Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, powerup είπε

Στα review συγκρινετε με την σειρα mu7000 της samsung  και την ξεπερνά

???

Δε νομίζω. Σε άλλη κατηγορία η MU7000. Πολύ υψηλό contrast και το κυριότερο 10bit χρώμα και σχεδόν 90% κάλυψη DCI-P3.

Κοινώς ... καμία σχέση με τη Sony.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

hasiotis_john δυστυχως εχεις δικιο. Εχει bleeding και κανει μπαμ ακομα και σε φωτεινο χωρο. Ειναι ξεκαθαρο στις δυο κατω γωνιες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rebel21 είπε

2 παραπάνω που θα δώσει είναι ένα va καλύτερης ποιότητας από αυτο τής φασόν jvc και πολύ καλύτερο επεξεργαστή εικόνας που είναι το σημαντικότερο σε μία τηλεόραση. 

Οι τηλεοράσεις είναι κάτι πολύ παραπάνω από usb και hdmi που μετράνε μερικοί εδώ μέσα. Ότι μια τηλεόραση αγνώστου προελεύσεως (αφού ούτε η ίδια η dixons δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά τι φοράει η κάθε παρτίδα) τικάρει δύο τρία χαρακτηριστικά (va, 4k) κλπ δεν πάει να πει ότι είναι καλή αφού υπάρχουν πολλοί παράμετροι από εκεί και πέρα που φτιάχνουν μια εικόνα (επεξεργαστές, dimming,μέγιστη φωτεινότητα) κλπ. 

Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια και η Sony είναι μια πολύ μέτρια τηλεόραση αφού ένα μπάτζετ κάτω του 1000-1200 δεν αρκεί για κάτι αξιόλογο δυστυχώς. 

Όπως έχω ξανά γράψει αυτές οι τηλεοράσεις δεν αποτελούν προσφορά αφου οι παρτίδες έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να πουληθούν σε αυτή την τιμή. Το θετικό είναι ότι η Ελλάδα έχει λιγο καλύτερη τιμή από άλλες ευρωπαϊκές χώρες(Στις οποίες η τηλεόραση πωλείται <500 χωρίς προσφορές και παραμύθια)  αφού έχουμε και τα μικρότερα μεταφορικά λόγο Τουρκίας. 

Αυτό είναι το όλο σχέδιο  έδωσαν  hdmi αβέρτα , 4K υποστήριξη  και προϊόν με όνομα βαρβάτο (JVC ) και η συνταγή του Κωτσόβολου είναι με 100% με επιτυχία ... και αυτό γιατί εδώ διαβάζω ότι οι 2 κατασκευαστές πάνελ  lg / samsung είναι μια από τα ίδια με αυτήν ( ναι αυτοί που βγάζουν τις Οled και Qled )  και ότι ο όμιλος Nτίξτον :lol: έγινε κατασκευαστής και μάλιστα δυνατός κι όλας. 

Όσο για την Σύγκριση που έκανε το άλλο μέλος με την Χe ...σαφώς και έχει δίκιο !

Τις είδα μαζί και η Sony είναι καλύτερη τηλεόραση  (Περιληπτικά λίγο   :  Καλύτερη κατασκευή , Πολύ καλύτερη Εικόνα , hdr , χαμηλό  Input lag 21ms! κάτι που δεν θα έχει η jvc για να μην αναφέρεται και πουθενά  ) , φυσικά με 170€ παραπάνω όλα αυτά !

Στα λεφτά της μπορεί να είναι καλή ουσιαστικά ( 419€) αλλά πάντα σε σύγκριση με τις άλλες Vestel του εμπορίου που είναι και ακριβότερες κι όλας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, hasiotis_john είπε

Από το προηγούμενο τόπικ φαίνεται να έχει light bleeding στις 2 κάτω γωνίες και φαίνεται ακόμα και σε φωτεινό δωμάτιο!  Δείτε παρακάτω μια από τις φωτο του lionheart ! Αν μπορείς αδερφέ, διαφώτισε μας καλύτερα γιατί καμιά φορά οι φωτογραφίες ξεγελούν! :-)

20171123_204143.jpg

Καλημέρα παιδιά, δεν μπήκα σήμερα insomnia γιατί είχα δουλειές και είδα ότι έγινε χαμός. :)

Κατ αρχάς όσο αφορά την τηλεόραση αυτή και επειδή αναφέρθηκε ότι την εκθειάζω τη συγκεκριμένη (όντως έτσι φάνηκε στο νήμα που είχα ανοίξει την εβδομάδα των BF),  πράγματι είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.

Να προλάβω κάποιους πονηρούς ή κακοπροαίρετους και να τονίσω ότι δεν με απασχολεί αν την αγοράσει κάποιος ή όχι, ούτε έχω συμφέρον από κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν έχω καμία όρεξη να αναλωθώ σε μακροσκελή σεντόνια προσπαθώντας να εξηγήσω σε αυτούς που δεν την θεωρούν ευκαιρία να την θεωρήσουν.

Και εγώ πριν την αγορά της ήμουν πιστός στην sammy και στην sony και παλιότερα στην panasonic με τις plasma.

Αποφάσισα να πάω σε μια Vestel γνωρίζοντας τι αγοράζω αφού η εικόνα της με ικανοποιούσε πολύ (για τα χρήματα που θα έδινα ήτοι 450 ευρώ τότε).

Δεν είναι η σούπερ τηλεόραση, έχει πράγματι bleeding στις γωνίες αλλά  bleeding είχε και η Dell u2311h και η P2614 που έχω τώρα και η J6200 σε τελείως μαύρο φόντο.

Η  φώτο που παραθέτεις Γιάννη ήταν πρίν ψαχτώ κάπως με ρυθμίσεις (είχε υψηλό contrast και φωτεινότητα), ήταν δηλαδή screenshot out of the box μόνο και μόνο για να δει η κοινότητα την εικόνα της. Βέβαια έχει bleeding αλλά για εμένα όχι κάτι το ιδιαίτερο που να με αποτρέπει.

Η εικόνα της είναι πολύ καλή και επαναλαμβάνω ξανά ότι δεν νιώθω να έχασα κάτι σε ποιότητα στο τηλεοπτικό σήμα σε σχέση με την j6200, τουναντίον μάλιστα, ούτε στις ταινίες FHD ανάλυσης.

Στο Netflix δε, με έχει καλύψει απόλυτα καθώς και σε 4k υλικό. Ο ήχος της είναι average αλλά την έχω σε ηχόμπαρα. Φυσικά ο ήχος της j6200 δεν είναι καλύτερος αλλά μάλλον χειρότερος.

Η ποιότητα κατασκευής η οποία αναφέρθηκε, θα το ξαναπώ, είναι μεν μέτρια (glossy πλαστικό περιμετρικά κλπ) αλλά πιστέψτε με καλύτερη της sammy J6200 η οποία έτριζε και το πάνελ στην δικιά μου στη γωνία κάτω δεξιά είναι πιο μέσα απο όσο πρέπει δημιουργώντας κενό.

Μην ξεγελιέστε και η sammy και η LG μέχρι τα 600 έχουν χάλια ποιότητα κατασκευής, αυτή πλέον την παίρνετε στα 419...επομένως ατυχής σχολιασμός όσο αφορά την ποιότητα της τηλεόρασης.

Κάποιος είπε ότι είναι χοντρή... και η j6200 χοντρή είναι και όλες στο 500άρικο - 600άρικο χοντρές είναι. Και λοιπόν;

Αν θέλετε design, μέταλλο και λεπτή τηλεόραση θα χρειαστείτε πολλαπλάσια χρήματα από όσο κάνει η συγκεκριμένη  jvc.

Αν πάλι είσαστε κολλημένοι με μάρκες, έχετε κόμπλεξ να πείτε σε φίλους ότι η tv στο σαλόνι σας φτιάχνετε στην τουρκία (αν σας ρωτήσουν προέλευση), πάρτε sammy, lg και sony με το ανάλογο τίμημα.

Η τηλεόραση είναι τίμια, έχει καλά χαρακτηριστικά για τα χρήματα που ζητάει, δεν έχει hdr, δεν έχει Bt δεν είναι 120Hz. (και πιά 55άρα είναι 120Hz 4K RGB VA με κάτω από 800 ευρώ;)

Είναι VA, RGB, 60Hz με καλή εικόνα, με πολύ καλή συνδεσιμότητα και με καλύπτει απόλυτα.

Αυτά είχα να πω και επειδή έχω δεχτεί μηνύματα από μέλη που ενδιαφέρονται δυστυχώς αδυνατώ λόγο υποχρεώσεων να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. :)

https://imgur.com/a/JuaDg

https://imgur.com/a/uVLQz

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 13
  • Thanks 4
Δημοσ.

Κρίμα να μην έχει 3D που με ενδιαφέρει.. πφφφ.. αλλα μην τα θέλουμε κι όλα..

Εγώ το σκέφτομαι πάντως.. το μήκος της είναι 1,25 που χωράει οριακά στο έπιπλο μου.

Δημοσ.

Εγώ πήρα την αντίστοιχη 49αρα στο Black Friday και όλα καλά μέχρι τώρα. Χρηση ταινίες, Netflix, playstation, κανένα παραπονο! Εικόνα πολύ καλή, ο ήχος μέτριος αλλά έβαλα ηχεία και η κατασκευή μέτρια αλλά τι περιμένεις στα λεφτά αυτά.

Για μένα το μόνο αρνητικο είναι το DLNA που είναι αργό, για αυτό κουμπωσα Chromecast και δουλεύει άψογα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Parolos4 είπε

Εγώ το σκέφτομαι πάντως.. το μήκος της είναι 1,25 που χωράει οριακά στο έπιπλο μου.

Παιζει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στο φορουμ που ακομα βλεπει 3D :P

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Parolos4 είπε

Έχει καταργηθεί το 3D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Παιζει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στο φορουμ που ακομα βλεπει 3D :P

Εεεεεπ ..... και γω βλέπω!
Να σας πω στεναχωρήθηκα που καταργήθηκε από τις "μεγάλες" εταιρείες, αλλά ευελπιστώ να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο, ίσως και χωρίς γυαλιά!

16 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

Έχει καταργηθεί το 3D

Βασικά όχι τελείως!

H Panasonic το προσπαθεί ακόμα (εννοώ με τα τελευταία της "ενεργά" μοντέλα που τα υποστηρίζει ακόμα. Μπορεί κάποιος αν ψάξει να βρει και από την LG ότι έχει μείνει από τις καταργημένες της τηλεοράσεις) --->>>  https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/39/Panasonic/f/453893/3D.html

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

Αν μπορει να μας πει καποιος κατοχος της tv.

Στο κωτσοβολο το ασπρο της (kαι γενικα η οθονη) ηταν μουντο δεν ηταν φωτεινο.Ετσι ειναι out of the box.κι αν αυτο αλλαζει με τις ρυθμησεις ;.

Εχουμε καποιον οδηγο για καλιμπραρισμα για την tv?

βελτιωνετε η εικονα με τυχον αλλαγες στις τιμες?

Δημοσ.

Sorry off topic, αλλα σε 3D (active) βλεπω ακομα ταινιες, (νοικιαζω 3D bluray απο το video club) και το απολαμβάνω μαλιστα. Ειδικα σε 3D cartoon ειναι ωραια εμπειρια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, powerup είπε

Αν μπορει να μας πει καποιος κατοχος της tv.

Στο κωτσοβολο το ασπρο της (kαι γενικα η οθονη) ηταν μουντο δεν ηταν φωτεινο.Ετσι ειναι out of the box.κι αν αυτο αλλαζει με τις ρυθμησεις ;.

Εχουμε καποιον οδηγο για καλιμπραρισμα για την tv?

βελτιωνετε η εικονα με τυχον αλλαγες στις τιμες?

Γιατι αλλες τηλεορασεις στο μαγαζι παιζουν καλα ;

Δεν νομιζω να κανει κατι οδηγος .Ειναι  μοντελο ειδικης παραγγελιας

Δημοσ.

Εννοείται οτι είμαι fan του 3D.. βεβαια ποτέ δεν είχα τηλεόραση κι έβλεπα μόνο στο σινεμά..

Αλλά θα το προτιμούσα να το έχω σαν επιλογή στην τηλεόραση.. Κάποιες ταινίες αξίζουν.

Έχασα την F&U 55" 3D που είχε 530€ πριν μερικούς μήνες.. Μακάρι να την ξαναέβγαζαν..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να κανω miracast την εχω 2 μερες την TV. Μηπως ξερει καποιος που την εχει αν Υπάρχει η επιλογή η τι μπορω να κανω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...