haris013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Θέλω να στήσω νέο σύστημα για γενική χρήση, και με μια μικρή έμφαση στο virtualization και στο lab testing. Υπάρχει οθόνη, εξωτερική κάρτα ήχου, studio monitors και λοιπά περιφεριακά οπότε αναφέρομαι καθαρά σε πύργο. Έχω κάνει μια σύνθεση που μου αρέσει και θα ήθελα τη γνώμη σας, αν μπορώ να κάνω καλύτερη επιλογή κομματιών καθώς και αν στο κομμάτι της συμβατότητας είμαι εντάξει. Με ενδιαφέρει ένα rock stable σύστημα που θα είναι όλη μέρα ανοικτό. Ποιο πολύ με προβληματίζει η συμβατότητα ram με mobo/cpu. Στο σύστημα θα γίνει και περιστασιακό OC για benchακια να περνάει η ώρα τις κρύες νύκτες του χειμώνα. Τα parts είναι τα εξής: ASRock AB350 Gaming K4, AMD B350 Mainboard - Sockel AM4 AMD Ryzen 5 1600 3,2 GHz (Summit Ridge) Sockel AM4 - boxed Samsung 960 EVO NVMe SSD, PCIe 3.0 M.2 Typ 2280 - 250 GB G.Skill AEGIS Series rot, DDR4-3000, CL16 - 16 GB Dual Kit Seasonic M12II Evo 80 Plus Bronze Netzteil - 520 Watt Corsair LED Lüfter AF140-LED - 140mm rot IN WIN 805 Design Midi-Tower - rot PHANTEKS RGB LED-Strip Combo Set Κάρτα γραφικών υπάρχει μια 1050ti για casual gaming μια και δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια. Το budget γύρω στο 1000αρικο, θα ήθελα αν μπορούσε να πέσει άλλα δεν το βλέπω. Στα ίδια χρήματα ή με λίγο περισσότερα, μπορώ να βάλω καλύτερα parts; Πως σας φαίνεται; ευχαριστώ!
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Πάρα πολλά λεφτά για κουτί. Λίγο ακόμα και θα ξεπερνούσε τον επεξεργαστή. Ρίξε την τιμή στο κουτί και πάρε ένα gold τροφοδοτικό. 2
haris013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Πάρα πολλά λεφτά για κουτί. Λίγο ακόμα και θα ξεπερνούσε τον επεξεργαστή. Ρίξε την τιμή στο κουτί και πάρε ένα gold τροφοδοτικό. μου αρέσει αρκετά το κουτί, έχω κάποια άλλη καλή επιλογή σε αλουμίνιο; Συμφωνώ για το PSU μπορώ να βάλω ένα gold.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να σου αρέσει δεκτόν αλλά έχει κακό airflow με αποτέλεσμα υψηλές θερμοκρασίες. Επομένως τα λεφτά του δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Δεν προσπαθώ να σε πείσω απλά προς ενημέρωση. Αν βρω κάποιο άλλο κουτί σε αλουμίνιο και να αξίζει θα το αναφέρω. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από BlueBlood7 1
haris013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Να σου αρέσει δεκτόν αλλά έχει κακό airflow με αποτέλεσμα υψηλές θερμοκρασίες. Επομένως τα λεφτά του δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Δεν προσπαθώ να σε πείσω απλά προς ενημέρωση. Αν βρω κάποιο άλλο κουτί σε αλουμίνιο και να αξίζει θα το αναφέρω. έχεις δίκιο, όσο και το έψαξα, με αέρα δεν αξίζει, γίνεται φούρνος. Ακόμα και σε λούπα θέλει μικρά mods για να έρθει στα ίσα του από θερμοκρασίες. raijintek thetis, silverstone fortress ft04 καθώς και lian li alpha 330X τι λένε; μου αρέσουν και κάποια budget κουτάκια όπως το eclipse p400s και corsair air 240, αξίζει να δώ κάποια από αυτά;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, haris013 είπε έχεις δίκιο, όσο και το έψαξα, με αέρα δεν αξίζει, γίνεται φούρνος. Ακόμα και σε λούπα θέλει μικρά mods για να έρθει στα ίσα του από θερμοκρασίες. raijintek thetis, silverstone fortress ft04 καθώς και lian li alpha 330X τι λένε; μου αρέσουν και κάποια budget κουτάκια όπως το eclipse p400s και corsair air 240, αξίζει να δώ κάποια από αυτά; Ρώτα εδώ
haris013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, radiohead είπε Ρώτα εδώ έριξα και εκεί μια ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα