Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NickTG είπε

Ξέρω είναι σπάνια περίπτωση αλλά το δικό μου αν και χωρίς βιβλίο έχει όλα του τα σέρβις και μάλιστα νωρίτερα από το προτεινόμενο. 

Και γιαι δεν εχει και βιβλιο ?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί από κάποια χιλιόμετρα και μετά η συντήρηση γινόταν και γίνεται σε φίλο με δικά μου αναλώσιμα. 

Θα μπορούσαμε βέβαια να κρατάμε τις αποδείξεις από τα πράγματα αλλά δεν υπήρχε η σκέψη ότι μπορεί να το δώσουμε κάποια στιγμή. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Γιατί από κάποια χιλιόμετρα και μετά η συντήρηση γινόταν και γίνεται σε φίλο με δικά μου αναλώσιμα. 

Θα μπορούσαμε βέβαια να κρατάμε τις αποδείξεις από τα πράγματα αλλά δεν υπήρχε η σκέψη ότι μπορεί να το δώσουμε κάποια στιγμή. 

Ενα βιβλίο ειναι χρήσιμο οχι μόνο στην περίπτωση που το πουλήσουμε, αλλα και για μας τους ίδιους.

Να κρατάμε το αρχείο μας για να ξέρουμε τις εργασίες έχουμε κάνει..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Ακομα κι εστι θα μπορουσε αφου ειναι νομιμο συνεργειο να σφραγιζει το βιβλιο .

Δημοσ.

Ήδη δεν πλήρωνα εργασία αφού κάναμε τις εργασίες μαζί. 

Δεν ήθελα να ζητήσω και σφραγίδα. 

1 hour ago, thant said:

Ενα βιβλίο ειναι χρήσιμο οχι μόνο στην περίπτωση που το πουλήσουμε, αλλα και για μας τους ίδιους.

Να κρατάμε το αρχείο μας για να ξέρουμε τις εργασίες έχουμε κάνει..

Τις εργασίες που έχω κάνει τις γνωρίζω. Άλλωστε δεν έχει χρειαστεί και κάτι ιδιαίτερο. 

Δημοσ.

1 αμάξι εισαγωγής εάν έχεις μηχανικο και φανοποιό εμπιστοσυνης τότε προχωράς σε αγορά.

Πλέον μπορείς να το ελένξεις απο αρ.πλασιου, αριθμο κυκλοφοριας και συνδεση στο διαγνωστικο σε επισημη αντιπροσωπεια.

Βιβλιο Service βοηθαει εσενα το ιδιο. 

Εγω που αλλαζω λαδια, φιλτρα μπουζι τα σημειωνω.

Για τα πιο περιπλοκα πηγαινει συνεργειο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, NickTG είπε

Ήδη δεν πλήρωνα εργασία αφού κάναμε τις εργασίες μαζί. 

Δεν ήθελα να ζητήσω και σφραγίδα. 

Τις εργασίες που έχω κάνει τις γνωρίζω. Άλλωστε δεν έχει χρειαστεί και κάτι ιδιαίτερο. 

Δε θα ηταν κακο να τις εγραφες μονος σου στο ο βιβλιο χωρις σφραγίδα... το εχω δει σε αμαξι που αλλαζε λαδια-φιλτρα σε βενζιναδικα, τις εγραφε μονος του ο ιδιοκτητης

• Like 2
Δημοσ.

Να σου πω το είχα σκεφτεί. 

Μετά σκέφτηκα πως μπορεί να φανεί χειρότερο. 

Πάντως έχω όλες τις εργασίες που έχουν γίνει. Ίσως τις περάσω και στο βιβλίο ως αρχείο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εχει τυχει να περασω εργασιες χωρις σφραγιδα δεν ειναι κακο. Για εμενα αυτο δειχνει επιμελη ιδιοκτητη.

Η μη υπαρξη βιβλιου βρωμαει , περα απο το τυχαιο γεγογος, μπορει ειτε να εχει γυρισμενα χλμ ή να γραφει κατι σοβαρο και ο ιδιοκτητης θελει να το αποκρύψει. 

Οσο καλος και να ειναι ο μηχανικος δεν νομιζω οτι μπορει να δει ολα., πχ αμα για χ ψ λογω καιγεται καθε λιγο ο map sensor (τυχαιο παραδειγμα) ή οτιδηποτε αλλο συχνα, δεν μπορει να το ανακαλυψει ο τεχνικος αλλα ο νεος ιδιοκτητης μετα απο λιγο καιρό. Φυσικα ειναι και αλλα πολλα που ουτε τεχνικος τα βρισκει ουτε και αναγραφονται στο βιβλιο , πχ αμα καιει λαδια μπορει ισως να το εντοπίσει ο τεχνικος αλλα οχι την ποσοτητα μπορει που καιει. 

Επεξ/σία από teddy71
Δημοσ.
Στις 3.1.2018 στις 5:13 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Για ποιον λογο δεν κοιταμε αμαξια εισαγωγης?ρωταω γτ και εγω ειμαι λιγο στο ψαξιμο μεταχειρησμενου...σε λιγο καιρο θα ανοιξω και δικο μου θεμα απλα θελω να συλλεξω οσες πληροφοριες μπορω πρωτα για να ψαχνω σωστα οσο ειναι δυνατον.

Συνηθης διαδρομη. Παει ο εμπορος στη Γερμανια ή την Ιταλια και βρισκει ενα Corsa ντιζελ με 180,000 χλμ και το δινουν σκοτωμενο γιατι εντος χωρας δε το παιρνει κανενας. Του γυρναει τα χιλιομετρα, στανταρ κατω απο 100,000 γιατι αλλιως δεν πουλιεται στην Ελλαδα και στο μοσχοπουλαει μετα. Εσυ νομιζεις οτι πηρες αμαξι δεκαετιας με 70,000 χλμ, το αγοραζεις ακριβο αφου ειναι και πετρελαιο και μετα οταν ξεκινησει να σου πεταει τις ζημιες κλαις σαν τους Βορειοκορεατες οταν θρηνουν τον μεγαλο ηγετη

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Και με ποιον τροπο ακριβως τσεκαρουμε αν ειναι εισαγωγης,δηλαδη που πρεπει να γραφει 00/00/00?υπαρχει περιπτωση να γραφει κανονικη ημ/νια και να ειναι παλι εισαγωγης?

Επανω αριστερα στην αδεια κυκλοφοριας εχει 3 κουτακια . Αν το πρωτο γαφει 00/00/00 ειναι εισαγωγης και στο δευτερο αναφεραται η πρωτη κυκλοφορια στην Ελλαδα . Αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα στο πρωτο κουτακι αναγραφεται κανονικα η ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας γενικα του αυτοκινητου .

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αρα δεν υπαρχει πιθανοτητα να εχει ημ/νια στο κουτακι και να ειναι εισαγωγης?

Αν το πρωτο κουτακι εχει ημερομηνια δεν ειναι εισαγωγης .

Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 12:27 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Αυτοι νομιζω δεν οδηγουν το αυτοκινητο ουτε το σηκωνουν που για μενα ειναι σημαντικα . Ασε μπου μπορει να παιζει και καποια...συμφωνια με τον πωλητη για στραβα ματια .

Χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνώση του θέματος ούτε θέλοντας να υποστηρίξω την εταιρία, σε γνωστό μου που τους πήρε για έλεγχο 3 αυτοκινήτων(2 εμπόρων και 1 ιδιώτη) έκαναν ότι περιγράφουν στη σελίδα τους δηλαδή και τα σήκωσαν από κάτω και τα οδήγησαν. Και του βρήκαν διαφορά ελαττώματα που φυσικά δεν είχε δει. Τώρα για το αν υποβόσκει συμφωνία με τον πωλητή δεν το ξέρω και η αλήθεια είναι και εγώ το σκέφτομαι ότι μπορεί να παίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...