοιο... Τέτοια περίπτωση (δηλαδή αναγκαστικής αξιολόγησης) δεν υπάρχει. Και το ενδεχόμενο της αυτόματης αξιολόγησης είναι κάτι που απλά συζητάμε σε αυτή τη φάση, για να συγκεντρώσουμε ιδέες και απόψεις από τα μέλη. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ίσως να μην προκύπτει από αμέλεια αυτή η παράληψη της αξιολόγησης. Είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά, και από αμέλεια (ή ατόφια αδιαφορία) να προκύπτει, και πάλι πάμε στο πρώτο σημείο: δεν μπορούμε να επιβάλλουμε την αξιολόγηση. Κατανοώ και συμφωνώ.. η απάντηση ήταν για την φύση της λύσης πάνω στο πρόβλημα. πάραυτα.. τώρα που το σκέφτομαι.. έχω στείλει και 300 ευρώ σε άτομο με πολλές αξιολογήσεις.. άρα όσο πιο στιβαρό το σύστημα αξιολογήσεων.. τόσο περισσότερο αλισβερίσι.. εν γένει.. είναι συνυφασμένο με το site και άρα την κινητικότητά του.. γύρω απ'τις αγγελίες.. υγ. θέλω να το ρωτήσω καιρό.. γιατί δεν υπάρχει Section με όργανα.. (ήθελα να πουλήσω ένα synthesizer.. και το βαζα χύμα όπου να'ναι.. με αποτέλεσμα να μην το βλέπουν ίσως και άτομα που θα τους ενδιέφερε.. θα αλλάξει το "δέντρο"..?? θα προστεθούν "αντικείμενα" ? καλό κουράγιο στην προσππάθειά σας.. και κρίνω ως πολύ θετικό.. το οτι υπάρχει interaction.. γιατί θα βοηθήσει πολύ .. όλους μας. 1 1
Shadowjump Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ερχομαι λιγο καθυστερημενα, αλλα οντως, το προλημα με το ενα προίον ανα αγγελια ειναι σοβαρο και για μενα. π.χ. ηθελα να πουλησω δυο κινητα τωρα ή θελω να πουλησω μητρικη επεξεργαστη αλλα οχι μαζι πακετο, χωριστα. ερωτηση, τελικα τιμη ειναι υποχρεωτικο να βαζεις; (ασχετα που πολλοι θα βαζουν 1€...) 1
webparts Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Snoob είπε Επανέρχομαι, γιατί κάθε σκέψη των μελών συζητιέται και έπεσε μια ιδέα από τη συντονιστική ομάδα: Πώς θα σας φαινόταν αν, μετά από ένα διάστημα x ημερών, εφόσον το ένα μέλος είχε αφήσει θετική αξιολόγηση, και το άλλο μέλος δεν ανταποκρίνεται, να έμπαινε από το insomnia μία θετική; Να διευκρινίσω, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ αυτή η εφαρμογή, όπως είμαι βέβαιος ότι ξέρετε, εκκρεμούν πιο επείγοντα θέματα επί του παρόντος. Μετα απο ποσο διαστημα;Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο,ασε που δε θα ζηταμε τα αυτονοητα απο τον καθενα. Λυσε μου μια απορια ,τεχνικως μπορει η αγγελια να αφορα παραπανω απο ενα αντικειμενα; 2 ώρες πριν, Antretng είπε Ούτως ή αλλος οι αξιολογήσεις δεν είναι για επιβράβευση ή τιμωρία των μελών αλλά για να προστατεύονται τα επόμενα μέλη έχοντας μια εικόνα από το κάθε πωλητή. Για παράδειγμα δεν θα κανα ποτέ κατάθεση σε κάποιον που δεν έχει (θετικές) αξιολογήσεις και θα προτιμούσα αντικαταβολή για έλεγχο. Δηλαδή ειναι καθαρά για να μας βοηθήσουν πως να κινηθούμε και όχι για τιμωρία/επιβράβευση. Δεν υπαρχει λογος να το συζητησουμε παλι,απλα να σε ενημερωσω οτι ο ελεγχος κατα την παραδοση ειναι παρανομος και πολλα υποκαταστηματα δεν το δεχονται. Δυστυχως καποια το δεχονται και γινεται μπερδεμα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1
SilverMachine Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Snoob είπε Επανέρχομαι, γιατί κάθε σκέψη των μελών συζητιέται και έπεσε μια ιδέα από τη συντονιστική ομάδα: Πώς θα σας φαινόταν αν, μετά από ένα διάστημα x ημερών, εφόσον το ένα μέλος είχε αφήσει θετική αξιολόγηση, και το άλλο μέλος δεν ανταποκρίνεται, να έμπαινε από το insomnia μία θετική; Να διευκρινίσω, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ αυτή η εφαρμογή, όπως είμαι βέβαιος ότι ξέρετε, εκκρεμούν πιο επείγοντα θέματα επί του παρόντος. Επιτελους μια πολυ καλη ιδεα απο μοντ. +10 φιλε. α) κλειδωνει ο αγοραστης- β)μετα το περας της συναλλαγης κλειδωνει η αγγελια- γ) σε περιπτωση παρελευσης 10 ημερων (π.χ.) χωρις αξιολογηση, μπαινει μια θετικη. Ακουγεται καλο. Ομως- α) πολλοι θα "γραψουν" ακομα πιο πολυ την διαδικασια των αξιολογησεων κ θα σταματησουν εντελως να γραφουν, β) ο πωλητης γραφει μετα? Γινεται αυτοματα θετικη κ η δικη του? Μπορει να ριξει αλλο χρωμα αν κατι δεν παει καλα?
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 @Snoob ξανα τσεκαρα σημερα τις παλιες μου αγγελιες , δεν εχει αλλαξειι κατι Στις 5/1/2018 στις 8:08 ΜΜ, villasg είπε @Snoob ξανα τσεκαρα σημερα τις παλιες μου αγγελιες , δεν εχει μπει ακομα η "Νεα Υποβολη" Δες στο spoiler να καταλαβεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Οι παρακατω ειναι απο τον Οκτώβριο και μετα δεν εχει μπει ακομα η "Νεα Υποβολη" http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1009156-acer-aspire-v5-123-12102g32nkk-χωρις-hdd/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1011961-ψαχνω-ssd-120128gb-για-καλο-σκοπο/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1018853-g860-1155-2gb-ddr31333-amp-ανταλλαγη-με-τροφοδοτικο/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1021486-αεροθερμο-τζακιου/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1040372-σφραγισμενα-συμβατά-μελάνια-canon-pgi-550cli-551xl-δωρο-το-πολυμηχάνημα-mg5550-εχει-βλαβη-κρατημενα/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1039141-tv-box-z69-plus-332gb-mini-keyboard-ψυξη/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/1055809-xiaomi-redmi-note-2-πουληθηκε/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/994484-ψαχνω-πληρες-pc-για-ανταλλαγη-με-popcorn-hour-a-300-2tb/ Ενω σε αυτες που ειχα πριν τον Σεπτεμβριο εχει μπει η "Νεα Υποβολη" http://www.insomnia.gr/classifieds/item/828019-popcorn-hour-a-300-με-δισκο-20tb/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/926133-teclast-t98-4g-με-πολλα-extra-θηκη-bluethooth-πληκτρολογιο-microsd-tempered-glass/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/921624-ιονιστης-mitsubishi-heavy-bio-hepa-ct456de/ http://www.insomnia.gr/classifieds/item/930183-tvbox-beelink-gt1-ultimate-xiaomi-wireless-bluetooth-gamepad/ Στις 5/1/2018 στις 8:22 ΜΜ, villasg είπε @Snoob αμα δεις και οι πριν του σεπτεμβριου ειναι "ολοκληρωμενες"
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Ομως- α) πολλοι θα "γραψουν" ακομα πιο πολυ την διαδικασια των αξιολογησεων κ θα σταματησουν εντελως να γραφουν Ακριβώς αυτό. Πολύ φοβάμαι ότι θα ενθάρρυνε μια τέτοια ζαμανφού νοοτροπία. :-/ 2
SilverMachine Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Μήπως αν μπαίνει αυτόματα η αξιολόγηση θα έπρεπε να είναι ουδέτερη; Απο εμπειρια μου σου λεω οτι ενας στους 4 βαζει αξιολογηση. Εχω κανει νταραβερια σε ricardo, aggeliopolis, insomnia, XE κ σε κανα δυο μικροτερα που ξεχναω, κ αυτο που λες θα ειχε πρακτικα αποτελεσμα σημερα να εχω 70 θετικες (που βλεπεις στο προφιλ μου) κ 200 ακομα ουδετερες. Πως θα σου φαινομουν μετα? Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν λειτουργει νομιζω. 1
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Μήπως αν μπαίνει αυτόματα η αξιολόγηση θα έπρεπε να είναι ουδέτερη; Απο την στιγμη που δεν βαζει αρνητικη , ειναι ευχαριστημενος με την συναλλαγη απλα στα @@ του . Οποτε το σωστο ειναι να μπαινει θετικη Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από villasg
SilverMachine Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Λυσε μου μια απορια ,τεχνικως μπορει η αγγελια να αφορα παραπανω απο ενα αντικειμενα; Ναι ρε αγορι ναι. Γινεται τεχνικως, μας το εχει πει ο μαγκιτης ο μοντ κατι σελιδες πριν. Αλλα πανε να μας κοψουν τον βηχα. Πανε να το κανουν σιγα σιγα 1 αγγελια 1 αξιολογηση 1 αντικειμενο. Δεν καταλαβαινω ακριβως γιατι τους ειναι τοσο σημαντικη αυτη η αντιστοιχιση, αλλα εκει σκοπευουν. Ακομα μπορεις να βαλεις 2-3 πραματα σε μια αγγελια, με δυνατοτητα 1 αξιολογησης (κ εναν "πλατς" στο χερακι απο κανα μοντ? LOL). Αν δεν τρελαινεσαι να χτισεις προφιλ με αξιολογησεις, μπορεις να πουλας περισσοετερα απο ενα πραματα. Ακομα..... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Η σκέψη είναι για διάστημα περίπου 30 ημερών. Η μόνη περίπτωση που εξετάζεται επί του παρόντος είναι να έχει μπει ήδη θετική (και μόνο θετική, δηλαδή δεν θα υπήρχε περίπτωση αυτόματης "ανταπόδοσης" άλλης κατηγορίας αξιολόγησης) και να συμπληρώνεται η αξιολόγηση που απουσιάζει επίσης με θετική. Δεν λείπουν τα προβλήματα και από αυτό το σενάριο, ορισμένα από αυτά έχουν αναφερθεί σε μηνύματα παραπάνω και στην προηγούμενη σελίδα. Και σαφώς (όπως αναφέρθηκε εδώ παραπάνω) δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε το "δεν βαριέσαι μωρέ, θα μπει αυτόματα", οπότε αυτό είναι ένα βάσιμο επιχείρημα να μην προχωρήσει η σκέψη. Κατά τα λοιπά: Όπως έχω αναφέρει σε άλλα μηνύματα, το σκεπτικό είναι να περάσουμε σε αντιστοίχηση αγγελίας με αντικείμενο (ή αντικείμενα που θα πωλούνται ως σετ) με αξιολόγηση. Για διάφορους λόγους: κατηγοριοποίησης, συσχετισμού αξιολόγησης με αντικείμενο (κοινώς να εκλείψουν οι αγγελίες με "διαρκείς ανανεώσεις"-"γιουσουρούμ"). Και γιατί, πρακτικά, οι αξιολογήσεις με "διαρκείς ανανεώσεις" και άπειρες αξιολογήσεις ανά αγγελιά καταργούν το όριο των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα και δημιουργούν πλήθος διαμαρτυριών από όσους δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν το "παραθυράκι". Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τεχνικός περιορισμός να συμπεριληφθούν σε μια αγγελία όσα αντικείμενα θέλετε. Όμως όσα αντικείμενα και να βάλετε, είναι τεχνικά ανέφικτο (σε αυτή την εκδοχή των αγγελιών) να μπει παραπάνω από μία αξιολόγηση. Ακόμη δεν έχουν "κλειδώσει" τα υποχρεωτικά πεδία (προτάθηκε σε κάποιο νήμα μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για Τ.Κ. αντί περιοχής). Σίγουρα η τιμή θα είναι υποχρεωτική. Επίσης, επειδή νομίζω είδα μία νύξη για εικονική τιμή: θα σας πρότεινα απολύτως φιλικά να μην το επιχειρήσετε, γιατί με τους τροποποιημένους όρους χρήσης θα έχετε συνέπειες: αν δούμε κάτι πανάκριβο να αναρτάται με εικονική τιμή (του στυλ €1 και "επικοινωνήστε για τα περαιτέρω"). Αν μου ξέφυγε κάτι από όσα ρωτήσατε (δεν ήθελα να κάνω πολλαπλή αναφορά για να μη βγει το μήνυμα τεράστιο) επισημάντε το και επανέρχομαι. Υ.Γ. Πολύ θέλω να δω πώς θα πειστεί κάποιος να συμμετάσχει σε μια συναλλαγή γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα έχει δυνατότητα αξιολόγησης... Που αυτό θα συμβεί αν έχετε πουλήσει ήδη ένα από τα πολλά αντικείμενα που θα βάλετε σε αγγελία με μόνο μία αξιολόγηση. Εκτός κι αν πείτε σε αυτόν που θα μαρκάρετε ως αγοραστή να μη σας αξιολογήσει μέχρι να πουλήσετε τα υπόλοιπα. Που κι αυτό ως σενάριο έχει ενδιαφέρον. 2
webparts Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, SilverMachine είπε Ναι ρε αγορι ναι. Γινεται τεχνικως, μας το εχει πει ο μαγκιτης ο μοντ κατι σελιδες πριν. Αλλα πανε να μας κοψουν τον βηχα. Πανε να το κανουν σιγα σιγα 1 αγγελια 1 αξιολογηση 1 αντικειμενο. Δεν καταλαβαινω ακριβως γιατι τους ειναι τοσο σημαντικη αυτη η αντιστοιχιση, αλλα εκει σκοπευουν. Ακομα μπορεις να βαλεις 2-3 πραματα σε μια αγγελια, με δυνατοτητα 1 αξιολογησης (κ εναν "πλατς" στο χερακι απο κανα μοντ? LOL). Αν δεν τρελαινεσαι να χτισεις προφιλ με αξιολογησεις, μπορεις να πουλας περισσοετερα απο ενα πραματα. Ακομα..... Τα εχω εμπεδωσει ολα αυτα,ηθελα απλα να δω αν γινεται τεχνικως,αλλιως να μην το συζηταμε. Εμενα δε με απασχολει να "χτισω" παλι προφιλ,ειχα ενα με 85 αξιολογησεις και δεν ψηνομαι να φτασω παλι εκει τσαμπα. Εφοσον το πραμα συνεχιστει ετσι,αναγκαστικα θα αφηνω και εγω τις αγγελιες μου ανοιχτες.. 17 λεπτά πριν, Snoob είπε Όπως έχω αναφέρει σε άλλα μηνύματα, το σκεπτικό είναι να περάσουμε σε αντιστοίχηση αγγελίας με αντικείμενο (ή αντικείμενα που θα πωλούνται ως σετ) με αξιολόγηση. Για διάφορους λόγους: κατηγοριοποίησης, συσχετισμού αξιολόγησης με αντικείμενο (κοινώς να εκλείψουν οι αγγελίες με "διαρκείς ανανεώσεις"-"γιουσουρούμ"). Και γιατί, πρακτικά, οι αξιολογήσεις με "διαρκείς ανανεώσεις" και άπειρες αξιολογήσεις ανά αγγελιά καταργούν το όριο των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα και δημιουργούν πλήθος διαμαρτυριών από όσους δεν θέλουν να εκμεταλλευτούν το "παραθυράκι". Πως προκυπτει αυτο το "καταργουν το οριο"; Μια αγγελια ειναι,η οποια γινεται ανανεωση καθε 7 ημερες. Ακριβως το ιδιο θα ειναι μετα,καθως θα μπορω να αντιγραψω την αγγελια και να βαλω μια καινουργια. Κοτσαρω και εγω στον τιτλο Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ και κλειδωνω τυπικα την αγγελια,λεμε τωρα. 19 λεπτά πριν, Snoob είπε Που κι αυτό ως σενάριο έχει ενδιαφέρον. Ενδιαφερον εχει που παραμενουμε σε αυτα τα σεναρια ακομα και οταν βλεπετε οτι προκαλουν περισσότερα προβλημα απο οσα πραγματικα λυνουν . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις