trelofanis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ειχα εγκατεστημενη την εφαρμογη αυτη στο samsung s8 κ απολαμβανα ταινιες που μεσω του lg smartshare webos εκανα stream στην τηλεοραση lg που εχω κ το σημαντικοτερο φορτωνονταν μια χαρα κ οι ελληνικοι υποτιτλοι που ειχα στο ιδιο φακελο με την ταινια κ το ιδιο ονομα φυσικα...απο προχθες το application επαψε να δουλευει!! κ σε παραπεμπει να χρησιμοποιησεις το application lg tvplus που επισης εχω εγκατεστημενο..παω λοιπον να κανω απο κει share την ταινια...η ταινια οκ αλλα υποτιτλοι γιοκ...δε τους φορτωνει με τιποτα..μπορει καποιος παιδια να βοηθησει με καμια λυση??
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 S8 και smart tv(ασχετα αν ειναι lg), και θες εξτρα app για να παιξεις απο το κινητο στην tv;;;. Το g5 στον βασικο player μου εχει εικονιδιο "αναπαραγωγη σε εξωτερικη οθονη" χωρις εξτρα apps κτλ. Δεν νομιζω το s8 να υστερει. Παντως,αν θες οπωσδηποτε αυτην την εφαρμογη, κανε εκκαθαριση προσωρινης μνημης
trelofanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Φιλε μου δε λειτουργει η εφαρμογη πια πρωτον κ δευτερον δεν κανει share τους υποτιλους καμια εφαρμογη του s8...το θεμα ειναι οι υποτιτλοι κυριως...
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Προσπαθω να σου πω οτι μαλλον δεν χρειαζεσαι εξτρα εφαρμογη για να στριμαρεις ταινια ΜΕ υποτιτλους απο το s8 στην σμαρτ tv σου. Εγω τι κανω: εχω κατεβασει την ταινια στο κινητο και στον ιδιο φακελο εχω και υποτιτλους με ιδιο ονομα οπως λες. Κινητο και τηλεοραση συνδεμενα στο ιδιο δικτυο. Ανοιγω το αλμπουμ ή συλλογη ή οπως λεγεται και παταω play στην ταινια. Πανω μου βγαζει ενα εικονιδιο(τηλεοραση με βελακι) που λεει "αναπαραγωγη σε εξωτερικη οθονη". Τοσο απλαμε τον βασικο player. Το δοκιμασες;;. Την εκκαθαριση προσωρινης μνημης,αφου θες το app που λες,την δοκιμασες;
trelofanis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 το app μολις το ανοίγεις πλεον σου λεει ότι δε λειτουργει και να χρησιμοποιησεις ένα άλλο app της lg....εκκαθαριση μνημης εκανα..το app δε λειτουργει....με basic Player του κινητου δεν κανει share τους υποτιτλους...
sargio01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρειάζεται εναλλακτικός video player πλέον ώστε να παίζει αυτός τους υπότιτλους. Προσωπικά βλέπω μέσω Kodi που έτσι κι αλλιώς είχα ήδη εγκατεστημένο, εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον VLC που θα βρείς στο παρακάτω link. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από sargio01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα