MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε αλλο ολοκληρωμενες και αλλο ανενεργες. Ανενεργες ειναι οι αγγελιες που εχει περασει μια βδομαδα και δεν εχει κανει ανανέωση αυτός που την έβαλε. Άρα εσύ δε μιλάς για ανενεργές αλλά για ολοκληρωμενες. Μα δεν ανέφερα πουθενά ανενεργές. Ενεργές και ολοκληρώμενες ανέφερα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Να διευκρινίσουμε ότι πλέον οι αγγελίες παραμένουν (εφόσον δεν κλειδωθούν ή ολοκληρωθούν από τους δημιουργούς τους) ενεργές για όλο το διάστημα μέχρι την αρχειοθέτησή τους (90 ημέρες). Στο διάστημα αυτό μπορεί να οριστεί συναλλασσόμενο μέλος ή να κλειδωθεί η αγγελία και, εφόσον υπάρχει slot διαθέσιμο, να υποβληθεί ξανά ώστε να περάσει πάλι στην πρώτη γραμμή των διαθέσιμων (καθώς, με την καταχώρηση νέων αγγελιών σταδιακά υποχωρεί).
notist Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Snoob είπε Να διευκρινίσουμε ότι πλέον οι αγγελίες παραμένουν (εφόσον δεν κλειδωθούν ή ολοκληρωθούν από τους δημιουργούς τους) ενεργές για όλο το διάστημα μέχρι την αρχειοθέτησή τους (90 ημέρες). Στο διάστημα αυτό μπορεί να οριστεί συναλλασσόμενο μέλος ή να κλειδωθεί η αγγελία και, εφόσον υπάρχει slot διαθέσιμο, να υποβληθεί ξανά ώστε να περάσει πάλι στην πρώτη γραμμή των διαθέσιμων (καθώς, με την καταχώρηση νέων αγγελιών σταδιακά υποχωρεί). Ναι το είδα και εγώ δεν λέει απενεργοποιημένες άλλαξε
polaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, divo είπε Ποια η διαφορα της ενεργης απο την μη εκτος του οτι φαινεται η ανενεργη πιο πισω? Σε τι θα σε βολεύει να ΜΗ βλεπεις κατι που δεν εχει πουληθει και ειναι πανω απο μια εβδομαδα? Σοβαρα το ρωτάς ή τρολάρεις? Όταν ψάχνω να αγοράσω κάτι, συνήθως δεν με ενδιαφέρει να δω ποια ειναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ. Τα απούλητα ψάχνω, μπας και βρω κάτι να αγοράσω...
rus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανενεργη δε σημαινει απαραίτητα πουλημενο προϊον... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από rus
MapleLeafs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Συγγνώμη, το ανενεργή πως προέκυψε ; Εγώ ανέφερα ενεργές και ολοκληρωμένες.
rus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Εσυ ναι, αλλα μετα ο divo ρωτησε ποια η διαφορα μεταξυ ενεργης και ανενεργης.
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας εδω μεσα..
Archimides Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2018 στις 8:24 ΠΜ, Snoob είπε Το έχουν ξαναπεί, και τους έχω απαντήσει ξανά: δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Σαφέστατα παραβιάζει το όριο των 2 αγγελιών και είναι μονόπατα υπέρ εκείνων που, εντελώς ερασιτεχνικά, είμαι βέβαιος, έχουν μερικές δεκάδες κομμάτια να σπρώξουν. Τα "2-3" αντικείμενα μια χαρά βολεύονται με το υπάρχον όριο, τα 4 έχουν φύγει σε 2 εβδομάδες. Επαναλαμβάνω, εκτός των άλλων, είναι και τεχνικό θέμα: ΔΕΝ γίνεται να δεχτεί πάνω από μία αξιολόγηση η αγγελία. Αν θυμάστε, στη μετάβαση είχαν "εξαφανιστεί" κάποιες αξιολογήσεις ορισμένων χρηστών: ήταν εκείνες που είχαν συγκεντρώσει από "μία" αγγελία, και το σύστημα δεν μπορούσε να τις διαβάσει αυτόματα. @Snoob θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, γιατί ως γνωστόν όλοι έχουν κι από μία. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος να ανεβάζει μια αγγελία αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας προηγούμενης και πρέπει να περιμένει να περάσει η εβδομάδα. Στοχεύετε στους "επαγγελματίες" που μπορεί να κάνουν μαύρη μπίζνα σπρώχνοντας εδώ; Εγώ που κάνω άδειασμα αποθήκης ή βιβλιοθήκης απλά δεν μπορώ να παίξω με τους κανόνες στις αγγελίες του ινσομνια. ή θα μου πάρει μήνες να ξεφορτωθώ 10-20 πράγματα ή θα πρέπει παράτυπα να βάζω πολλά στην ίδια αγγελία. Σωστή η προσέγγιση ότι μία αγγελία = ενας αγοραστής = μία αξιολόγηση. Όμως το όριο των 2 αγγελιών απλά το κάνει αδύνατο για μένα (από προσωπική εμπειρία) που θέλω (κυριολεκτικά) να χαρίσω πράγματα απ' την αποθήκη μου που έχω για πέταμα. Ή πχ να δώσω 20 παλιά βιβλία που δε θέλω τζάμπα ή σε πολύ χαμηλή τιμή. 2 αγγελίες την εβδομάδα + 1 για κάθε αγγελία που ολοκληρώνεις σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Νομίζω είναι μια μέση λύση που εξασφαλίζει το τεχνικό και το λειτουργικό.
