Insomniac2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο Aygo του 2008. Δεν εχει βιβλιο σερβις ομως αυτο που βρηκα. Αν το παω σε μαστορα δικο μου και το κοιταξει, θα ειναι έμπιστο να το αγορασω αν μου πει το ΟΚ? Η ειναι πραματα που δεν μπορει να τα δει? Επισης καλυτερα δικο μου μαστορα ή αντιπροσωπεία τογιοτα? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Insomniac2017
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αν ειναι απο ιδιωτη ειναι κακο που δεν εχει βιβλιο ...Αν ειναι απο εμπορο ακομα πιο κακο αν και φτιαχνουν και βιβλια μαϊμουδες . Κοιτα αν ειναι εισαγωγς ή οχι το αμαξι . Ενας δικος σου μαστορας ασχετα με το βιβλιο ειναι απαραιτητος και αν εχει εμπειρια μπορει να δει πολλα πραγματα και με το να το οδηγησει και να το σηκωσει σε ραμπα.
darkman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Insomniac2017 είπε Καλημέρα σας, Σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο Aygo του 2008. Δεν εχει βιβλιο σερβις ομως αυτο που βρηκα. Αν το παω σε μαστορα δικο μου και το κοιταξει, θα ειναι έμπιστο να το αγορασω αν μου πει το ΟΚ? Η ειναι πραματα που δεν μπορει να τα δει? Επισης καλυτερα δικο μου μαστορα ή αντιπροσωπεία τογιοτα? Yπαρχουν και διαφορες εταιριες που ερχωντε εκει που ειναι το αμαξι και του κανουν ελενχο στα παντα ακομα και αν παιζει το cd ,βεβαια και παλι δεν μπορεις να εισαι 100% γιατι ειναι μεταχιρισμενο και κατι μπορει να σου βγαλει αλλα απο τα σοβαρά θεματα τυπου τρακαρισμενο κτλ κτλ δεν θα εχεις θεμα μια που ξερω ειναι η spotmechanic τωρα αν εχεις τσακαλι μαστορα κανει και αυτος
lary7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλο ειναι να κανεις ενα σοβαρο ελεγχο, ειτε spotmechanic ειτε αλλου, που σιγουρα δεν θα σου βγει μονο 20Ε και 10 λεπτα απο τον χρονο του μαστορα. Περα απο τα εμφανη δεν ξερεις αν ο προηγουμενος εκανε σερβις τακτικα, αλλαζε λαδια ή ολο το μοτερ ειναι φθαρμενο εσωτερικα και καιει λαδια. Ελεγχος καυσαεριων και συμπιεσης ειναι απο τα πρωτα που πρεπει να κανεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lary7 είπε Καλο ειναι να κανεις ενα σοβαρο ελεγχο, ειτε spotmechanic ειτε αλλου, που σιγουρα δεν θα σου βγει μονο 20Ε και 10 λεπτα απο τον χρονο του μαστορα. Περα απο τα εμφανη δεν ξερεις αν ο προηγουμενος εκανε σερβις τακτικα, αλλαζε λαδια ή ολο το μοτερ ειναι φθαρμενο εσωτερικα και καιει λαδια. Ελεγχος καυσαεριων και συμπιεσης ειναι απο τα πρωτα που πρεπει να κανεις. Αυτοι νομιζω δεν οδηγουν το αυτοκινητο ουτε το σηκωνουν που για μενα ειναι σημαντικα . Ασε μπου μπορει να παιζει και καποια...συμφωνια με τον πωλητη για στραβα ματια . Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Insomniac2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Eιναι απο ιδιωτη. Οποτε αν το σηκωσει με ραμπα και αν το οδηγησει, συν τα διαγνωστικα προγραμμα που θα τρεξει στον εγκεφαλο, θα εχουμε μια καλη εικονα και να μην με απασχολει οτι δεν εχει βιβλιο σερβις λετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Insomniac2017 είπε Eιναι απο ιδιωτη. Οποτε αν το σηκωσει με ραμπα και αν το οδηγησει, συν τα διαγνωστικα προγραμμα που θα τρεξει στον εγκεφαλο, θα εχουμε μια καλη εικονα και να μην με απασχολει οτι δεν εχει βιβλιο σερβις λετε? Ναι αλλα να προσεξεις αν ειναι απο πρωτο χερι ή ο ιδιωτης το εχει παρει απο εμπορο . Αυτο φαινεται στην αδεια κυκλοφοριας .Αν επανω αριστερα που γραφει για πρωτη αδεια λεει 00/00/00 ειναι 100% εισαγωγης . Οπωσδηποτε αφου δεν εχει βιβλιο να αλλαξει αν εχει ιμαντα . Αν εχει καδενα κανενα προβλημα .
Insomniac2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εισαγωγής αμαξια με τιποτα να μην κοιταω? Εχω βρει ενα εισαγωγης απο Ιταλία. Ουτε καν??
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Insomniac2017 είπε Εισαγωγής αμαξια με τιποτα να μην κοιταω? Εχω βρει ενα εισαγωγης απο Ιταλία. Ουτε καν?? Μονο αν γινει λεπτομερης ελεγχος απο μηχανικο και φανοποιο .Για τα χλμ σιγουρα ειναι κατεβασμενα .
panos2171 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλό θα ήταν να έχει βιβλίο σέρβις. Που ξέρεις πότε γίνονταν οι αλλαγές λαδιών; Αυτό δηλώνει ότι ο άλλος δεν ήταν και πολύ τυπικός με τη συντήρηση.
Insomniac2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Οταν το παω σε μαστορα, μπορει να τα δει ολα? πχ. και αν καιει λαδια η μηχανη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Insomniac2017 είπε Οταν το παω σε μαστορα, μπορει να τα δει ολα? πχ. και αν καιει λαδια η μηχανη? Για να τα δει ολα πρεπει να ανοιξει μχανη αλλα δεν ειναι τοσο απλο ...Ενας εμπειρος ομως μπορει να καταλαβει πολλα .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Για ποιον λογο δεν κοιταμε αμαξια εισαγωγης?ρωταω γτ και εγω ειμαι λιγο στο ψαξιμο μεταχειρησμενου...σε λιγο καιρο θα ανοιξω και δικο μου θεμα απλα θελω να συλλεξω οσες πληροφοριες μπορω πρωτα για να ψαχνω σωστα οσο ειναι δυνατον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Για ποιον λογο δεν κοιταμε αμαξια εισαγωγης?ρωταω γτ και εγω ειμαι λιγο στο ψαξιμο μεταχειρησμενου...σε λιγο καιρο θα ανοιξω και δικο μου θεμα απλα θελω να συλλεξω οσες πληροφοριες μπορω πρωτα για να ψαχνω σωστα οσο ειναι δυνατον. Δεν εχουν βιβλιο service , δεν ξερουμε το ιστορικο τους και εχουν μαλλον πειραμανα χιλιομετρα . Δεν ειναι απολυτο ομως ...Δυο Audi TT του 2000 και 2001 που εχουν τα παιδια μου 4 χρονια με 150.000 χλμ εχουν κανει 45.000 χλμ με υγραεριο χωρις προβλημα .Εκτος ομως ενα γενικο servce αλλαχτκαν ιμαντες αμμεσως . 1
NickTG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 hours ago, panos2171 said: Καλό θα ήταν να έχει βιβλίο σέρβις. Που ξέρεις πότε γίνονταν οι αλλαγές λαδιών; Αυτό δηλώνει ότι ο άλλος δεν ήταν και πολύ τυπικός με τη συντήρηση. Ξέρω είναι σπάνια περίπτωση αλλά το δικό μου αν και χωρίς βιβλίο έχει όλα του τα σέρβις και μάλιστα νωρίτερα από το προτεινόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα