Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Karfitsas είπε Πραγματικά το σιτε έγινε απο τα χειρότερα σε άποψη χρήσης ωσ προς της αγγελίες. ..απίστευτα κουραστικό κ δύσχρηστο. ..αναγκάζομαι να τρέχω το page σε 70%αφού η γραμματοσηρα ειναι τεράστια κ το μάτι μου πάει αριστερά δεξιά κ ζαλίζομαι ...δουλεύω το φόρουμ 2 χρόνια νον στοπ στις αγγελίες. ...έπρεπε πρώτα να ανέβει δοκιμαστικά κάπου μέχρι να γίνουνε η απαρετιτες διορθώσεις κ μετά να γινει η μετάβαση .πραγματικά πολύ κακή επιλογή εκ των διαχειριστών. ..ας ελπίσουμε προς το καλύτερο Δυστυχώς έτσι είναι. Παρατηρώ επίσης ότι έχει μειωθεί δραματικά η ανάρτηση αγγελιών μετά την αναβάθμιση (αυτό λέει πολλά ) και σε προσωπική επικοινωνία που έχω με φίλους που γνώρισα εδώ όλοι δηλώνουν υπερβολικά απογοητευμένοι και ότι δεν θα ασχοληθούν ξανά με το site. 2
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, gbras είπε Και σε αγγελια που ειχα πριν την αλλαγη? Δεν μου δινει δυνατοτητα.. Να κάνεις επανυποβολή εννοείς ;
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, gbras είπε Και σε αγγελια που ειχα πριν την αλλαγη? Δεν μου δινει δυνατοτητα.. Λάθος κατάλαβα. Αξιολόγηση μάλλον εννοείς. Πρέπει να πατήσεις ολοκλήρωση. Τα γράφω πιο πάνω
ntomntom1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να κάνω αξιολόγηση. Έμπαινα κάθε μέρα τώρα άνα 2 μέρες.Πραγματικα πολύ δύσκολο το όλο θέμα.Μακαρι να το δουν καλύτερα! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από ntomntom1 2
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, deukaleionas είπε Ομαδα που κεδιζει,δεν αλλαζει.. Ειλικρινά δεν μπορω να κααταλαβω γιατι να το αλλαξετε βρε παιδια...!! Χαος κ τπτ παραπανω... Κριμα...ενα απ τα καλυτερα σιτε το καταστρεψατε...!! Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Καταστροφή !!! 1
gbras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ναι ειχα κλειδωσει την αγγελια λιγο πριν τις αλλαγες. Τωρα φαινεται ολοκληρωμενη αλλα δεν μπορω να βαλω αξιολογηση
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, gbras είπε Ναι ειχα κλειδωσει την αγγελια λιγο πριν τις αλλαγες. Τωρα φαινεται ολοκληρωμενη αλλα δεν μπορω να βαλω αξιολογηση Νομίζω πως πλέον δεν μπορείς με το νέο σύστημα. Δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις