7nisiotis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Με τις ?#λακιες τους τα έπαιξαν τα writes στον 840 pro. Disable το meltdown και όλα καλά. (2600Κ)
Heybro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, PolonosJ είπε Τπτ δεν μπορώ και χωρίς σκληρό δίσκο μπλε οθόνη πετάει 😂😂😂 έκανα reset μητρική τα ίδια έχω σαλτάρει Ούτε ανοίγει δηλαδή ο υπολογιστής τίποτα ούτε safe mode? 22 λεπτά πριν, PolonosJ είπε Τπτ δεν μπορώ και χωρίς σκληρό δίσκο μπλε οθόνη πετάει 😂😂😂 έκανα reset μητρική τα ίδια έχω σαλτάρει Ούτε ανοίγει δηλαδή ο υπολογιστής τίποτα ούτε safe mode?
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, kogos είπε Πιο είναι το error code της μπλε οθόνης? Ούτε safe mode . Τα error δεν είναι σταθερά συνέχεια βγάζει διαφορετικά
kogos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δώσε μας κάποια για να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Αν δεν είναι σταθερά τα errors, πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η μητρική παρά η cpu, και θεωρώ πως δεν έχει σχέση το πρόβλημα με patch
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Τώρα φίλε πλέον έστειλα τον cpu τον πήγα και σε τεχνικό και πίστευε είναι μητρική και μου είπε που διάβασε στο εξωτερικό και άλλοι είχαν ίδιο πρόβλημα
Heybro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, PolonosJ είπε Τώρα φίλε πλέον έστειλα τον cpu τον πήγα και σε τεχνικό και πίστευε είναι μητρική και μου είπε που διάβασε στο εξωτερικό και άλλοι είχαν ίδιο πρόβλημα Το πιθανότερο είναι να φταίει το bios της gigabyte γιατί δεν έχω δει άλλους να έχουν θέμα με coffee lake. Όπως και να έχει ενημέρωσε μας πιο ήταν το πρόβλημα.
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Heybro είπε Το πιθανότερο είναι να φταίει το bios της gigabyte γιατί δεν έχω δει άλλους να έχουν θέμα με coffee lake. Όπως και να έχει ενημέρωσε μας πιο ήταν το πρόβλημα. Δεν νομίζω ρε εσυ γιατί πριν έναν μήνα έπαιζα κανονικά και ξαφνικά μπουμ
Heybro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, PolonosJ είπε Δεν νομίζω ρε εσυ γιατί πριν έναν μήνα έπαιζα κανονικά και ξαφνικά μπουμ Τα bsod δημιουργήθηκαν μετά από bios update. Τώρα τέτοια σύμπτωση να τα έπαιξε ο επεξεργαστής? Αυτοί βγάζουν 10 χρόνια και βάλε ούτε πες ότι είχες ξεκλείδωτο έδωσες πολύ ρεύμα και τα έπαιξε.
PolonosJ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Heybro είπε Τα bsod δημιουργήθηκαν μετά από bios update. Τώρα τέτοια σύμπτωση να τα έπαιξε ο επεξεργαστής? Αυτοί βγάζουν 10 χρόνια και βάλε ούτε πες ότι είχες ξεκλείδωτο έδωσες πολύ ρεύμα και τα έπαιξε. Ποτέ δεν τα πειράζω αυτά μόνο bios update άμα κάνω . Πάντα οκά στο default όπως είναι μαμά . Το μόνο που είχα κάνει ήταν XMP για τις Ram
Anastazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Για μητρικη τη κοβω τη δουλεια πολωνε...παντως και ο δικος μου 8700κ παει τρενο παρα τα οσα διαβαζω εδω κατα καιρους...
nosstrom Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε το κάνω το Bios update! Κρίμα είναι ! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από nosstrom
PolonosJ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Anastazio είπε Για μητρικη τη κοβω τη δουλεια πολωνε...παντως και ο δικος μου 8700κ παει τρενο παρα τα οσα διαβαζω εδω κατα καιρους... Και εμένα τρένο πήγαινε αλλά σε αναζήτησης σε ξένα forum είδα αρκετούς να έχουν ίδιο πρόβλημα με εμένα και τελικά ήταν ο επεξεργαστής
Anastazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, PolonosJ said: Και εμένα τρένο πήγαινε αλλά σε αναζήτησης σε ξένα forum είδα αρκετούς να έχουν ίδιο πρόβλημα με εμένα και τελικά ήταν ο επεξεργαστής Δοκιμασες δηλαδη την ιδια μητρικη με αλλο cpu και δουλευει ρολοι?
PolonosJ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Anastazio είπε Δοκιμασες δηλαδη την ιδια μητρικη με αλλο cpu και δουλευει ρολοι? Ναι τζαμί έπαιζε το πήγα και σε τεχνικό και αυτός μου είπε το ίδιο αν και πολύ σπάνια να συμβεί κάτι τέτοιο πιστεύω πως είναι επεξεργαστής και μετά έψαξα και στα αλλά forum και πολύ πάθανε σαν εμένα και τελικά ήταν o cpu και έγινε αντικατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα