Προς το περιεχόμενο

Amd r9 280 3gb overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, θέλω να κάνω overclock την gpu μου, amd r9 280 και οι πιο πολλοί οδηγοί που είδα λένε να ανεβάζω τα hz σιγά σιγά αλλά έχω 2 απορίες. Είναι οκ να βάλω το power limit +20%(550w τροφοδοτικό)? Το fan speed πρέπει να το βάλω στο auto ή manual? (είδα κάτι προτάσεις για 60%). Thanks

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Eίσαι οκ με το τροφοδοτικό. Ανέβασε το power limit και δώσε πόνο. Άσε το φαν στο auto αρχικά και πρόσεχε τις θερμοκρασίες να μη ξεφύγουν. Θα έλεγα βάλε ένα άνω όριο γύρω στους 75 C. Αν δεις να ανεβαίνουν πολύ γκάζωσε το ανεμιστήρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθάρισα την gpu επειδή έφτανε κάτι 95-100c τώρα φτάνει κανά 80c, τα έβαλα όλα φουλ στου oc αλλά και πάλι έχω stuttering στο pubg, το περίεργο ειναι ότι όχι πάντα αλλά κάποιες φορές, όταν λες γκάζωσε εννοείς να το βάλω manual? ποσο %?

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Πάντα ανα κάποιους μήνες θέλει καθάρισμα και αλλαγή πάστας. Πρέπει να παρακολουθείς το ρολόι της κάρτας να μη κάνει διακυμάνσεις την ώρα του παιχνιδιού, κατί που είναι πιθανή αιτία stuttering. Mπορείς απο το andrenalin να αλλάξεις τη ράμπα του ανεμιστήρα, δηλαδή σε ίδιες θερμοκρασίες να ανεβάζει περισσότερες στροφές. Τo manual κατα τη γνώμη μου είναι λίγο άχρηστο λόγω θορύβου και επειδή πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...