TonyMetalizer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 καλησπερα παιδια μετα απο ενα επιτυχημενο ηπιο OC στο fx8320 στα 4ghz ειπα να κανω και ενα ηπιο OC στην καρτα μου http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=2137&graphics=Radeon R9 280 Gigabyte WindForce 3X OC 3GB Edition ξεροντας οτι απο το εργοστασιο ερχονται οι καρτες με ενα 20% φιμωμα παρατηρισα κατι ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό https://www.youtube.com/watch?v=k1dGwFOdFLI το msi kombustor εφτασε ταβανι 89C παει κατι στραβα? ειναι φυσιολογικα νουμερα αυτα?
MarKad Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα ! Ανεβασες καθολου ρευματα στην καρτα γραφικων ;;
TonyMetalizer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) στο msi afterburner το μονο που εκανα οπως και στο βιντεο ητανε να ανεβασω το power limit στο +20 στο τερμα δηλαδη η μπαρα. Core voltage και temp limit δεν μπορω να τα πειραξω ειναι κλειδωμενα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από TonyMetalizer
MarKad Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, TonyMetalizer είπε στο msi afterburner το μονο που εκανα οπως και στο βιντεο ητανε να ανεβασω το power limit στο +20 στο τερμα δηλαδη η μπαρα. Core voltage και temp limit δεν μπορω να τα πειραξω ειναι κλειδωμενα Μου φαινονται λιγο υψηλες οι θερμοκρασιες σου. Εδω βλεπω οτι φτανουν 75 C : http://www.guru3d.com/articles-pages/gigabyte-radeon-r9-280x-windforce-review,9.html Καπου εκει παιζει και η δικια μου αν και ειναι sapphire. Οχι πως με αυτες τις θερμακρασιες που εχεις τωρα η καρτα σου θα γινει καρβουνο απλα θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κατω σε σχεση με αυτες που εχεις τωρα...Δοκιμασε να την καθαρισεις λιγακι απο σκονες κλπ. Επισης τι κουτι εχεις ; εχει καλο airflow μεσα ;;
TonyMetalizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι η 280x ειναι η 280 παρολαυτα το corsair 200r(κουτι) εχει 2 ανεμιστηρες εισαγωγης+2 εξαγωγης καθαριστηκε προσφατα μονο την πανω μερια της καρτας δεν μπορω να καθαρισω γιατι εχει τσιπακια ,πικνωτακια,ακηδες και δεν μπενει χερι, ανεμιστηρια και ψυχτρα καθαριστηκαν επιπλεον εκανα πριν λιγο αλλαγη drivers και προχωρισα στο OC το Κombustor εδειξε σταθερα 81C Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από TonyMetalizer
TonyMetalizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μεσα σε 3 χρονια αλλαγη παστας?Αμα ειναι στα ασφαλη ορια γιατι να αλλαξω παστα? υπαρχει κανα προγραμμα να τρεξω για να δω αν οντως υπαρχει θεμα γιατι γενικα σε παιχνιδια και τετοια δεν εχω προβληματα με υπερθερμανσης και throttling Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από TonyMetalizer
TonyMetalizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 επειδη παιδες δεν ακουω και πολλη καλα λογια για προγραμματα τυπου furmark-Kombustor για μη ρεαλιστηκες συνθηκες λειτουργιας ετρεξα το unigine valley στο ultra για καμια ωρα ταβανι 70c 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στην δικιά μου vaporx trix 280x φτάνει μέχρι 70 βαριά βαριά και φυσικά αθόρυβη . Μέχρι 80 ειδικά καλά αλλά μετά βλέπεις για πάστα και καθάρισμα.
TonyMetalizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εννοεις αμα δω πανω απο 80c στο Valley αλλαζω παστα? Να προσθεσω καποιες διορθωσης την εχω 4 χρονια και οι καινουργιες θερμοκρασιες που παρεθεσα ειναι με OC Χωρις OC ειναι ακομα καλητερες. μηπως μπερδευτηκε κανας αισθητηρας ή κανας driver και μου εβγαλε οτι νανε νουμερα στην αρχη? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από TonyMetalizer
Votritis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Eχω την ιδια κάρτα , της εχω δώσει +100mhz χωρις power limit και δεν εχω δει ποτέ πανω απο 70 βαθμούς.
TonyMetalizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι με core clock 1150 και memory 1550 ωστοσο παραγγειλα μια παστουλα μαγκες να εχω τωρα σε περιπτωση που τα thermal pads εχουν ξεραθει και θελουν αλλαγη τη παχος να παρω? η 280x windforce περνει 0.5mm Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από TonyMetalizer
TonyMetalizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 υπαρχουνε διαφορετικοι τυποι σε αυτα τα pads ή ειναι ολα τα ιδια? στη φωτο μονο το χρωμα διακρινω το γκρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα