Prof_Chaos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Desmond Kind είπε Δεν μπορώ να κανω miracast την εχω 2 μερες την TV. Μηπως ξερει καποιος που την εχει αν Υπάρχει η επιλογή η τι μπορω να κανω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καταρχήν θα μπορούσες να μας πείς δυο πραγματάκια - εντυπώσεις απο την TV μιας και την έχεις δύο ημέρες ; Υπάρχουν αρκετοί στο θέμα που θα ηθελαν να μάθουν. Ελπίζω να σε βοηθήσουν κι εσένα στο ερώτημα που έθεσες..
powerup Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε Καταρχήν θα μπορούσες να μας πείς δυο πραγματάκια - εντυπώσεις απο την TV μιας και την έχεις δύο ημέρες ; Υπάρχουν αρκετοί στο θέμα που θα ηθελαν να μάθουν. Ελπίζω να σε βοηθήσουν κι εσένα στο ερώτημα που έθεσες.. Ας μας πει καποιος κατοχος πως δειχνει η tv, out of the box (εικονα,χρωματα, μαυρο ,digea ,hd,4k ,αθλητικα )και με ποιες ρυθμισεις μπορει να βελτιωθει (τιμες contrast,gamma ...)γιατι ειμαστε ετοιμοι για αγορα .
vkig Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι παίδες, όποιος την έχει ας μας πει καμία γνώμη, πλην του lion heart βέβαια που την έχει και ήταν θετική η άποψη του και είναι ο μόνος έγκυρος στην κουβέντα. Βασική μου ερώτηση είναι εάν το πάνελ είναι σε όλους va και αν έχει bleeding. Για εμένα είναι το πιο βασικό αυτό. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από vkig
georsev Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ εδώ και πολύ καιρό την σκέφτομαι να την πάρω..αλλά φοβάμαι το service μην πάθουμε καμία νυλα και πεθανει όπως ένας που έγραψε...Αλλά να μου πεις και με samsung lg μπορείς να την πάθεις.Δεν ξερω και απο θεμα service ο kotsovolos όπως τα πάει... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από georsev
bill7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Θεωρω καλυτερα απο sony μιας και εχω ακουσει και διαβασει πολλα. Απο τα φασονατζιδικα παντως απο turbo-x εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το θεμα service. Γενικα στο θεμα εγγυησης στον Κωτσο εχω καλη εμπειρια.
GeminiMAX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα πριν μερικές μέρες την LT43K870. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τηλεοράσεις αλλά θα σας γράψω 2-3 πραματάκια σαν απλός χρήστης. Μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής, δεν με χάλασε το γυαλιστερό νίκελ σταντ ούτε το πάχος της οθόνης, μου φάνηκαν οκ. Συνδέθηκε νορμάλ στο ασύρματο ίντερνετ, εύκολα, και σεταρίστηκε απλά και όμορφα χωρίς να επιλέξω την αυτόματη ανανέωση της λίστας καναλιών(lcn ..κάπως έτσι...). Κατά τα άλλα, ηχείο μέτριο... το DTS όμως δημιουργεί ευχάριστο ήχο. Τα digea HD τα πάιζει πολύ ικανοποιητικά με καλή εικόνα καθαρή. Από ρυθμίσεις εικόνας και ήχου δεν την πείραξα πολύ, απλά άφησα την ρύθμιση εικόνας στο δυναμικό και τον ήχο στην επιλογή μουσική. Δεν πείραξα τις διάφορες άλλες ρυθμίσεις για απαλή εικόνα κλπ. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι στις γρήγορες σκηνές παρατήρησα μια θολούρα κάπως... Δεν έβλεπα τόσο καθαρή εικόνα όσο θα ήθελα και έπρεπε νομίζω, σε γρήγορες σκηνές δράσης και σε βιντεάκια υψηλής ανάλυσης (FHD & UHD). Θα έπρεπε να είχε πιο καθαρή εικόνα στις γρήγορες εναλλαγές. Δεν ξέρω αν μια τηλεόραση πιο ακριβή με παραπάνω Hz η HDR θα έβγαζε καλύτερη και πιο καθαρή εικόνα. Το κομμάτι των smart εφαρμογών είναι πολύ απλό με κάτι τούρκικες εφαρμογές και κάτι άλλες άσχετες... Το Netflix & YouTube δουλεύουν οκ. Miracast δεν δοκίμασα. Αυτά.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από GeminiMAX
heavyrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 7:07 ΜΜ, saltjon είπε Εγω θα προτιμουσα F&U και αντιπροσωπεια στην ελλαδα και ανταλλακτικα . JVC και turbo-x ειναι και οι δυο vestel ειναι, ισως και η F&U Vestel ειναι επισης οι φθηνες panasonic και philips.
alani123321 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Παιδια για τους γονεις μου που ζηταν μεγαλη τηλεοραση και βλεπουν ελληνικα καναλια θα ειναι οκ? Δλδ υπαρχει καλη εικονα στα ελληνικα καναλια? Μια 49αρα lg-samsung.. στα 500-600ευρω θα εχει καλυτερη εικονα στα ελληνικα καναλια απο αυτην την jvc?
powerup Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GeminiMAX είπε Πήρα πριν μερικές μέρες την LT43K870. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τηλεοράσεις αλλά θα σας γράψω 2-3 πραματάκια σαν απλός χρήστης. Μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής, δεν με χάλασε το γυαλιστερό νίκελ σταντ ούτε το πάχος της οθόνης, μου φάνηκαν οκ. Συνδέθηκε νορμάλ στο ασύρματο ίντερνετ, εύκολα, και σεταρίστηκε απλά και όμορφα χωρίς να επιλέξω την αυτόματη ανανέωση της λίστας καναλιών(lcn ..κάπως έτσι...). Κατά τα άλλα, ηχείο μέτριο... το DTS όμως δημιουργεί ευχάριστο ήχο. Τα digea HD τα πάιζει πολύ ικανοποιητικά με καλή εικόνα καθαρή. Από ρυθμίσεις εικόνας και ήχου δεν την πείραξα πολύ, απλά άφησα την ρύθμιση εικόνας στο δυναμικό και τον ήχο στην επιλογή μουσική. Δεν πείραξα τις διάφορες άλλες ρυθμίσεις για απαλή εικόνα κλπ. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι στις γρήγορες σκηνές παρατήρησα μια θολούρα κάπως... Δεν έβλεπα τόσο καθαρή εικόνα όσο θα ήθελα και έπρεπε νομίζω, σε γρήγορες σκηνές δράσης και σε βιντεάκια υψηλής ανάλυσης (FHD & UHD). Θα έπρεπε να είχε πιο καθαρή εικόνα στις γρήγορες εναλλαγές. Δεν ξέρω αν μια τηλεόραση πιο ακριβή με παραπάνω Hz η HDR θα έβγαζε καλύτερη και πιο καθαρή εικόνα. Το κομμάτι των smart εφαρμογών είναι πολύ απλό με κάτι τούρκικες εφαρμογές και κάτι άλλες άσχετες... Το Netflix & YouTube δουλεύουν οκ. Miracast δεν δοκίμασα. Αυτά.. Αυτο που ενδιαφερει πιστευω σε αυτο το επιπεδο τιμων ειναι: α) Η εικονα της 1)τα χρωματα ειναι φυσιολογικα η φαινονται ψευτικα ?αν αυτο βελτιωνετε με ρυθμίσεις? 2) Το μαυρο της ειναι μαυρο ή παει προς το γρι ? 3) Σε κινηση γρηγορη (ταινιες δρασης ,ποδοσφαιρο)υπαρχει θολουρα κι αν ναι αυτο βελτιωνετε με ρυθμισεις ? ( βεβαια ολες οι entry level εχουν 50hrz και οι 100hrz αρχιζουν απο 1000 €.αλλα οι επεξεργαστες που εχουν μειωνουν σε ενα βαθμο την θολουρα (π.χ sony) 4)κανει καλο upscale σε καναλια sd? 5) Το περιεχομενο σε 720p, 1080p και 4k παιζει ωραια κι με συνεχή ροη η με σπασιματα? 6) Εχει bleeding (φωτεινες περιοχες στην οθονη) η clouding(δεν ειναι ομοιομορφο το μαυρο σε μια σκηνη με μαυρο) B)Ηχος καθαρος ,dolby ,νορμαλ ,δυνατος ?(λυση :μεηχεια 2.1 ή ηχομπαρα) Γ) οι smart ιδιοτητες δεν ειναι κι αυτο που κοιτας να σε ικανοποιει απολυτα( λυση :με ενα tv box ολα οκ) Δ) Και service βασικο γιατι δεν εχει αλλου ανταλακτικα υποθετο μονο kotsovolo. Αν μπορουν να μας απαντησουν κατοχοι η οσοι την εχουν δει βασικα στο θεμα της εικονας στις υποενοτητες ? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από powerup
thodoris1985 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Με τους υπότιτλους στο netfilx τι γίνεται; Έχει ελληνικούς; (κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει θέμα με κάποιες samsung ή είναι γενικότερο το θέμα); Προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά δε βλέπω μόνος μου τηλεόραση.
powerup Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Με τους υπότιτλους στο netfilx τι γίνεται; Έχει ελληνικούς; (κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει θέμα με κάποιες samsung ή είναι γενικότερο το θέμα); Προσωπικά δε με ενδιαφέρει, αλλά δε βλέπω μόνος μου τηλεόραση. https://help.netflix.com/en/node/23918
georsev Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 την εχει τοποθετησει κανενας σε κοντινη αποσταση να μας πει πως φαινετε?εγω εχω περιθωριο στα 2μ...
tazman75 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 4/1/2018 στις 4:55 ΠΜ, lionheart75 είπε Καλημέρα παιδιά, δεν μπήκα σήμερα insomnia γιατί είχα δουλειές και είδα ότι έγινε χαμός. Κατ αρχάς όσο αφορά την τηλεόραση αυτή και επειδή αναφέρθηκε ότι την εκθειάζω τη συγκεκριμένη (όντως έτσι φάνηκε στο νήμα που είχα ανοίξει την εβδομάδα των BF), πράγματι είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Να προλάβω κάποιους πονηρούς ή κακοπροαίρετους και να τονίσω ότι δεν με απασχολεί αν την αγοράσει κάποιος ή όχι, ούτε έχω συμφέρον από κάτι τέτοιο. Επίσης δεν έχω καμία όρεξη να αναλωθώ σε μακροσκελή σεντόνια προσπαθώντας να εξηγήσω σε αυτούς που δεν την θεωρούν ευκαιρία να την θεωρήσουν. Και εγώ πριν την αγορά της ήμουν πιστός στην sammy και στην sony και παλιότερα στην panasonic με τις plasma. Αποφάσισα να πάω σε μια Vestel γνωρίζοντας τι αγοράζω αφού η εικόνα της με ικανοποιούσε πολύ (για τα χρήματα που θα έδινα ήτοι 450 ευρώ τότε). Δεν είναι η σούπερ τηλεόραση, έχει πράγματι bleeding στις γωνίες αλλά bleeding είχε και η Dell u2311h και η P2614 που έχω τώρα και η J6200 σε τελείως μαύρο φόντο. Η φώτο που παραθέτεις Γιάννη ήταν πρίν ψαχτώ κάπως με ρυθμίσεις (είχε υψηλό contrast και φωτεινότητα), ήταν δηλαδή screenshot out of the box μόνο και μόνο για να δει η κοινότητα την εικόνα της. Βέβαια έχει bleeding αλλά για εμένα όχι κάτι το ιδιαίτερο που να με αποτρέπει. Η εικόνα της είναι πολύ καλή και επαναλαμβάνω ξανά ότι δεν νιώθω να έχασα κάτι σε ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα σε σχέση με την j6200, τουναντίον μάλιστα, ούτε στις ταινίες FHD ανάλυσης. Στο Netflix δε, με έχει καλύψει απόλυτα καθώς και σε 4k υλικό. Ο ήχος της είναι average αλλά την έχω σε ηχόμπαρα. Φυσικά ο ήχος της j6200 δεν είναι καλύτερος αλλά μάλλον χειρότερος. Η ποιότητα κατασκευής η οποία αναφέρθηκε, θα το ξαναπώ, είναι μεν μέτρια (glossy πλαστικό περιμετρικά κλπ) αλλά πιστέψτε με καλύτερη της sammy J6200 η οποία έτριζε και το πάνελ στην δικιά μου στη γωνία κάτω δεξιά είναι πιο μέσα απο όσο πρέπει δημιουργώντας κενό. Μην ξεγελιέστε και η sammy και η LG μέχρι τα 600 έχουν χάλια ποιότητα κατασκευής, αυτή πλέον την παίρνετε στα 419...επομένως ατυχής σχολιασμός όσο αφορά την ποιότητα της τηλεόρασης. Κάποιος είπε ότι είναι χοντρή... και η j6200 χοντρή είναι και όλες στο 500άρικο - 600άρικο χοντρές είναι. Και λοιπόν; Αν θέλετε design, μέταλλο και λεπτή τηλεόραση θα χρειαστείτε πολλαπλάσια χρήματα από όσο κάνει η συγκεκριμένη jvc. Αν πάλι είσαστε κολλημένοι με μάρκες, έχετε κόμπλεξ να πείτε σε φίλους ότι η tv στο σαλόνι σας φτιάχνετε στην τουρκία (αν σας ρωτήσουν προέλευση), πάρτε sammy, lg και sony με το ανάλογο τίμημα. Η τηλεόραση είναι τίμια, έχει καλά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που ζητάει, δεν έχει hdr, δεν έχει Bt δεν είναι 120Hz. (και πιά 55άρα είναι 120Hz 4K RGB VA με κάτω από 800 ευρώ;) Είναι VA, RGB, 60Hz με καλή εικόνα, με πολύ καλή συνδεσιμότητα και με καλύπτει απόλυτα. Αυτά είχα να πω και επειδή έχω δεχτεί μηνύματα από μέλη που ενδιαφέρονται δυστυχώς αδυνατώ λόγο υποχρεώσεων να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. https://imgur.com/a/JuaDg https://imgur.com/a/uVLQz Καλησπέρα φίλε lionheart75 και καλή χρονιά! Μπορώ πλέον να πω μετά από το διάστημα που είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμενης τηλεόρασης ότι όχι απλά δεν το έχω μετανιώσει αλλά είμαι ενθουσιασμενος. Πάντα λαμβάνοντας υπόψη μου τα χρήματα που έδωσα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πριν την συγκεκριμένη τηλεόραση ήμουν κάτοχος τηλεοράσεων Samsung και Panasonic οπότε μία αρνητική προκατάληψη υπήρχε από πλευράς μου. Επισης να αναφέρω πως πρωτοπήγα στον Κωτσοβολο στις προσφορές λόγω Black Friday ώστε να δω από κοντά ένα άλλο μοντέλο της jvc 48'' full HD... και έφυγα από το κατάστημα απογοητευμένος από αυτό που είδα Με τον συνδυασμό των προηγούμενων τηλεοράσεων και της εικόνας που αντικρισα στην 48'' full HD η απογοήτευση μου στο άκουσμα jvc ήταν διπλή. Όμως για έναν περίεργο λόγο όταν διάβασα για την προσφορά της 55αρας jvc 4k είπα να της δώσω μία ακόμη ευκαιρία. Πήγα λοιπόν και πάλι στον Κωτσοβολο την είδα από κοντά ξεπέρασα επί τόπου την προκατάληψη που είχα για την Jvc, την πήρα και δεν το μετανιώνω στιγμή. Η εικόνα είναι απλά καθηλωτικη και όταν ξέρεις ότι αυτό έχει κοστίσει 450€ (τόσο έκανε τοτε) νιώθεις ακόμα καλύτερα. Ναι υπάρχουν καλύτερες τηλεοράσεις με πολλαπλασια όμως τιμή, με καλύτερη ποιότητα και καλύτερο design (όχι πως στην JVC τα πράγματα είναι δραματικά). Όμως αυτήν την στιγμή έχω ξεπεράσει το στάδιο που έδινα 2.500€ για μία τηλεόραση που σε ένα χρόνο θα ήταν υποδιεστερη από τηλεοράσεις που θα έκαναν τότε λιγότερο από τα μισά χρήματα. Κλείνω λοιπόν λέγοντας πως όποιος θέλει μία τίμια τηλεόραση, σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρει τίποτα καλύτερο. Και αν φοβάται την εταιρεία ας κάνει και μία επέκταση εγγύησης ώστε με λιγότερα από 500€ να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Άλλωστε το τελευταίο χρόνο τρία κοντινά μου άτομα πλήρωσαν επισκευές για τηλεοράσεις τριών χρόνων. Και μιλάω για 2 LG και μια Samsung. Άρα το θέμα της αξιοπιστίας κατ εμε είναι πλέον σχετικό με ότι κυκλοφορεί εκεί έξω. 2
powerup Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1.Εχεις παρατηρησει bleeding στο σκοταδι στην tv? 2.Eκανες ρυθμησεις σε χρωματα που βελτιωνουν την εικονα out of box ?
thodoris1985 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, powerup said: https://help.netflix.com/en/node/23918 Ευχαριστώ αλλά δε μπόρεσα να το βρω εκεί. Μήπως δεν έψαξα αρκετά; Δεν έχω ιδέα κιόλας αν το πρόβλημα συνεχίζει να ισχύει και για τις καινούριες τηλεοράσεις αναφέρομαι σε αυτό:
Προτεινόμενες αναρτήσεις