mixalis95320 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Archimides είπε @Snoob θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, γιατί ως γνωστόν όλοι έχουν κι από μία. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος να ανεβάζει μια αγγελία αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας προηγούμενης και πρέπει να περιμένει να περάσει η εβδομάδα. Στοχεύετε στους "επαγγελματίες" που μπορεί να κάνουν μαύρη μπίζνα σπρώχνοντας εδώ; Εγώ που κάνω άδειασμα αποθήκης ή βιβλιοθήκης απλά δεν μπορώ να παίξω με τους κανόνες στις αγγελίες του ινσομνια. ή θα μου πάρει μήνες να ξεφορτωθώ 10-20 πράγματα ή θα πρέπει παράτυπα να βάζω πολλά στην ίδια αγγελία. Σωστή η προσέγγιση ότι μία αγγελία = ενας αγοραστής = μία αξιολόγηση. Όμως το όριο των 2 αγγελιών απλά το κάνει αδύνατο για μένα (από προσωπική εμπειρία) που θέλω (κυριολεκτικά) να χαρίσω πράγματα απ' την αποθήκη μου που έχω για πέταμα. Ή πχ να δώσω 20 παλιά βιβλία που δε θέλω τζάμπα ή σε πολύ χαμηλή τιμή. 2 αγγελίες την εβδομάδα + 1 για κάθε αγγελία που ολοκληρώνεις σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Νομίζω είναι μια μέση λύση που εξασφαλίζει το τεχνικό και το λειτουργικό. Κανε μια αγγελια και βαλε τα παντα μεσα και καθε εβδομαδα κανε ανανεωση την αγγελια σου,οπως πολλοι κανουν εδω και καιρο, που ειναι το προβλημα? Απο την στιγμη που λες οτι χαριζεις κατι δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες και "ανταλαγμα" που αν καταλαβα καλα στην περιπτωση μας αξιολογηση για τα παντα,. Βαλε τα βιβλια σου σαν πακετακι και δωστα σε 1 ατομο. Δεν θελεις να μπεις στον κοπο η για τον χ και ψ λογο δεν σου κανει αυτος ο τροπος? Μπορεις καλιστα να τα κανεις μια δωρεα σε καποιο ιδρυμα η καπου που θα ηταν χρησιμα, πρεπει δηλαδη σωνει και καλα να τα δωσεις στο insomnia? Αυτα που εχεις θελεις πραγματικα να φυγουν απο εσενα η θελεις να παρεις αξιολογησεις? Διαλεξε. Το λεω γιατι εχει σημασια. Στην τελικη φιλε μου το insomnia σου προσφερει δωρεαν υπηρεσιες, απ'το να γκρινιαζεις καλο θα ηταν να λες και ενα ευχαριστω που εχεις εστω και αυτα. Και ξανα λεω....ΔΩΡΕΑΝ ΥΓ: Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, απλα εχω κουραστει να διαβαζω παραπονα με υφος και με την απαιτηση να το κανουν οπως σας βολευει μερικους λες και τους πληρωνετε κιολας. Ενα ευχαριστω δεν βλαπτει. Ναι γι αυτες τις 2 αγγελιες και μονο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από mixalis95320 1
nas91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, mixalis95320 είπε ΥΓ: Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, απλα εχω κουραστει να διαβαζω παραπονα με υφος και με την απαιτηση να το κανουν οπως σας βολευει μερικους λες και τους πληρωνετε κιολας. Ενα ευχαριστω δεν βλαπτει. Ναι γι αυτες τις 2 αγγελιες και μονο. Τους πληρωνουμε με την επισκεψιμοτητα μας.Επισης δεν απαιτουμε,ζηταμε λυσεις που κανουν ευκολοτερη τη ζωη μας,αλλα και τη ζωη των διαχειριστων.Αν δε θελουν να τα λαβουν υποψην,αυτο ειναι αλλο θεμα. Δε θελω να μου απαντησετε,ουτε να μπουμε σε αντιπαραθεσεις.Επισης δε παιρνω το μερος του παραπανω χρηστη,δεν ειδα καν τι εγραψε,απλως ειδα το δικο σου σχολιο και ενιωσα την αναγκη να σχολιασω. Ευχαριστω. Λοιπον στο θεμα μας τωρα.Προεκυψε νεο 'θεμα' στις αγγελιες.Μου εκανε αξιολογηση ενα μελος,και ενω με ορισε κανονικα σαν αγοραστη,εξακολουθω να μη μπορω να αφησω αξιολογηση. Για καποιο λογο δεν εμφανιζεται το κουμπι αξιολογησης στην αγγελια.Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση? 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Archimides είπε @Snoob θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, γιατί ως γνωστόν όλοι έχουν κι από μία. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό κάποιος να ανεβάζει μια αγγελία αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας προηγούμενης και πρέπει να περιμένει να περάσει η εβδομάδα. Στοχεύετε στους "επαγγελματίες" που μπορεί να κάνουν μαύρη μπίζνα σπρώχνοντας εδώ; Εγώ που κάνω άδειασμα αποθήκης ή βιβλιοθήκης απλά δεν μπορώ να παίξω με τους κανόνες στις αγγελίες του ινσομνια. ή θα μου πάρει μήνες να ξεφορτωθώ 10-20 πράγματα ή θα πρέπει παράτυπα να βάζω πολλά στην ίδια αγγελία. Σωστή η προσέγγιση ότι μία αγγελία = ενας αγοραστής = μία αξιολόγηση. Όμως το όριο των 2 αγγελιών απλά το κάνει αδύνατο για μένα (από προσωπική εμπειρία) που θέλω (κυριολεκτικά) να χαρίσω πράγματα απ' την αποθήκη μου που έχω για πέταμα. Ή πχ να δώσω 20 παλιά βιβλία που δε θέλω τζάμπα ή σε πολύ χαμηλή τιμή. 2 αγγελίες την εβδομάδα + 1 για κάθε αγγελία που ολοκληρώνεις σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Νομίζω είναι μια μέση λύση που εξασφαλίζει το τεχνικό και το λειτουργικό. Για τα αντικείμενα προς χάρισμα, υπάρχει σχετικό νήμα στο μπλα-μπλα. Aπό εκεί και πέρα, η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το όριο των αγγελιών.
nas91 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Snoob είπε Για τα αντικείμενα προς χάρισμα, υπάρχει σχετικό νήμα στο μπλα-μπλα. Aπό εκεί και πέρα, η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το όριο των αγγελιών. Μπορεις να κοιταξεις λιγο αυτο το προβλημα που ανεφερα παραπανω?Εχω κανει και σχετικη αναφορα στην αγγελια. Ευχαριστω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, nas91 είπε Μπορεις να κοιταξεις λιγο αυτο το προβλημα που ανεφερα παραπανω?Εχω κανει και σχετικη αναφορα στην αγγελια. Ευχαριστω. Aυτό που βλέπω με μια πρώτη ματιά είναι πως στην αγγελία έχει οριστεί αγοραστής ο χρήστης nas, όχι nas91. Εφόσον υπάρχει αναφορά, θα το δουν οι αρμόδιοι.
fmarkos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, Archimides είπε @Snoob Σωστή η προσέγγιση ότι μία αγγελία = ενας αγοραστής = μία αξιολόγηση. Όμως το όριο των 2 αγγελιών απλά το κάνει αδύνατο για μένα (από προσωπική εμπειρία) που θέλω (κυριολεκτικά) να χαρίσω πράγματα απ' την αποθήκη μου που έχω για πέταμα. Ή πχ να δώσω 20 παλιά βιβλία που δε θέλω τζάμπα ή σε πολύ χαμηλή τιμή. 2 αγγελίες την εβδομάδα + 1 για κάθε αγγελία που ολοκληρώνεις σε λιγότερο από 1 εβδομάδα. Νομίζω είναι μια μέση λύση που εξασφαλίζει το τεχνικό και το λειτουργικό. Οι αγγελίες δεν είναι για να χαρίζεις, αλλά για να πουλάς. Αν θες να χαρίσεις κάτι υπάρχει αυτό εδώ το νήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις