nigriv Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Abudi είπε Το πρόσεξα, αλλά βαριόμουν να γράψω το +. Και δεν έχει και σημασία, διότι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πλην μπαταρίας με το S8. Γι'αυτό που λες με τους φόρους, γνωρίζω ότι αποστέλλονται από τα κεντρικά της OnePlus στην Πολωνία και όχι από Κίνα. Οπότε δεν έχεις τέτοια θέματα Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει το oneplus από το site της να μας πει αν έχει πληρώσει φόρο; Και όσον αφορά το service έχει η Oneplus service στην Ελλάδα;
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, nigriv είπε Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει το oneplus από το site της να μας πει αν έχει πληρώσει φόρο; Και όσον αφορά το service έχει η Oneplus service στην Ελλάδα; Αγορασα προσφατα το Oneplus5t οταν ανοιξαν οι παραγγελιες.Με δωρεαν μεταφορικα το ειχα στην πορτα μου σε 2 μερες στο ποσο των 499ευρω. Τα λιγα καταστηματα που εχουν το κινητο στο σκρουτζ προφανως και ψαχνουν για κοροιδα.
Abudi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, nigriv είπε Υπάρχει κάποιος που έχει πάρει το oneplus από το site της να μας πει αν έχει πληρώσει φόρο; Και όσον αφορά το service έχει η Oneplus service στην Ελλάδα; Για τα μεταφορικά σου απάντησε ο @Fulgore . Για το service σε άλλο thread που είχα ρωτήσει (αλλά για την ώρα δε μπορώ να τον βρω λόγω του περιβόητου indexing) μου απάντησαν πως αποστέλλεται με κούριερ Πολωνία, μάλλον με δικό τους κόστος αν κατάλαβα καλά
G1O Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, lepreo7 είπε θεωρώ ότι τα samsung υπερτερούν από όλα τα κινητά σε οθόνη σίγουρα και κάμερα.σε μπαταρία όμως δεν αξίζουν όσο οι κινεζιές..είναι απαράδεκτο να έχεις κινητό αξίας 1000€ και να μην κρατάει πάνω από 1,5 μέρα.κάτοχος note 8.. Σαφως και υπερτερουν ειναι πολυ πιο μπροστα απο ολους τους κατασκευαστες εχεις δικιο για τις μπαταριες ειναι το μονο μειον.
lepreo7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 καλά μου κάνει πολύ fake το βίντεο..ας κρατάει τόσο η μπαταριά αλλά να βρουν τρόπο στην ταχύτητα της φόρτισης. όπως το huawei mate 10 pro που έχω ακούσει φορτίζει σε 20 λεπτά!!
gorilas13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Πλέον η αλλαγή κινητού για έναν μέσο χρήστη, ικανοποιεί μόνο την καταναλωτική του μανία και όχι τις ανάγκες του. Οπότε οι πωλήσεις θα συμβαδίζουν με την κατάσταση της οικονομίας της εκάστοτε αγοράς.Το γεγονός και μόνο ότι δεν έχουν μειωθεί οι πωλήσεις γενικότερα είναι θέμα μάρκετινγκ.Αν δεν έρθει κάτι καινοτόμο σύντομα θα μείνουν 2-3 εταιρείες και οι κινέζικες.
jackess Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Όταν η εμπειρία σου περιορίζεται σε βιντεάκια στο youtube και σε reviews τότε θα πιστέψεις ότι σου σερβίρουν στο πιάτο. Υ.Γ. το βίντεο για την σταθεροποίηση είναι πιο ψεύτικο και από τον πατέρα μου.
Abudi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, jackess είπε Όταν η εμπειρία σου περιορίζεται σε βιντεάκια στο youtube και σε reviews τότε θα πιστέψεις ότι σου σερβίρουν στο πιάτο. Υ.Γ. το βίντεο για την σταθεροποίηση είναι πιο ψεύτικο και από τον πατέρα μου. Dude, that hit hard
venturaj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως η j σειρά του 2017 πολύ premium σαν εμφάνιση λογικό να πουλήσει Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από venturaj
gasantony Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, venturaj είπε Πάντως η j σειρά του 2017 πολύ premium σαν εμφάνιση λογικό να πουλήσει αληθεια !! Αλλα πολύ lag ρε παιδί μου ! Είχα το j5 του 2017...
G1O Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 6:42 ΜΜ, jackess είπε Όταν η εμπειρία σου περιορίζεται σε βιντεάκια στο youtube και σε reviews τότε θα πιστέψεις ότι σου σερβίρουν στο πιάτο. Υ.Γ. το βίντεο για την σταθεροποίηση είναι πιο ψεύτικο και από τον πατέρα μου. Δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερουν τα οικογενειακα με τον πατερα σου,στο θεμα μας οι καμερες των s και note ειναι απο τις καλυτερες αν οχι οι πρωτες,οποιος δεν το ζει δεν εχει στο χερι του το note 8 δεν μπορει να ξερει. η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια
Abudi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, G1O είπε Δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερουν τα οικογενειακα με τον πατερα σου,στο θεμα μας οι καμερες των s και note ειναι απο τις καλυτερες αν οχι οι πρωτες,οποιος δεν το ζει δεν εχει στο χερι του το note 8 δεν μπορει να ξερει. η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια Ισχύει ότι τα S και note έχουν από τις top κάμερες. Το βιντεάκι όμως είναι ανέκδοτο. Αν το OIS του iPhone είναι αυτό που δείχνει το βίντεο, εγώ είμαι ο ίδιος ο Tim Cook και αύριο το πρωί ανακοινώνω κλείσιμο της Apple
G1O Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, Abudi είπε Ισχύει ότι τα S και note έχουν από τις top κάμερες. Το βιντεάκι όμως είναι ανέκδοτο. Αν το OIS του iPhone είναι αυτό που δείχνει το βίντεο, εγώ είμαι ο ίδιος ο Tim Cook και αύριο το πρωί ανακοινώνω κλείσιμο της Apple Ε ανακοινωσε το κλεισιμο της τοτε τι περιμενεις
jackess Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 13 minutes ago, G1O said: Ε ανακοινωσε το κλεισιμο της τοτε τι περιμενεις Κανένας δεν είπε ότι το note 8 δεν έχει άψογη σταθεροποίηση, το βίντεο όμως είναι για γέλια. Πίσω στα φόρουμ σου τότε.
Abudi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, G1O είπε Ε ανακοινωσε το κλεισιμο της τοτε τι περιμενεις Να ξημερώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα