deukaleionas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ομαδα που κεδιζει,δεν αλλαζει.. Ειλικρινά δεν μπορω να κααταλαβω γιατι να το αλλαξετε βρε παιδια...!! Χαος κ τπτ παραπανω... Κριμα...ενα απ τα καλυτερα σιτε το καταστρεψατε...!! 4
Liakos_LILIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 λοιπον update! πηρα απαντηση απο mods! <<Καλησπέρα και καλή χρονιά, Οι χαμένες αξιολογήσεις προέρχονται από πολύ παλιά όταν δεν ήταν συνδεδεμένες με κάποια αγγελία αλλά με την πρώτη μορφή των αγγελιών που ήταν μέσα στο forum. Γνωρίζουμε το πρόβλημα μετά και από αναφορές άλλων μελών και πιστεύω να το επιλύσουμε σύντομα.>> ελπιζω να βοηθησα και εγω ! αυτα ! 1
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Liakos_LILIS είπε λοιπον update! πηρα απαντηση απο mods! <<Καλησπέρα και καλή χρονιά, Οι χαμένες αξιολογήσεις προέρχονται από πολύ παλιά όταν δεν ήταν συνδεδεμένες με κάποια αγγελία αλλά με την πρώτη μορφή των αγγελιών που ήταν μέσα στο forum. Γνωρίζουμε το πρόβλημα μετά και από αναφορές άλλων μελών και πιστεύω να το επιλύσουμε σύντομα.>> ελπιζω να βοηθησα και εγω ! αυτα ! Ωραία. Για τα υπόλοιπα θέματα απάντησαν ; 1
orck Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το χειροτερο είναι ότι οι υπεύθυνοι αντί να απαντήσουν "το δουλεύουμε, διάβασα τι έγραψες και προσπαθούμε να το διορθώσουμε" ειτε δεν γράφουν τίποτα, είτε γράφουν χλεβαζωντας τα μέλη. Ίσως να έκανα λάθος τόσα χρόνια που νόμιζα ότι είναι φόρουμ. Μάλλον τεχνολογική χρυσή ευκαιρία είναι. Το ζητούμενο από όσο κατάλαβα είναι η σύνδεση με το Σκρουτζ. Έλα τώρα κάποιος να με ειρωνευτεί "τα λεφτά σου πίσω" Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από orck 4
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, orck είπε Το χειροτερο είναι ότι οι υπεύθυνοι αντί να απαντήσουν "το δουλεύουμε, διάβασα τι έγραψες και προσπαθούμε να το διορθώσουμε" ειτε δεν γράφουν τίποτα, είτε γράφουν χλεβαζωντας τα μέλη. Ίσως να έκανα λάθος τόσα χρόνια που νόμιζα ότι είναι φόρουμ. Μάλλον τεχνολογική χρυσή ευκαιρία είναι. Το ζητούμενο από όσο κατάλαβα είναι η σύνδεση με το Σκρουτζ. Έλα τώρα κάποιος να με ειρωνευτεί "τα λεφτά σου πίσω" Και εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι τουλάχιστον αδιαφορία για να μη πω κάτι άλλο. 1
Liakos_LILIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 ειδομεν! με τοσους που εχουν θεμα φανταζομαι οτι θα αλλαξει το Site προς το καλυτερο! επισης καθε αρχη και δυσκολη προτινω να κανουμε υπομονη και να δουμε τα αποτελεσματα σιγα σιγα
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, heros είπε αντιθέτως από οτι πιστεύετε οι moderators στο site δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αγγελίες αφού αυτές φέρνουν αρκετό κόσμο και θα έλεγα πως οι περισσότερες αλλαγές έγιναν στο τμήματων αγγελιών...για να θωρακίσουν το σύστημα το οποίο τελευταία έμπαζε από παντού ενδεικτικά νομίζω ότι χρειάζεται κινητο για ταυτοποίηση, ορίζεται από τον πωλητή ο αγοραστής μετά κλείνει η αγγελία και μετά μόνο αυτοί οι δύο έχουν δικαίωμα αξιολόγησης....γενικά φαίνεται πιο καλό ..με εξαίρεση το κλείσιμο της αγγελίας που είναι πρόβλημα όχι μονο αν έχεις πολλά διαφορετικά αντικείμενα στην αγγελία και πουλήσεις πχ 1 από τα 5....ΑΛΛΑ και όταν έχεις πχ 3 ΙΔΙΑ αντικειμενα (πχ 3 ίδιους σκληρούς)... και βρεθεί αγοραστής για τον ....1.. Αυτό το κλείσιμο της αγγελίας μάλλον θα πρέπει να φυγει... Φιλικά πάντα, εγώ με όσα διάβασα αυτές τις μέρες, πιστεύω το αντίθετο φίλε μου. Δεν δίνουν βάση στις αγγελίες και δήλωσαν πως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί ούτως ή άλλως ρίχνοντας μια ματιά στις αγγελίες. Δεν πρόκειται για αναβάθμιση αλλά για υποβάθμιση. Η δήλωση του κινητού δεν εξασφαλίζει τίποτα απολύτως. Όλοι οι απατεώνες έχουν αριθμούς που αντιστοιχούν σε "αχυράνθρωπους" (όρος που χρησιμοποιεί η ΔΗΕ ).Επίσης όταν δεν μπορείς να επαναλάβεις την αγγελία σου μετά από μια εβδομάδα; Ή το ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι έως 10 και το μέγεθος της καθεμίας έως 0.5 MB ; Πολλοί θα κάνουν 2 και 3 λογαριασμούς. Αυτό λοιπόν δεν είναι ενδιαφέρον για τις αγγελίες. Έχω άδικο ;
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, deukaleionas είπε Ομαδα που κεδιζει,δεν αλλαζει.. Ειλικρινά δεν μπορω να κααταλαβω γιατι να το αλλαξετε βρε παιδια...!! Χαος κ τπτ παραπανω... Κριμα...ενα απ τα καλυτερα σιτε το καταστρεψατε...!! Ακριβώς. Το καλύτερο site καταστράφηκε με μια κίνηση. Απογοήτευση ... 1
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Liakos_LILIS είπε ειδομεν! με τοσους που εχουν θεμα φανταζομαι οτι θα αλλαξει το Site προς το καλυτερο! επισης καθε αρχη και δυσκολη προτινω να κανουμε υπομονη και να δουμε τα αποτελεσματα σιγα σιγα Ξέρεις γιατί δεν το πιστεύω φίλε μου, αν και θα ήθελα ; Μου θυμίζει πλέον εφαρμογή γνωστού site την οποία πλέον έχουν διαγράψει όλοι σχεδόν. Και φαντάσου ότι εκεί δεν υπάρχει όριο στις αγγελίες που θα ανεβάσει κάποιος ούτε το τραγικό 0.5 MB.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 25 minutes ago, orck said: Το χειροτερο είναι ότι οι υπεύθυνοι αντί να απαντήσουν "το δουλεύουμε, διάβασα τι έγραψες και προσπαθούμε να το διορθώσουμε" ειτε δεν γράφουν τίποτα, είτε γράφουν χλεβαζωντας τα μέλη. Ίσως να έκανα λάθος τόσα χρόνια που νόμιζα ότι είναι φόρουμ. Μάλλον τεχνολογική χρυσή ευκαιρία είναι. Το ζητούμενο από όσο κατάλαβα είναι η σύνδεση με το Σκρουτζ. Αλήθεια, τι θα προσφέρει στην κοινότητα και στα μέλη να απαντάμε στα δεκάδες μηνύματα συγκεκριμένων ανθρώπων που γυρνάνε ΚΑΘΕ topic για να γράψουν πόσο δεν τους αρέσει η αναβάθμισή μας; Υπάρχει ολόκληρο topic στο οποίο έχουμε γράψει ότι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και ότι η αναβάθμιση είναι ακόμα σε εξέλιξη. Λίγη υπομονή δεν μπορείτε να κάνετε; Μας συγχωρείτε πολύ που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από το site. Πραγματικά, συγγνώμη. Είναι αλήθεια ότι ντρεπόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε και ζωή εκτός insomnia.gr και προσπαθούμε να δουλέψουμε, να ζήσουμε κλπ κλπ και ταυτόχρονα να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μιας τεράστιας κοινότητας. Επειδή αιωρείται και κάποια μπηχτή, τι σε πείραξε η διασύνδεση με το ΑΡΙ του skroutz; Για τη διευκόλυνση των μελών γίνεται, δεν μπορείς ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ να αντιληφθείς; 1 1
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, paredwse είπε Αλήθεια, τι θα προσφέρει στην κοινότητα και στα μέλη να απαντάμε στα δεκάδες μηνύματα συγκεκριμένων ανθρώπων που γυρνάνε ΚΑΘΕ topic για να γράψουν πόσο δεν τους αρέσει η αναβάθμισή μας; Υπάρχει ολόκληρο topic στο οποίο έχουμε γράψει ότι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και ότι η αναβάθμιση είναι ακόμα σε εξέλιξη. Λίγη υπομονή δεν μπορείτε να κάνετε; Μας συγχωρείτε πολύ που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από το site. Πραγματικά, συγγνώμη. Είναι αλήθεια ότι ντρεπόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε και ζωή εκτός insomnia.gr και προσπαθούμε να δουλέψουμε, να ζήσουμε κλπ κλπ και ταυτόχρονα να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μιας τεράστιας κοινότητας. Επειδή αιωρείται και κάποια μπηχτή, τι σε πείραξε η διασύνδεση με το ΑΡΙ του skroutz; Για τη διευκόλυνση των μελών γίνεται, δεν μπορείς ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ να αντιληφθείς; Δεν έχω δει άλλες αναρτήσεις του μέλους στο οποίο απαντάτε αυτή τη στιγμή αλλά τουλάχιστον εδώ επιβεβαιώνετε τα περί χλευασμού που αναφέρει. Είναι λογικό όλοι να έχουμε μια ανησυχία, πόσο μάλλον όταν δεν βλέπουμε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση γύρω από κάποια θέματα. Επομένως καλό θα ήταν να μην υπάρχει ειρωνεία γιατί όλοι το καλό του forum θέλουμε. Εγώ τουλάχιστον ήμουν τεράστιος οπαδός του. Φιλικά πάντα 1
orck Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, paredwse είπε Αλήθεια, τι θα προσφέρει στην κοινότητα και στα μέλη να απαντάμε στα δεκάδες μηνύματα συγκεκριμένων ανθρώπων που γυρνάνε ΚΑΘΕ topic για να γράψουν πόσο δεν τους αρέσει η αναβάθμισή μας; Υπάρχει ολόκληρο topic στο οποίο έχουμε γράψει ότι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και ότι η αναβάθμιση είναι ακόμα σε εξέλιξη. Λίγη υπομονή δεν μπορείτε να κάνετε; Μας συγχωρείτε πολύ που δεν είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από το site. Πραγματικά, συγγνώμη. Είναι αλήθεια ότι ντρεπόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε και ζωή εκτός insomnia.gr και προσπαθούμε να δουλέψουμε, να ζήσουμε κλπ κλπ και ταυτόχρονα να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μιας τεράστιας κοινότητας. Επειδή αιωρείται και κάποια μπηχτή, τι σε πείραξε η διασύνδεση με το ΑΡΙ του skroutz; Για τη διευκόλυνση των μελών γίνεται, δεν μπορείς ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ να αντιληφθείς; Δεν ειμαι από αυτούς που λένε ότι η σελίδα καταστράφηκε. Λέω όμως ότι έγινε πολύ χύμα όλη η διαδικασια. Θα βοηθούσε να ξέρει ο άλλος ότι κάποιος τον διαβάζει για να μην αναλωνωμαστε σε καταστροφολογικες θεωρειες. Πως συμπεράνες ότι με ενοχλεί η διασύνδεση με το Σκρουτζ; Φωνάζει όμως ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Δεν το κρίνω αρνητικά η θετικά απλά το αναφέρω. Προσπάθησε να σκεφτείς ότι δεν γράφουν όλοι με κακή διάθεση. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 minutes ago, orck said: Προσπάθησε να σκεφτείς ότι δεν γράφουν όλοι με κακή διάθεση. Ας ξεκινήσω από αυτό το τελευταίο. Όταν λοιπόν γράφεις παραπάνω ότι «Το χειροτερο είναι ότι οι υπεύθυνοι αντί να απαντήσουν "το δουλεύουμε, διάβασα τι έγραψες και προσπαθούμε να το διορθώσουμε" ειτε δεν γράφουν τίποτα, είτε γράφουν χλεβαζωντας τα μέλη» και ότι «Ίσως να έκανα λάθος τόσα χρόνια που νόμιζα ότι είναι φόρουμ. Μάλλον τεχνολογική χρυσή ευκαιρία είναι» τα γράφεις με καλή διάθεση; Εντάξει, συγγνώμη, παρεξήγησις. Ένα είναι σίγουρο: δεν θέλω να μάθω τι θα έγραφες με κακή διάθεση... Γιατί κάποιος με καλή διάθεση μάλλον θα κατανοούσε ότι μια διαδικασία αναβάθμισης σε ένα forum με εκατομμύρια posts και μερικές χιλιάδες μέλη δεν γίνεται εντός μερικών ωρών. Και θα είχε ήδη διαβάσει τα μηνύματα διαχειριστών που δεν χλευάζουν μέλη αλλά εξηγούν, υπομονετικά, ότι γίνονται διάφορες λειτουργίες στο backround του forum και ότι όταν ολοκληρωθούν αυτές θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Αλλά είπαμε, πρέπει να υπάρχει και καλή διάθεση. Δεν είναι δεδομένη, απ' ότι φαίνεται... 10 minutes ago, orck said: Πως συμπεράνες ότι με ενοχλεί η διασύνδεση με το Σκρουτζ; Φωνάζει όμως ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος Προφανώς κι αυτό από καλή προαίρεση και διάθεση το γράφεις. Αλήθεια, από πού προκύπτει ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος; Γιατί να μην είναι πρώτος στόχος η βελτιστοποίηση της εμπειρίας στο forum ΚΑΙ στις αγγελίες; Εσένα δηλαδή από ΟΛΗ την αναβάθμιση που συντελείται και όσα έχουν ανακοινωθεί, η διασύνδεση με το skroutz σου έμεινε;
Saramo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, paredwse είπε Ας ξεκινήσω από αυτό το τελευταίο. Όταν λοιπόν γράφεις παραπάνω ότι «Το χειροτερο είναι ότι οι υπεύθυνοι αντί να απαντήσουν "το δουλεύουμε, διάβασα τι έγραψες και προσπαθούμε να το διορθώσουμε" ειτε δεν γράφουν τίποτα, είτε γράφουν χλεβαζωντας τα μέλη» και ότι «Ίσως να έκανα λάθος τόσα χρόνια που νόμιζα ότι είναι φόρουμ. Μάλλον τεχνολογική χρυσή ευκαιρία είναι» τα γράφεις με καλή διάθεση; Εντάξει, συγγνώμη, παρεξήγησις. Ένα είναι σίγουρο: δεν θέλω να μάθω τι θα έγραφες με κακή διάθεση... Γιατί κάποιος με καλή διάθεση μάλλον θα κατανοούσε ότι μια διαδικασία αναβάθμισης σε ένα forum με εκατομμύρια posts και μερικές χιλιάδες μέλη δεν γίνεται εντός μερικών ωρών. Και θα είχε ήδη διαβάσει τα μηνύματα διαχειριστών που δεν χλευάζουν μέλη αλλά εξηγούν, υπομονετικά, ότι γίνονται διάφορες λειτουργίες στο backround του forum και ότι όταν ολοκληρωθούν αυτές θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Αλλά είπαμε, πρέπει να υπάρχει και καλή διάθεση. Δεν είναι δεδομένη, απ' ότι φαίνεται... Προφανώς κι αυτό από καλή προαίρεση και διάθεση το γράφεις. Αλήθεια, από πού προκύπτει ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος; Γιατί να μην είναι πρώτος στόχος η βελτιστοποίηση της εμπειρίας στο forum ΚΑΙ στις αγγελίες; Εσένα δηλαδή από ΟΛΗ την αναβάθμιση που συντελείται και όσα έχουν ανακοινωθεί, η διασύνδεση με το skroutz σου έμεινε; Φίλε μου μήπως θα μπορούσες να κάνεις τον κόπο και να απαντήσεις σε μένα; Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο η πλήρης αναβάθμιση όπως είναι λογικό να υπάρχει και δυσαρέσκεια γιατί γίνεται κακός χαμός στον τομέα αγγελίες που συζητάμε. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι αν θα αλλάξει κάτι ως προς την επανυποβολή, τα 0.5 MB της κάθε φωτογραφίας και στην εμφάνιση των αγγελιών που έχει γίνει λαβύρινθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Just now, Saramo said: Φίλε μου μήπως θα μπορούσες να κάνεις τον κόπο και να απαντήσεις σε μένα; Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο η πλήρης αναβάθμιση όπως είναι λογικό να υπάρχει και δυσαρέσκεια γιατί γίνεται κακός χαμός στον τομέα αγγελίες που συζητάμε. Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι αν θα αλλάξει κάτι ως προς την επανυποβολή, τα 0.5 MB της κάθε φωτογραφίας και στην εμφάνιση των αγγελιών που έχει γίνει λαβύρινθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά. Η εμφάνιση των αγγελιών και οι κατηγορίες έχουν περιθώρια βελτίωσης. Όσο για το μέγεθος φωτογραφίας, πρέπει να το δούμε, δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή εάν θα αλλάξει κάτι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις