Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα του forum, αυτό με τις αγγελίες έχει καταστραφεί κατά τη γνώμη μου.

Δεν μπορείς να ανανεώσεις την αγγελία σου, επιτρέπει μόνο 10 φωτογραφίες από τις οποίες η καθεμία πρέπει να έχει μέγεθος έως 0.5 MB (πραγματικά δεν υπάρχει πλέον τόσο χαμηλή ανάλυση) και γενικά είναι πολύ κουραστικό και δύσχρηστο.

Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι ψάχνουν σε αγγελίες και χιλιάδες μέλη καθημερινά επισκέπτονται το insomnia για αυτό το λόγο, το αγαπημένο μας site φρόντισε να μας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Αυτό δυστυχώς δεν λέγεται αναβάθμιση. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί το insomnia ήταν η αγαπημένη μου συνήθεια. Θα ήθελα πολύ να γυρίσει στην παλιά πετυχημένη έκδοση. Υποθέτω και πολλοί άλλοι. Εκτός αν αλλάξει κάτι που όπως κατάλαβα, δεν υπάρχει περίπτωση.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει.

Ευχαριστώ

• Like 10
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Saramo είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα του forum, αυτό με τις αγγελίες έχει καταστραφεί κατά τη γνώμη μου. Δεν μπορείς να ανανεώσεις την αγγελία σου, επιτρέπει μόνο 10 φωτογραφίες από τις οποίες η καθεμία πρέπει να έχει μέγεθος έως 0.5 MB (πραγματικά δεν υπάρχει πλέον τόσο χαμηλή ανάλυση) και γενικά είναι πολύ κουραστικό και δύσχρηστο. Σε μια εποχή που όλο και περισσότεροι ψάχνουν σε αγγελίες και χιλιάδες μέλη καθημερινά επισκέπτονται το insomnia για αυτό το λόγο, το αγαπημένο μας site φρόντισε να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Αυτό δυστυχώς δεν λέγεται αναβάθμιση. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί το insomnia ήταν η αγαπημένη μου συνήθεια. Θα ήθελα πολύ να γυρίσει στην παλιά πετυχημένη έκδοση. Υποθέτω και πολλοί άλλοι. Εκτός αν αλλάξει κάτι που όπως κατάλαβα, δεν υπάρχει περίπτωση. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει. Ευχαριστώ

Ας ελπισουμε οτι θα αλλαξει σε αρκετα γιατι τοσα χρονια που ειμαι εδω δεν καταλαβαινω γιατι εγινε ετσι .Που ειναι η αναβαθμιση ? Σε ποιο κομματι ? Ειναι ελαφρως πιο γρηγορο αλλα δεν φτανει αυτο .

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Ας ελπισουμε οτι θα αλλαξει σε αρκετα γιατι τοσα χρονια που ειμαι εδω δεν καταλαβαινω γιατι εγινε ετσι .Που ειναι η αναβαθμιση ? Σε ποιο κομματι ? Ειναι ελαφρως πιο γρηγορο αλλα δεν φτανει αυτο .

Συμφωνώ απόλυτα αλλά δυστυχώς δεν πιστεύω πως θα αλλάξει. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά με τις αγγελίες και πρόκειται για υποβάθμιση στο συγκεκριμένο τομέα. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Επίσης κάθε φορά που θα πουλάμε κάτι θα πρέπει να πατάμε ολοκλήρωση αγγελίας για να γίνει αξιολόγηση ακόμα και αν υπάρχουν περισσότερα από ένα αντικείμενα. Και μετά φτου και από την αρχή δημιουργία νέας όταν γίνει η αξιολόγηση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντιμετώπιση στις αγγελίες. 

• Like 3
Δημοσ.

Εντελως δυσχρηστο, οι δεκαδες φορες που εμπαινα καθημερινα εγιναν μια δυο το πολυ, κριμα γιατι στο κομματι πρωτιστος των αγγελιων και της ενημερωσεις στις επιμερους ενοτητες ηταν πολυ χρησιμο.

• Like 5
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Επίσης κάθε φορά που θα πουλάμε κάτι θα πρέπει να πατάμε ολοκλήρωση αγγελίας για να γίνει αξιολόγηση ακόμα και αν υπάρχουν περισσότερα από ένα αντικείμενα. Και μετά φτου και από την αρχή δημιουργία νέας όταν γίνει η αξιολόγηση. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αντιμετώπιση στις αγγελίες. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δυστηχως ισχυει και απο την πλευρα μου οτι το κομματι των αγγελιων εχει γινει ενα χαος. Πολυ δυσκολο να ψαξεις μεσα στις αγγελιες. Δεν υπαρχει δυνατοτητα πλεον να κανεις αλλαγη καρτελων στην πρωτη με τις ποιο προσφατες αγγελιες. Καντε κατι να φτιαχτει ειλικρινα.

• Like 3
Δημοσ.

Ναι συμφωνω οι αγγελιες ειναι χαος και δεν βρησκω επιλογη για ανανεοση .. Τι σημαινει αυτο , οτι καθε φορα πρεπει να φτιαχνω μια καινουρια?? Ισχυει το οριο 2 αγγελιων την βδομαδα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Ναι συμφωνω οι αγγελιες ειναι χαος και δεν βρησκω επιλογη για ανανεοση .. Τι σημαινει αυτο , οτι καθε φορα πρεπει να φτιαχνω μια καινουρια?? Ισχυει το οριο 2 αγγελιων την βδομαδα?

Δυστυχώς ισχύει το όριο. Και λέω δυστυχώς γιατί με το υπάρχον σύστημα θα έπρεπε να δίνουν τη δυνατότητα για περισσότερες αγγελίες την εβδομάδα. Σκέτη απογοήτευση φίλε μου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saramo είπε

Δυστυχώς ισχύει το όριο. Και λέω δυστυχώς γιατί με το υπάρχον σύστημα θα έπρεπε να δίνουν τη δυνατότητα για περισσότερες αγγελίες την εβδομάδα. Σκέτη απογοήτευση φίλε μου. 

Και τι γινεται με την "νεα υποβολη" ..? Δεν υπαρχει ουτε αυτη η δυνατοτητα?? Πρεπει να φτιαχνεις την αγγελια απο την αρχη?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Miatakias είπε

Και τι γινεται με την "νεα υποβολη" ..? Δεν υπαρχει ουτε αυτη η δυνατοτητα?? Πρεπει να φτιαχνεις την αγγελια απο την αρχη?

Ακριβώς αυτό. Και όπως έχω περιγράψει και πιο πάνω πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος των φωτογραφιών. Μέχρι 10 φωτογραφίες που η καθεμία δεν ξεπερνά τα 0.5 MB.  Απλά τραγικό

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος Admin να μας ενημερωσει για το κομματι των αγγελιων και αν μπορουν να επιλυθουν τα προβληματα που εχουν προκυψει σε αυτο ?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Saramo είπε

Ακριβώς αυτό. Και όπως έχω περιγράψει και πιο πάνω πρέπει να αλλάξεις το μέγεθος των φωτογραφιών. Μέχρι 10 φωτογραφίες που η καθεμία δεν ξεπερνά τα 0.5 MB.  Απλά τραγικό

Eλπιζω να το ξανακανουν οπως παλια..

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Miatakias είπε

Eλπιζω να το ξανακανουν οπως παλια..

Και εγώ αλλά με όλα όσα διάβασα δεν το πιστεύω

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι άσχημο το νέο σύστημα ειδικά από κινητό έχεις πολύ περισσότερες επιλογές 

Αυτό με τον περιορισμό των φωτογραφιών και κυρίως όσον αφορά το μέγεθος τους είναι φάουλ.. Και αυτό περί νέας υποβολής 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...