Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, orck είπε

Προσπάθησε να σκεφτείς ότι δεν γράφουν όλοι με κακή διάθεση.

Έχμμμ...δεν αναφέρομουν σε εμένα :)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρώτησα πως μπορώ να παρακολουθώ τις αγγελίες όπως ήταν, με προθυμία μου είπαν 2 βήματα, αλλά έτσι δεν γίνεται, βλέπεις μόνο τις 5-7 αγγελίες και τέλος, ενώ έχουν μπει και άλλες... 

Δυστυχώς ήδη το αγαπημένο μου site έχει υποβαθμίσει σε αυτόν τον τομέα και δεν βλέπω αλλαγή, έτσι έχω αρχίσει και ψάχνω άλλες εναλλακτικές που εκεί έξω υπάρχουν πολλές, απλώς μπαίνω εδώ μήπως και έχει διωρθωθει κάτι... 

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paredwse είπε

Η εμφάνιση των αγγελιών και οι κατηγορίες έχουν περιθώρια βελτίωσης.

Όσο για το μέγεθος φωτογραφίας, πρέπει να το δούμε, δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή εάν θα αλλάξει κάτι.

Ταπεινή μου γνώμη ότι δεν έχουν απλά περιθώρια βελτίωσης. Θα έπρεπε να γίνουν όπως παλιά. Όσον αφορά το μέγεθος των φωτογραφιών είναι από τα πιο τραγικά σημεία. Κανείς πλέον δεν βγάζει τόσης χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες και ακόμα και αν την επεξεργαστεί θα φαίνεται χάλια στον αγοραστή. Με λίγα λόγια αυτό δυσχεραίνει πολύ τη δουλειά των πωλητών. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα search έστω μόνο με τιμή δεν θα ήταν άσχημο ρε παιδιά. δεν λέω να το κάνουμε skroutz...οκ αλλα έστω τιμούλα το οποίο ειναι το Νο1 κριτήριο όλων μας.

δηλαδή να γράψω πχ Dell στη κατηγορία laptop αλλα να μπορω να βάλω και ενα range 300-600 euro και να μην αναγκάζομαι να scrollάρω τόσες πολλες σελίδες για να δω οτι με ενδιαφέρει.

ενδεχομένως με το api του skroutz να λυθεί αυτό αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν αυτό θα γίνει τότε.

επισης το πολυθυγμένο θέμα του 0.5mb / photο, κατα τα άλλα ειναι αρκετα καλή η ανανέωση guys :)

Επεξ/σία από Melven
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tarirs είπε

Ρώτησα πως μπορώ να παρακολουθώ τις αγγελίες όπως ήταν, με προθυμία μου είπαν 2 βήματα, αλλά έτσι δεν γίνεται, βλέπεις μόνο τις 5-7 αγγελίες και τέλος, ενώ έχουν μπει και άλλες... 

Δυστυχώς ήδη το αγαπημένο μου site έχει υποβαθμίσει σε αυτόν τον τομέα και δεν βλέπω αλλαγή, έτσι έχω αρχίσει και ψάχνω άλλες εναλλακτικές που εκεί έξω υπάρχουν πολλές, απλώς μπαίνω εδώ μήπως και έχει διωρθωθει κάτι... 

Επίσης και εγώ. Ήταν το αγαπημένο μου site με τεράστια διαφορά. Τώρα αβεβαιότητα ...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατάω στο βασικό μενού, "Αγγελίες" με πηγαίνει κανονικά στην επιλογή κατηγορίας. Πατάω "Αναζήτηση" και μου βγάζει (βλέπω τώρα οτι ισχύει σε όλο το σάιτ) μια σχεδόν γκρίζα μπάρα με ξεθωριασμένα άσπρα μικρά γραμματάκια να πληκτρολογήσω την αναζήτησή μου... Ευτυχώς έχω 32άρα Σαμσουνγκ και κάτι διακρίνω... Για καλό και για κακό επιλέγω και το κείμενο για να δω τα άσπρα γράμματα καθαρότερα σε μπλέ φόντο και να σιγουρευτώ... :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eloy είπε

Πατάω στο βασικό μενού, "Αγγελίες" με πηγαίνει κανονικά στην επιλογή κατηγορίας. Πατάω "Αναζήτηση" και μου βγάζει (βλέπω τώρα οτι ισχύει σε όλο το σάιτ) μια σχεδόν γκρίζα μπάρα με ξεθωριασμένα άσπρα μικρά γραμματάκια να πληκτρολογήσω την αναζήτησή μου... Ευτυχώς έχω 32άρα Σαμσουνγκ και κάτι διακρίνω... Για καλό και για κακό επιλέγω και το κείμενο για να δω τα ΄΄ασπρα γράμματα καθαρότερα σε μπλέ φόντο και να σιγουρευτώ... :)

Μπες στις αγγελίες και θα δεις χειρότερα ακόμα. 

Δημοσ.

Αν το ζητούμενο στις αγγελίες είναι να γίνουν λειτουργικότερες και φιλικότερες, προς το παρόν, ο στόχος μάλλον δεν επετεύχθη...

Αν, πάλι, το ζητούμενο στις αγγελίες είναι να ξεκαθαρίσει κάπως (αλήθεια, πως?) το, πραγματικά θολό, τοπίο, έχω την ακαθόριστη αίσθηση ότι η αναβάθμηση μάλλον δεν πετυχαίνει τον στόχο της, οπότε μένει μόνον μια δυσάρεστη αναστάτωση...

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν-υπάρχουν πολλοί που κάνουν ένα απίθανο παραεμπόριο ή είναι απατεωνίσκοι και όλοι όσοι ασχολούμαστε έχουμε πέσει σε τέτοιους, αλλά έχω την αίσθηση ότι με τις αλλαγές που έγιναν, αντί να απομακρυνθούν οι διάφοροι περίεργοι, θα απομακρυνθούν συνεπείς, ίσως "γραφικοί", ερασιτέχνες χρήστες, που απλά τους άρεσε να παίρνουν κάτι να στήνουν κάποιο μηχανάκι, να το δοκιμάζουν-χρησιμοποιούν και, κάποια στιγμή, να δίνουν τα εξαρτήματα παραπέρα, ανακυκλώνοντάς τα, για να πάρουν κάτι άλλο κοκ...

Όμως εμεις είμαστε που, μέσα από αυτή τη διαδικασία του χομπίστικου πάρε-δώσε, θα μας τύχει να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα, κάποια ασυμβατότητα, κάποια δυσλειτουργία σε μιά από τις πολλές μητρικές, μνήμες ή κάρτες που πέρασαν από τα χέρια μας, θα ψαχτούμε λίγο περισσότερο και, έτσι, θα απαντήσουμε και σε κάποια απορία κάποιου άλλου χρήστη ή θα δώσουμε αφορμή για να συζητηθεί το θέμα από άλλους, εμπειρότερους φίλους...

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η αναφορά ενός κινητού ή η θέσπιση δύσκαμπτων κανόνων για τις αγγελίες θα απομακρύνει τους διάφορους περίεργους?

Η εμπειρία από παρόμοιες περιπτώσεις δείχνει ότι τα λαμόγια είναι πολύ οργανωμένα-στοχοπροσηλωμένα και αφιερώνουν χρόνο, προσπάθεια, ακόμα και χρήμα, σε τέτοιες δραστηριότητες και έτσι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε αλλαγή, όσο περίπλοκη και αν είναι...

Αντίθετα, οι "παραδοσιακοί" ερασιτέχνες χρήστες, μάλλον θα αραιώσουν και, τελικά, απλά θα σταματήσουν να ασχολούνται...

Δεν θέτω, σε καμία περίπτωση, θέμα άρνησης να αποδεχθώ κάποιους νέους κανόνες και να πειθαρχήσω σε κάποιες διαδικασίες...

Επίσης δεν θέτω, σε καμία περίπτωση, σε αμφισβήτηση την καλή πρόθεση όλων όσων ασχολήθηκαν με την αναβάθμηση...

Απλά για μένα όλη η ιστορία ήταν μια ερασιτεχνική ενασχόληση με το αντικείμενο και ένα "νταραβέρι" και όχι εμπόρικη συναλλαγή...

Όταν, απλά διασκεδάζεις και, μπαίνοντας στο site, δυσφορείς για διάφορες μικρότερες ή μεγαλύτερες δυσλειτουργίες ή αστοχίες, τελικά απομακρύνεσαι, πολύ περισσότερο, όταν δεν βλέπεις κάποιο συγκεκριμένο θετικό αντίκρυσμα για όλη αυτή την αναστάτωση...

Θέλω να πιστεύω-ελπίζω ότι με τη πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος λειτουργίας της νέας πλατφόρμας, θα επισημανθούν οι (αρκετές) δυσλειτουργίες και θα υπάρξει μια βελτίωση της κατάστασης...

Ας κάνουμε λίγη υπομονή λοιπόν...

φιλικά

Νίκος

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η αναβαθμιση ειναι υποβαθμιση λες και γυρισε το site στο 2000.  Περα απο αυτο οντως στις αγγελιες ειναι χαος και σε εμενα τουλαχιστον εχουν χαθει και αξιολογησεις. Ινσομνια σου ειχαμε κανει καποιες προτασεις για να κανεις καλυτερο το τμημα των αγγελιων, τελικα κανατε οτι να ναι εκτος απο το χρησιμο..

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα αξιολογησεις πως βαζουμε? Δεν βρισκω πλεον που μπορω να καταχωρισω μια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, blitzNikos είπε

Αν το ζητούμενο στις αγγελίες είναι να γίνουν λειτουργικότερες και φιλικότερες, προς το παρόν, ο στόχος μάλλον δεν επετεύχθη...

Αν, πάλι, το ζητούμενο στις αγγελίες είναι να ξεκαθαρίσει κάπως (αλήθεια, πως?) το, πραγματικά θολό, τοπίο, έχω την ακαθόριστη αίσθηση ότι η αναβάθμηση μάλλον δεν πετυχαίνει τον στόχο της, οπότε μένει μόνον μια δυσάρεστη αναστάτωση...

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν-υπάρχουν πολλοί που κάνουν ένα απίθανο παραεμπόριο ή είναι απατεωνίσκοι και όλοι όσοι ασχολούμαστε έχουμε πέσει σε τέτοιους, αλλά έχω την αίσθηση ότι με τις αλλαγές που έγιναν, αντί να απομακρυνθούν οι διάφοροι περίεργοι, θα απομακρυνθούν συνεπείς, ίσως "γραφικοί", ερασιτέχνες χρήστες, που απλά τους άρεσε να παίρνουν κάτι να στήνουν κάποιο μηχανάκι, να το δοκιμάζουν-χρησιμοποιούν και, κάποια στιγμή, να δίνουν τα εξαρτήματα παραπέρα, ανακυκλώνοντάς τα, για να πάρουν κάτι άλλο κοκ...

Όμως εμεις είμαστε που, μέσα από αυτή τη διαδικασία του χομπίστικου πάρε-δώσε, θα μας τύχει να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα, κάποια ασυμβατότητα, κάποια δυσλειτουργία σε μιά από τις πολλές μητρικές, μνήμες ή κάρτες που πέρασαν από τα χέρια μας, θα ψαχτούμε λίγο περισσότερο και, έτσι, θα απαντήσουμε και σε κάποια απορία κάποιου άλλου χρήστη ή θα δώσουμε αφορμή για να συζητηθεί το θέμα από άλλους, εμπειρότερους φίλους...

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η αναφορά ενός κινητού ή η θέσπιση δύσκαμπτων κανόνων για τις αγγελίες θα απομακρύνει τους διάφορους περίεργους?

Η εμπειρία από παρόμοιες περιπτώσεις δείχνει ότι τα λαμόγια είναι πολύ οργανωμένα-στοχοπροσηλωμένα και αφιερώνουν χρόνο, προσπάθεια, ακόμα και χρήμα, σε τέτοιες δραστηριότητες και έτσι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε αλλαγή, όσο περίπλοκη και αν είναι...

Αντίθετα, οι "παραδοσιακοί" ερασιτέχνες χρήστες, μάλλον θα αραιώσουν και, τελικά, απλά θα σταματήσουν να ασχολούνται...

Δεν θέτω, σε καμία περίπτωση, θέμα άρνησης να αποδεχθώ κάποιους νέους κανόνες και να πειθαρχήσω σε κάποιες διαδικασίες...

Επίσης δεν θέτω, σε καμία περίπτωση, σε αμφισβήτηση την καλή πρόθεση όλων όσων ασχολήθηκαν με την αναβάθμηση...

Απλά για μένα όλη η ιστορία ήταν μια ερασιτεχνική ενασχόληση με το αντικείμενο και ένα "νταραβέρι" και όχι εμπόρικη συναλλαγή...

Όταν, απλά διασκεδάζεις και, μπαίνοντας στο site, δυσφορείς για διάφορες μικρότερες ή μεγαλύτερες δυσλειτουργίες ή αστοχίες, τελικά απομακρύνεσαι, πολύ περισσότερο, όταν δεν βλέπεις κάποιο συγκεκριμένο θετικό αντίκρυσμα για όλη αυτή την αναστάτωση...

Θέλω να πιστεύω-ελπίζω ότι με τη πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος λειτουργίας της νέας πλατφόρμας, θα επισημανθούν οι (αρκετές) δυσλειτουργίες και θα υπάρξει μια βελτίωση της κατάστασης...

Ας κάνουμε λίγη υπομονή λοιπόν...

φιλικά

Νίκος

Συμφωνώ απόλυτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gbras είπε

Τωρα αξιολογησεις πως βαζουμε? Δεν βρισκω πλεον που μπορω να καταχωρισω μια.

Για τις αξιολογήσεις ίσως το αναφέρω πιο πάνω. Πρέπει να πατήσεις ολοκλήρωση αγγελίας, να ορίσεις αγοραστή και μετά να σου κάνει αξιολόγηση ή το αντίστροφο. Και αν έχεις και άλλα αντικείμενα στην αγγελία δυστυχώς δεν θα φαίνονται και θα πρέπει να κάνεις νέα αγγελία. Μπέρδεμα !!! Σε κάλυψα ;

Δημοσ.

Πραγματικά το σιτε έγινε απο τα χειρότερα σε άποψη χρήσης ωσ προς της αγγελίες. ..απίστευτα κουραστικό κ δύσχρηστο. ..αναγκάζομαι να τρέχω το page σε 70%αφού η γραμματοσηρα ειναι τεράστια κ το μάτι μου πάει αριστερά δεξιά κ ζαλίζομαι ...δουλεύω το φόρουμ 2 χρόνια νον στοπ στις αγγελίες. ...έπρεπε πρώτα να ανέβει δοκιμαστικά κάπου μέχρι να γίνουνε η απαρετιτες διορθώσεις κ μετά να γινει η μετάβαση .πραγματικά πολύ κακή επιλογή εκ των διαχειριστών. ..ας ελπίσουμε προς το καλύτερο 

• Like 3
Δημοσ.

Και σε αγγελια που ειχα πριν την αλλαγη? Δεν μου δινει δυνατοτητα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...