Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και καλή χρονιά Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημά μου με υδρόψυξη αλλά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο να κάνω. Να βάλω μια 240mm (Όχι push pull) πάνω να βγάζει αέρα, μια 240mm (Όχι push pull) μπροστά να βάζει αέρα, ή μια 240mm (push pull) μπροστά να βάζει επίσης αέρα;;; Αν κάποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει αν του είναι εύκολο.. ευχαριστώ !!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
hondakkias31 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, KerverGos είπε Καλησπέρα σας και καλή χρονιά Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημά μου με υδρόψυξη αλλά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο να κάνω. Να βάλω μια 240mm (Όχι push pull) πάνω να βγάζει αέρα, μια 240mm (Όχι push pull) μπροστά να βάζει αέρα, ή μια 240mm (push pull) μπροστά να βάζει επίσης αέρα;;; Αν κάποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει αν του είναι εύκολο.. ευχαριστώ !!! Οτι ειναι πιο ομορφο και ευκολο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ναι αλλά το όμορφο όμως μπορεί να προδίδει. Αν διαφέρει σε απόδοση ;
bloodmaniac Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 καθε στησιμο έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. για παράδειγμα αμα βάλεις ψυγείο μπροστά ναι μεν θα ψύχεις τον επεξεργαστή με 'φρέσκο' αέρα, αλλα η θερμότητα του cpu θα πηγαίνει μεσα στο κουτί κατι που ενδεχομένως να σου ανεβάσει θερμοκρασία στην gpu. απο την αλλη αμα βάλεις το ψυγείο πάνω τοτε ο ζεστός αέρας δεν θα καταλήγει μέσα στο κουτί σου όμως το ψύγειο θ τραβάει αέρα μέσα απο το κουτί άρα η ψύξη του cpu θα είναι λίγο χειρότερη. Όσον αφορα το push ή pull ή push-pull, λίγο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις με Push-pull. Οι διαφορές δεν είναι τεράστιες γενικά. ξεκίνα και βάλτο όπως σου κάθεται καλύτερα στο μάτι και στο κουτί και αμα δείς οτι κάτι δεν πάει καλα δοκίμασε το και αλλίως
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μάλιστα, Σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα