maxdore217 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Είμαι πλέον της άποψης στην τηλεόραση οσο φθηνότερα τόσο καλύτερα.. Διότι και 1000€ να βάλεις για 55άρα επώνυμη, πάλι παίζεις την ίδια λοταρία του banding και του bleeding που θα παίξεις κ με αυτήν. Γιατι να μην δώσεις λοιπόν τα μισά και λιγότερα και να σου μείνουν και για άλλες αγορές..! Την Θεωρώ VFM αγορά για 419 βάση χαρακτηριστικών και ειδικά εαν ψάχνετε για οικονομική 55άρα. Αν ήξερα και δεν είχα πάει σε επώνυμη και ακριβή με όποια προβλήματα την τσίμπαγα χθές. Τα πάρα λες !!! άλλο επώνυμη και άλλο η εταιρία που έχει φτιάξιε ο Κωστόβολος ώστε να πουλάει προϊόν με μεγαλύτερο κέρδος. Στην τελική αν είχε άλλο όνομα, δεν νομίζω να αγόραζαν αυτοί που την εκθειάζουν όπως λέει και ο από πάνω σου Τίμια μεν σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση , όχι υπέρ προσφορά όμως και αυτό δεν το λέω εγώ το λέει ο ίδιος ο Κωστος που την βγάζει κάθε 3 και λίγο σε αυτά τα χρήματα. Ας μην κοιτάτε μόνο τα usb ως σύνολο τηλεόραση αγοράζετε!
powerup Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο κοντα σε βιντεο ΗD μια μικρη θωλουρα την ειχε (ισος ειναι θεμα ρυθμησεων ).Ειναι αρκετα βαρια και χοντρη , γυαλιστερο πλαστικο κι η βαση δεν εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη . Το after sale service ειναι κωτσοβολος με οτι θετικο η αρνητικο συνεπαγετε αυτο (πχ τεχνογνωσια, ανταλλακτικα ,εξυπηρετηση κλπ). Ποσοι θα την αγορασαν αν την ελεγαν "dixon" ? H τιμη της στο εξωτερικο παιζει 450-500€ χωρις προσφορα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από powerup
tkig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ο lionheart παντως που την συγκρινε με μια j6200 (100hz, va, direct led) την εκθειαζει την JVC. Με 419 παντως θεωρω οτι ειναι ευκαιρια. Eγω τσιμπησα μια και περιμενω. H επομενη επιλογη με va panel και 4k ηταν κοντα στο 1000αρικο.
bill7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Eαν λεγοντας επωνυμη εννοουμε lg με ψευτο4k και ips πανελ τοτε ναι, εννοειται πας σε μαρκα κωτσου και οτιδηποτε αλλο. Μιλαμε για va panel με native 4k, πληρες πακετο συνδεσιμοτητας (arc, usb 3) κτλ με 419. Oσο για την ελλειψη hdr, ολες οι tv μεχρι τα 800 ευρω το hdr τους καλυτερα να μην το εβαζαν στα specs. Εχουν τοσο χαμηλη φωτεινοτητα που πραγματικα δεν ειναι hdr αυτο που νομιζεις οτι βλεπεις. Οποιος εχει φραγκα παει σε oled ή σε sony xe9005 και εχει τηλεορασαρα. Φετος στις entry level δυστυχως τιποτα το ενδιαφερον. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από bill7 3
powerup Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tkig είπε Ο lionheart παντως που την συγκρινε με μια j6200 (100hz, va, direct led) την εκθειαζει την JVC. Με 419 παντως θεωρω οτι ειναι ευκαιρια. Eγω τσιμπησα μια και περιμενω. H επομενη επιλογη με va panel και 4k ηταν κοντα στο 1000αρικο. Ενταξη προσωπικες κρισεις. Χθες ειχε την sony 55' xe 7096 594€ οπου ναι ηταν vfm απο 798€ τιμη αντιπροσωπειας.Μην τα ισοπεδονουμε ολα. (samsung mu 6124 675€) Ακομη ρωτηστε ποιος εχει το σερνις? θα υπαρχει επαρκεια ανταλακτικων για αυτην την tv και μετα 3-4 χρονια ? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από powerup
Damachi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 η χαλια ποιότητα κατασκευής των πλαστικων παντως δεν ειναι μονο στο μάτι , 2 lg του 500αρικου που εχω τριζουν και χτυπανε με τις θερμο διαστολες/συστολες σαν υποβρυχιο σε καταδυση ...
tkig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, powerup είπε Ενταξη προσωπικες κρισεις. Χθες ειχε την sony 55' xe 7096 594€ οπου ναι ηταν vfm απο 798€ τιμη αντιπροσωπειας.Μην τα ισοπεδονουμε ολα. (samsung mu 6124 675€) Ακομη ρωτηστε ποιος εχει το σερνις? θα υπαρχει επαρκεια ανταλακτικων για αυτην την tv και μετα 3-4 χρονια ? Προσωπικα μιλωντας παντα, εγω θα εχω αλλαξει τηλεοραση ως τοτε. Για την sony συμφωνω οτι ηταν καλο deal αλλα πρακτικα δεν ξερω ποσα παραπανω θα σου δωσει απο την JVC (android δεν ειναι, triluminos δεν ειναι τιποτα θεαματικο στα σπεκς και στα reviews δεν βλεπω) με 175 ευρω παραπανω, για την samsung δυστυχως απ οτι διαβαζω παιζει lottery pick στα πανελ. H σειρα 61ΧΧ εχει va στην πλειοψηφια αλλα εχει τυχει να διαβασω για περιπτωσεις που φορουσε ads με οτι αυτο συνεπαγεται. Προσωπικα μιλωντας παντα θα περιμενα στις εκπτωσεις να δω καμια samsung 61xx σε καλυτερη τιμη και να προχωρησω αλλα αυτο το τζοκερ στα πανελ με χαλαει. Εαν ηταν ads δεν θα την κρατουσα καν.
Rebel21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, tkig είπε αλλα πρακτικα δεν ξερω ποσα παραπανω θα σου δωσει απο την JVC 2 παραπάνω που θα δώσει είναι ένα va καλύτερης ποιότητας από αυτο τής φασόν jvc και πολύ καλύτερο επεξεργαστή εικόνας που είναι το σημαντικότερο σε μία τηλεόραση. Οι τηλεοράσεις είναι κάτι πολύ παραπάνω από usb και hdmi που μετράνε μερικοί εδώ μέσα. Ότι μια τηλεόραση αγνώστου προελεύσεως (αφού ούτε η ίδια η dixons δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά τι φοράει η κάθε παρτίδα) τικάρει δύο τρία χαρακτηριστικά (va, 4k) κλπ δεν πάει να πει ότι είναι καλή αφού υπάρχουν πολλοί παράμετροι από εκεί και πέρα που φτιάχνουν μια εικόνα (επεξεργαστές, dimming,μέγιστη φωτεινότητα) κλπ. Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια και η Sony είναι μια πολύ μέτρια τηλεόραση αφού ένα μπάτζετ κάτω του 1000-1200 δεν αρκεί για κάτι αξιόλογο δυστυχώς. Όπως έχω ξανά γράψει αυτές οι τηλεοράσεις δεν αποτελούν προσφορά αφου οι παρτίδες έρχονται στην Ελλάδα με σκοπό να πουληθούν σε αυτή την τιμή. Το θετικό είναι ότι η Ελλάδα έχει λιγο καλύτερη τιμή από άλλες ευρωπαϊκές χώρες(Στις οποίες η τηλεόραση πωλείται <500 χωρίς προσφορές και παραμύθια) αφού έχουμε και τα μικρότερα μεταφορικά λόγο Τουρκίας.
powerup Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, tkig είπε Προσωπικα μιλωντας παντα, εγω θα εχω αλλαξει τηλεοραση ως τοτε. Για την sony συμφωνω οτι ηταν καλο deal αλλα πρακτικα δεν ξερω ποσα παραπανω θα σου δωσει απο την JVC (android δεν ειναι, triluminos δεν ειναι τιποτα θεαματικο στα σπεκς και στα reviews δεν βλεπω) με 175 ευρω παραπανω, για την samsung δυστυχως απ οτι διαβαζω παιζει lottery pick στα πανελ. H σειρα 61ΧΧ εχει va στην πλειοψηφια αλλα εχει τυχει να διαβασω για περιπτωσεις που φορουσε ads με οτι αυτο συνεπαγεται. Προσωπικα μιλωντας παντα θα περιμενα στις εκπτωσεις να δω καμια samsung 61xx σε καλυτερη τιμη και να προχωρησω αλλα αυτο το τζοκερ στα πανελ με χαλαει. Εαν ηταν ads δεν θα την κρατουσα καν. Θα συμφωνησω για την samsung οτι κανει βηματα προς τα ...πισω καθε χρονο, οσο αφορα τα πανελ στις entry level tv .Απο VA πηγε, σε καποια μοντελα, κι αυτη οπως η lg σε τυπου ips πανελ( για λογους οικονομιας προφανος ). Τωρα οσο αφορα την sony ενταξη, ναι μεν entry level ναι μεν χαμηλο κοντραστ αλλα το upscale κανει αισθητη την διαφορα με την jvc.Τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα .Στα review συγκρινετε με την σειρα mu7000 της samsung και την ξεπερνα. Στις smart λειτουργιες οκ τιποτα το ιδιαιτερο. Θαθελα ομως ενα επαγγελματικο review για την jvc ,κατι που πιθανον να μην δω 2
Damachi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Και σημαντικο , τι light bleeding εχει γιατι οσες φτηνες εχω δει σε λιγο φως ειναι χαλια ....
tkig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εφοσον εχει va panel, θα εχει ελαχιστο εως καθολου.
powerup Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tkig είπε Εφοσον εχει va panel, θα εχει ελαχιστο εως καθολου. Δεν ειναι κανονας αυτος, εχω δει bliding σε va πανελ samsung . Ευχομαι να μην εχει ουτε bliding ουτε c!ouding 1
tkig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε va με edge led παιζει, με direct led οπως αυτη λιγο δυσκολο. Πιο πολυ περιμενω απαντηση του lionheart που την εχει και την εχει πανω απο ενα μηνα να μας πει αναλυτικα εντυπωσεις. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από tkig
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, maxdore217 είπε Τα πάρα λες !!! άλλο επώνυμη και άλλο η εταιρία που έχει φτιάξιε ο Κωστόβολος ώστε να πουλάει προϊόν με μεγαλύτερο κέρδος. Στην τελική αν είχε άλλο όνομα, δεν νομίζω να αγόραζαν αυτοί που την εκθειάζουν όπως λέει και ο από πάνω σου Τίμια μεν σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση , όχι υπέρ προσφορά όμως και αυτό δεν το λέω εγώ το λέει ο ίδιος ο Κωστος που την βγάζει κάθε 3 και λίγο σε αυτά τα χρήματα. Ας μην κοιτάτε μόνο τα usb ως σύνολο τηλεόραση αγοράζετε! Αν σου δείξω τις μαύρες μπάρες (banding) που έχει η τηλεόραση μου και βαφτίζει εντός προδιαγραφών η Sony θα καταλάβεις οτι δεν τα παραλέω. Επίσης ακόμη κι εγώ να ήμουν ο άτυχος με μια αναζήτηση τύπου Samsung - Sony - LG banding bleeding και όλα τα καλά που έχουν τα panels θα βγάλει αμέτρητες περιπτώσεις.. Οπότε καλύτερα να δώσω τα μισά χρήματα στη λοταρία και ας εχει bleeding ή μπάρες παρά να δώσω τα διπλά και να κλαίω και την εικόνα μαζι με τα λεφτά... Προτιμώ επίσης να κάνω και μια επέκταση εγγύησης στον Κώτσο και αν πάθει κάτι να την φάει αυτός και να μην τραβιέμαι με τις αθλιες αντιπροσωπείες.. Ο καθένας βέβαια το βλέπει διαφορετικά σεβαστό. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Prof_Chaos 2
hasiotis_john Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Damachi είπε Και σημαντικο , τι light bleeding εχει γιατι οσες φτηνες εχω δει σε λιγο φως ειναι χαλια .... Από το προηγούμενο τόπικ φαίνεται να έχει light bleeding στις 2 κάτω γωνίες και φαίνεται ακόμα και σε φωτεινό δωμάτιο! Δείτε παρακάτω μια από τις φωτο του lionheart ! Αν μπορείς αδερφέ, διαφώτισε μας καλύτερα γιατί καμιά φορά οι φωτογραφίες ξεγελούν! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από hasiotis_john
Προτεινόμενες αναρτήσεις