Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω εδω και 6 μηνες adsl 24 Nova.

Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημένος διοτι με το ζόρι κατεβάζω με 1MB/sec. 

Μου εχουν πει διάφοροι φιλοι μου που ζουν στην Αθηνα που εχουν ΟΤΕ adsl 24ρι ότι πρόσφατα τους εγινε η ταχύτητα ονομαστικη. Αυτο διοτι πέρασαν σε οπτικη οι γραμμές του ΟΤΕ. Μπορουν και κατεβάζουν λοιπόν με 3ΜΒyte/sec και ειναι πολυ ικανοποιημένοι.

Η ερώτηση ειναι αν πρόκειται να μπει και η Nova στην οπτικη ετσι ώστε να εχω την ονομαστικη?

Ενας γνωστός μου ειπε οτι θα μπουν ολες οι εταιρίες σε κανενα 2μηνο στο στην οπτικη επειδή το κυνήγησαν δικαστηκα. Ήθελα να ξερω αν γνωρίζει κανεις αν και κατα ποσο ισχύει αυτο.

Το λεω γιατι αν εχω ονομαστικο 24ρι δεν χρειάζομαι να παω σε VDSL.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Μαλλον ο γνωστος σου σου ειπε οτι ......

εχεις adsl το οποιο παιζει απο το αστικο κεντρο.οτι πριν το αστικο ειναι οπτικη ινα δεν μας νοιαιζει.αρα εισαι μεχρι 24.παιζεις κοντα στα 10 σιγουρα για να εχεις 1mbyte/sec το οποιο ειναι μια χαρα αφου οι περισσοτεροι εκει ειναι.τα 3Mbyte/sec που λεει ο αλλος ειναι vdsl30 και μετα παμε vdsl 50που θα πρεπει να εχεις kv κοντα σου και πας σε αλλο πακετο.οποτε δεν θα εχεις 24αρι ονομαστικο.αυτο γινεται σπανια σε συνδρομητες που παιζουν χαλια πχ 1 mbit και εχουν θεματα οποτε ο οτε τους βαζεις σε vdsl 24/1 στο Kv για να παιξουν καλα.αμα ηταν οι μισοι θα εβαζαν 24/1 ονομαστικο οπως το λες και θα ηταν μια χαρα.πας σε vdsl αν θες κατι μεγαλυτερο.

επισης σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...