Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ύστερα από καμιά 12αριά χρόνια αποφάσισα να αλλάξω την τηλεόραση μου , όχι ότι έβλεπα ποτέ !!!! , και από μια ταπεινή samsung 27"  να περάσω στην αντίπερα όχθη των 49" .

Λοιπόν η χρήση που προορίζεται είναι αποκλειστικά για ταινιές η σειρές ( σχεδόν καθόλου ελληνική τιμημένη τηλεόραση ) από οποιαδήποτε πηγή (internet , kodi , usb , netflix κ.α. ) .

Στα απαραίτητα που πρέπει να έχει ( και επίσης αδιαπραγμάτευτα )  :

1)   Να είναι όμορφη εξωτερικά χωρίς καθόλου καλώδια .... Με ενθουσίασε η τεχνολογία  one connect της samsung και αν δεν υπάρχει αλλη παρόμοια από άλλη εταιρεία τότε μάλλον οι τηλεοράσεις της είναι μονόδρομος γιατί θέλω να την κρεμάσω στον τοιχο και να είναι σαν πίνακας χωρίς να φαίνονται καθόλου καλώδια .

2)   Ψάχνω μόνο 49" ούτε 55" ούτε 65" ... λόγω χώρου και απόστασης ( απόσταση από τον καναπέ 3,30 μέτρα )

3)   Budget είναι στα 1100€ ΑΛΛΑ σε αυτά τα χρήματα θέλω να συμπεριλάβω και μια soundbar και ενα player. Για παραπάνω χρήματα ούτε λόγος , δεν υπάρχει ευρώ και όπως επίσης ούτε    "προσωπο"     για να βάλω δόσεις.Επομένως για την τηλεόραση υπολογίστε 800 - 900...

4)   3D δεν με ενδιαφέρει .

5)  Δεν ξέρω αν είναι βλακεία που το ρωτάω αλλα θα ήθελα τις ώρες που δεν θα λειτουργεί να δείχνει εικόνες ,,, είτε συνεχόμενες είτε μία στατική ώστε να είναι σαν πίνακας. (είπαμε θα ανοίγει μόνο για ταινιές) .

6)  Αν μπόρει κάποιος ας μου προτείνει καμία soundbar ( με ασύρματο γούφερ ) και ένα player σχετικά καλό .

Τηλεόραση ειδήσεις και λοιπές εκπομπές έχω να δω πολλά χρόνια , ενημερώνομαι μόνο μέσω internet , τα θεωρώ όλα σκουπίδια και δεν τα βλέπω καν . Κάτι που με την γυναίκα μου πριν ένα χρόνο οδηγηθήκαμε στην απόφαση να την καταργήσουμε τελείως και να παροπλιστεί στο υπόγειο . Ακόμη και τα παιδιά δεν μας παραπονέθηκαν ποτέ ( 10 και 8 χρονων ) απλά λέμε να πάρουμε μια για να βλέπουμε καμιά ταινία σε οικογενειακή κατασταση .

Ισως για player σκεφτόμαστε να πάρουμε αργότερα με λίγα παραπάνω χρήματα μία κονσόλα ( ps4 η xbox one s ) .....   Αξίζει η καλύτερα να αγοράσουμε εναν bluray player και να τελειώνουμε....

Δημοσ.

Δεν ήθελα να σπαμάρω ανοίγοντας νέο Θέμα.

Αγόρασα την συγκεκριμένη 48ρα F&U από Κωτσόβολο παζαρεύοντας την στα 256€. 

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/180715-f&u-fl48202-48

Η προτεραιότητα μου ήταν το μεγάλο μέγεθος σε ίντσες επειδή αυτό είναι που με εντυπωσιάζει και η μοναδική χρήση που θα της κάνω θα είναι κατεβασμένες ταινίες από Torrents σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση. Σύνδεση μέσω HDMI. 

Φυσικά αναγνωρίζω πως η τιμή είναι χαμηλότατη οπότε σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να είναι και η καλύτερη τηλεόραση του κόσμου.

Απλά το ποστάρω εδώ για να ακούσω κάποια κριτική από γνώστες και επίσης να το δει και κανένας ακόμη τυχόν ενδιαφερόμενος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alagond3 είπε

Δεν ήθελα να σπαμάρω ανοίγοντας νέο Θέμα.

Αγόρασα την συγκεκριμένη 48ρα F&U από Κωτσόβολο παζαρεύοντας την στα 256€. 

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/180715-f&u-fl48202-48

Η προτεραιότητα μου ήταν το μεγάλο μέγεθος σε ίντσες επειδή αυτό είναι που με εντυπωσιάζει και η μοναδική χρήση που θα της κάνω θα είναι κατεβασμένες ταινίες από Torrents σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάλυση. Σύνδεση μέσω HDMI. 

Φυσικά αναγνωρίζω πως η τιμή είναι χαμηλότατη οπότε σε καμία περίπτωση δεν περιμένω να είναι και η καλύτερη τηλεόραση του κόσμου.

Απλά το ποστάρω εδώ για να ακούσω κάποια κριτική από γνώστες και επίσης να το δει και κανένας ακόμη τυχόν ενδιαφερόμενος.

Στα 260€ μέχρι πριν δύο χρόνια έπαιρνες 32' οπότε μια χαρά είναι οι 48'. Δεν είναι για απαιτητικούς χρήστες αλλά τη δουλειά της θα την κάνει. Αν σου αρέσουν τα χρώματα της που είναι λίγο περίεργα πχ το κόκκινο που φαίνεται ξεβαμενο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι μια πολύ τίμια επιλογή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...