Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, barman_ είπε

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι άσχημο το νέο σύστημα ειδικά από κινητό έχεις πολύ περισσότερες επιλογές 

Αυτό με τον περιορισμό των φωτογραφιών και κυρίως όσον αφορά το μέγεθος τους είναι φάουλ.. Και αυτό περί νέας υποβολής 

Στην προηγούμενη έκδοση μπορούσες από το κινητό να πας στο full site και όλα ήταν πανεύκολα. Έκανες τα πάντα από το κινητό σου. Τώρα όλα είναι δραματικά

• Like 4
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Saramo είπε

Στην προηγούμενη έκδοση μπορούσες από το κινητό να πας στο full site και όλα ήταν πανεύκολα. Έκανες τα πάντα από το κινητό σου. Τώρα όλα είναι δραματικά

+++

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, angelkiller είπε

Μπορει καποιος Admin να μας ενημερωσει για το κομματι των αγγελιων και αν μπορουν να επιλυθουν τα προβληματα που εχουν προκυψει σε αυτο ?

Σιγά μην ασχοληθούν. Το μεγαλύτερο θέμα αυτές τις μέρες είναι πως το λευκό φόντο είναι κουραστικό !!! Έχω πάθει πλάκα ...

• Sad 1
Δημοσ.

Επίσης αν δείτε έχει θέμα Κ με τις αξιολογησεις  έχουν μειωθεί δεν είναι όσες ήταν στο παλιό  σε αρκετά μέλη   είναι τραγικά μειωμένες 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Saramo είπε

Σιγά μην ασχοληθούν. Το μεγαλύτερο θέμα αυτές τις μέρες είναι πως το λευκό φόντο είναι κουραστικό !!! Έχω πάθει πλάκα ...

Εχει ανεβασει καποιος φιλος λινκ για 2 επεκτασεις που σου το κανουν γκριζο.
Τραγικα τα πραματα στις αγγελιες,μπορει να μπαινω στο φορουμ αλλα ειμαι χρηστης του ινσομνια κατα κυριο λογο για τις αγγελιες.

Μη νομιζετε οτι ο κοσμος γουσταρει τοσο το φορουμ,διορθωστε το θεμα με τις αγγελιες ή ενημερωστε πριν ξενερωσει ο κοσμος.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Liakos_LILIS είπε

Επίσης αν δείτε έχει θέμα Κ με τις αξιολογησεις  έχουν μειωθεί δεν είναι όσες ήταν στο παλιό  σε αρκετά μέλη   είναι τραγικά μειωμένες 

Πρόσεξα ότι έχει αναφερθεί και αυτό. Με το νέο σύστημα θα χάνουμε αξιολογήσεις όλοι αφού μετά από κάθε αξιολόγηση θα πρέπει να κλείνουμε την αγγελία ακόμα και αν έχει ακόμα αντικείμενα προς πώληση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, webparts είπε

Εχει ανεβασει καποιος φιλος λινκ για 2 επεκτασεις που σου το κανουν γκριζο.
Τραγικα τα πραματα στις αγγελιες,μπορει να μπαινω στο φορουμ αλλα ειμαι χρηστης του ινσομνια κατα κυριο λογο για τις αγγελιες.

Μη νομιζετε οτι ο κοσμος γουσταρει τοσο το φορουμ,διορθωστε το θεμα με τις αγγελιες ή ενημερωστε πριν ξενερωσει ο κοσμος.

Το ίδιο και εγώ και ίσως οι περισσότεροι. Αλλά τέτοια αδιαφορία ;;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Στο νέο site δεν έχω ασχοληθεί ακόμα   εγώ κοιτάζω που με κόπο μαζεύω αξιολογησεις  από το παλιό. Κ τωρα δεν ειναι όλες , τουλάχιστον θα έπρεπε να σεβαστουν ότι κάποιοι με ζόρι μαζεύουν μια μια τις αξιολογησεις   επίσης έστειλα Κ σε mods  ΚΑΜΊΑ απάντηση   έστω θα το δούμε Κ θα σας απαντήσουμε.    κρίμα! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Liakos_LILIS είπε

Στο νέο site δεν έχω ασχοληθεί ακόμα   εγώ κοιτάζω που με κόπο μαζεύω αξιολογησεις  από το παλιό. Κ τωρα δεν ειναι όλες , τουλάχιστον θα έπρεπε να σεβαστουν ότι κάποιοι με ζόρι μαζεύουν μια μια τις αξιολογησεις   επίσης έστειλα Κ σε mods  ΚΑΜΊΑ απάντηση   έστω θα το δούμε Κ θα σας απαντήσουμε.    κρίμα! 

Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα απαντήσουν. Δεν τους ενδιαφέρουν οι αγγελίες προφανώς. Όταν αρχίσουν όμως να χάνουν σε επισκέπτες όπως έγινε και με παρόμοια site και μετανιώσουν ίσως είναι αργά. 

• Like 4
Δημοσ.

σε μενα ηρθε σημερα ατομο που εχω κλεισει την αγγελια και υπαρχει και αξιολογηση να μου ζητησει το ιδιο προιον....

πραγματικα η λεξη χαος η δυσχρηστο ειναι λιγο για να εκφρασει την καταστροφη που εγινε ..... 

δεν ξερω αν θα παμε πισω στο παλιο αλλος προφανως αποφασιζει και διατασει αλλα θα πρεπει αν μην τι αλλο να μας πει με εναν οδηγο κατι πως θα βλεπουμε καλυτερα το σιτε....

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doctorser είπε

σε μενα ηρθε σημερα ατομο που εχω κλεισει την αγγελια και υπαρχει και αξιολογηση να μου ζητησει το ιδιο προιον....

πραγματικα η λεξη χαος η δυσχρηστο ειναι λιγο για να εκφρασει την καταστροφη που εγινε ..... 

δεν ξερω αν θα παμε πισω στο παλιο αλλος προφανως αποφασιζει και διατασει αλλα θα πρεπει αν μην τι αλλο να μας πει με εναν οδηγο κατι πως θα βλεπουμε καλυτερα το σιτε....

Δεν χρειάζεται οδηγός φίλε μου. Τα πράγματα είναι τόσο τραγικά που δεν διορθώνονται με οδηγό. Θα το διαπιστώσεις σύντομα και ειδικά όταν θα πρέπει να βάλεις νέα αγγελία

Δημοσ.

Πιστευω λογω αυτου του χαμου,οπως ειναι λογικα βεβαια σε καθε τετοια σοβαρη αλλαγη,οτι οι mods παλευουν.

Καλο θα ειναι ομως να εχουμε μια σχετικη ενημερωση και εμεις,γιατι στην τελικη εμεις ειμαστε το insomnia και ας μην το ξεχναμε αυτο.

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, webparts είπε

Πιστευω λογω αυτου του χαμου,οπως ειναι λογικα βεβαια σε καθε τετοια σοβαρη αλλαγη,οτι οι mods παλευουν.

Καλο θα ειναι ομως να εχουμε μια σχετικη ενημερωση και εμεις,γιατι στην τελικη εμεις ειμαστε το insomnia και ας μην το ξεχναμε αυτο.

Αν δω κάποια σχετική ενημέρωση διαφορετική από όσες γνωρίζω αυτή τη στιγμή , θα ενημερώσω. Το θεωρώ δύσκολο όμως. Έχουν ήδη αναφέρει ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα οι αγγελίες. 

Δημοσ.

αντιθέτως από οτι πιστεύετε  οι  moderators στο  site  δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αγγελίες αφού αυτές φέρνουν αρκετό κόσμο  και θα έλεγα πως οι περισσότερες αλλαγές έγιναν στο τμήματων αγγελιών...για να θωρακίσουν το σύστημα το οποίο τελευταία έμπαζε από παντού

ενδεικτικά νομίζω ότι χρειάζεται κινητο για ταυτοποίηση, ορίζεται  από τον πωλητή ο αγοραστής μετά κλείνει η αγγελία  και μετά μόνο αυτοί οι δύο έχουν δικαίωμα αξιολόγησης....γενικά φαίνεται πιο καλό ..με εξαίρεση το κλείσιμο της αγγελίας που είναι πρόβλημα όχι μονο αν έχεις πολλά διαφορετικά αντικείμενα στην αγγελία και πουλήσεις πχ 1 από τα 5....ΑΛΛΑ  και όταν έχεις πχ 3 ΙΔΙΑ αντικειμενα (πχ 3 ίδιους σκληρούς)... και βρεθεί αγοραστής για τον ....1.. Αυτό το κλείσιμο της αγγελίας μάλλον θα πρέπει να φυγει...

Δημοσ.

Θωρακιση στο συστημα δεν γινεται να υπαρξει εαν δεν γινει το φορουμ στυλ Φεισμπουκ (να θελει την ιστορια της ζωης σου για να μπορεις να γραφτεις κλπ). Που αμφιβαλω αν ενδιαφερονται τα μοντς για κατι τετοιο (η εαν θα ηταν σωστο για ενα σαιτ σαν το ινσομνια να ζητα τοσα περι ταυτοποιησης). Αυτα τα λιγα παραπανω που θα κανουν ειναι οκ κ προς την σωστη κατευθυνση, αλλα το προβλημα ειναι ο αριθμος των αγγελιων--> αν τον ανεβασουν ΑΡΚΕΤΑ τοτε ολα καλα. Αν οχι, ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ αδερφε....                Δυο, τρεις, τεσσερις αγγελιες την βδομαδα, κ απο ΕΝΑ πραγμα την φορα, γιατι η αγγελια παιρνει μονο ΜΙΑ (!!!) αξιολογηση (!!!). Καλα κρασια κ του χρονου η εμφιαλωση....            Αυτο ειναι το πραγματικοο θεμα που απασχολει ολους γιατι το ινσομνια ειναι σαιτ αγγελιων ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. Οχι φορουμ για γνωμες, ουτε σελιδα τεχνολογικων ειδησεων, ουτε σαιτ δοκιμων κ επιδοσεων. Τα εχει κ αυτα, κ καλο θα ηταν να αυξηθουν κ αυτα τα κομματια- δεν λεω. Αλλα οχι σε βαρος των αγγελιων που ειναι το "αιμα" κ η "ανασα" αυτου του ιστοτοπου. 

Αισθητικα το μονο που μενει ειναι να κανουν αρκετα πιο ΣΚΟΥΡΟ τα περιθορια γυρω απο τα ποσταρισμα κ τις αγγελιες για να ξεχωριζει καλυτερα το ασπρο, γιατι τωρα ειναι λες κ ψαχνεις γαλα στο χιονι κ ειναι σπαστικο λιγακι (η να το βαλουν ως option σαν dark theme να το διαλεγουμε- σιγα την τεχνολογια!!)

Αλλα με τις αγγελιες.... πολυ κλαμα εχει να πεσει μου φαινεται....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...