MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Έχω ένα παλιό tablet (Hyundai Rock X800) που τρέχει Android 4.1.1 και έχει RAM 1 Gb και ROM 16 Gb. Την ROM την βλέπει σαν 1 Gb "Internal Storage", όπου εγκαθιστά τις εφαρμογές και 14 Gb σαν "SD Card" όπου μπορεί να μεταφέρει κάποιες απο αυτές τις εφαρμογές. Είχα το ίδιο πρόβλημα και με ένα TurboX HiveV αλλά, όταν το είχα πάει στο service του Πλαίσιου, με το reset που έκαναν και την επανεγκατάσταση του λειτουργικού (Android 4.4.2), είδε όλη τη ROM (επίσης 16 Gb) σαν "Internal Storage" και μπορώ να εγκαθιστώ πολλές εφαρμογές εκει. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και στο Hyundai Rock X800 άραγε; Και πώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Με root και με την εφαρμογή Link2sd. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως ρουταρετε. Έχω κάποια προγράμματα για κινέζικα κινητά αν είσαι τυχερός και πιάσει κανένα.... Διάβασε πρώτα για το Link2sd εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Έχω ένα παλιό tablet (Hyundai Rock X800) που τρέχει Android 4.1.1 και έχει RAM 1 Gb και ROM 16 Gb. Την ROM την βλέπει σαν 1 Gb "Internal Storage", όπου εγκαθιστά τις εφαρμογές και 14 Gb σαν "SD Card" όπου μπορεί να μεταφέρει κάποιες απο αυτές τις εφαρμογές. Είχα το ίδιο πρόβλημα και με ένα TurboX HiveV αλλά, όταν το είχα πάει στο service του Πλαίσιου, με το reset που έκαναν και την επανεγκατάσταση του λειτουργικού (Android 4.4.2), είδε όλη τη ROM (επίσης 16 Gb) σαν "Internal Storage" και μπορώ να εγκαθιστώ πολλές εφαρμογές εκει. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και στο Hyundai Rock X800 άραγε; Και πώς; Δεν το αγορασε μαλλον ο stedes να υποθεσω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε Δεν το αγορασε μαλλον ο stedes να υποθεσω;;; Είναι ακόμα διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 stedes εγω θελετε κατι? Μόλις τώρα, stedes είπε stedes εγω θελετε κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, stedes είπε stedes εγω θελετε κατι? Εγώ όχι αλλά αν θέλεις το tablet πολύ ευχαρίστως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Για κάνε μου το λίγο ποιο ξεκάθαρο τι εννοείς ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, stedes είπε Για κάνε μου το λίγο ποιο ξεκάθαρο τι εννοείς ακριβώς Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα. Απλά σε ανέφερα στο παρόν νήμα ο tsilitheo1. Το tablet του νήματος πωλείται από εμένα σε αυτήν την αγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2018 στις 8:22 ΜΜ, saruman123 είπε Με root και με την εφαρμογή Link2sd. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως ρουταρετε. Έχω κάποια προγράμματα για κινέζικα κινητά αν είσαι τυχερός και πιάσει κανένα.... Διάβασε πρώτα για το Link2sd εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Μόλις ανακάλυψα ότι το tablet είναι rooted! (το είχε κάνει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης). Έχει το superuser και το επιβεβαίωσε ένας root checker. Το θέμα που έχω με το link2sd είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω την υπάρχουσα εσωτερική ROM του tablet και όχι εξωτερική καρτα SD. Όπως είναι τώρα, το link2sd, όταν πάω να μεταφέρω μια εφαρμογή λέει "second partition not found". Μπορείς να βοηθήσεις λίγο ακόμη; Ευχαριστώ. ΥΓ: Το tablet έχει και υποδοχή για microSD κάρτα (δεν την έχω τοποθετήσει). To link2sd στο "storage info" λέει - Internal (0,98gb): 13% free - SD Card (13,28GB): 94% free (εγκατέστησα 2 εφαρμογές με το Android App2sd) - SD Card 2nd Part.: not found - Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να βάλεις κάρτα sd για να δημιουργήσει το partition. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πρέπει να βάλεις κάρτα sd για να δημιουργήσει το partition. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την εσωτερική μνήμη. Υπόψιάζομαι ότι η εσωτερική μνήμη έχει 2 partitions. Το μικρό 1Gb και το υπόλοιπο. Θα μπορούσα να τα ενοποιήσω σε ένα (και να μην έχω ανάγκη το link2sd), ή το παλιό android 4.1.1 δεν μπορεί να δεί 16Gb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το link2sd αναφέρεται στην sd ,το λέει και ο τίτλος τις εφαρμογής. Για την ενοποιημένη μνήμη νομίζω πρέπει να έχει android 5 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από saruman123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το link2sd αναφέρεται στην sd ,το λέει και ο τίτλος τις εφαρμογής. Για την ενοποιημένη μνήμη νομίζω πρέπει να έχει android 5 Όπως λέω και στο αρχικό post στο Πλαίσιο την ενοποίησαν σε HiveV με Android 4.4.2. Το Hyundai Rock X800 έχει 4.4.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πρεπει να κανεις 1 partition στην sd οπου εκει θα εγκαθιστανται οι εφαρμογες. Αυτο θα γινει σε pc. Διαβασε καλα το λινκ του σαρουμαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/5/2018 στις 2:16 ΜΜ, tsilitheo1 είπε Πρεπει να κανεις 1 partition στην sd οπου εκει θα εγκαθιστανται οι εφαρμογες. Αυτο θα γινει σε pc. Διαβασε καλα το λινκ του σαρουμαν. To κατάλαβα αλλά θέλω να εγκαταστήσω εφαρμογες στην εσωτερική μνήμη, όχι σε removable SD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα