K_Papagia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 μετα απο καιρό που κάνω έρευνα για κινητό αποφάσισα να πάω στο mi note 3. είναι το κινητο που με καλύπτει σε κάθε κομμάτι. το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη της 800αρας (Β20) . θα έχω θέμα στην Αθηνα που μένω;;
vchristod84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, K_Papagia είπε μετα απο καιρό που κάνω έρευνα για κινητό αποφάσισα να πάω στο mi note 3. είναι το κινητο που με καλύπτει σε κάθε κομμάτι. το μόνο που με χαλάει είναι η έλλειψη της 800αρας (Β20) . θα έχω θέμα στην Αθηνα που μένω;; Κατά πάσα πιθανότητα, όχι. Μόνο αν είσαι επαρχία παίζει να έχεις θέμα. Και σε κάποιες επαρχίες πιάνει 4g, ανεξαρτήτως εταιρίας. Στο λέω εκ πείρας
K_Papagia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, vchristod84 είπε Κατά πάσα πιθανότητα, όχι. Μόνο αν είσαι επαρχία παίζει να έχεις θέμα. Και σε κάποιες επαρχίες πιάνει 4g, ανεξαρτήτως εταιρίας. Στο λέω εκ πείρας έχεις κινητο που δεν έχει Β20? απλα ειναι κριμα να βρισκω ενα κινητο σε καλο deal και το Β20 να μου τα χαλαει
vchristod84 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, K_Papagia είπε έχεις κινητο που δεν έχει Β20? απλα ειναι κριμα να βρισκω ενα κινητο σε καλο deal και το Β20 να μου τα χαλαει Δε θα έχεις πρόβλημα, χτύπα το. Είναι πολύ καλό
K_Papagia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 αυτο θα κανω μαλλον και αν εχω θεμα θα το πουλησω .250 απο κινα ειναι μονοδρομος 1
stark Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 https://www.angroid.gr/απόψεις/4g-ke-800mhz-allios-b20-alithies-ke-psemmata 1
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στις επαρχίες ποιο πολύ όχι όμως και κάτι ιδιαίτερο γιατί γυρίζει σε 3G. Καλό βέβαια είναι να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα