XQuZe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας και καλή χρονιά .Εχω μια crusiax ballistix 1x8 Gb οιυ 1600mhz 1,5V 8-8-8-24.Θελω να βαλω αλλη μια για να παω στα 16 και να αξοιοποιησω το dual channel.πρεπει να ειναι ολοιδια μαρκα για να πετυχει αυτο ; Η μπορω και με αλλη που απλα εχεις τις ιδιες ταχητυτες ; Και αν δεν γινεται το dual αξιζει γενικα να βαλω +8gb αλλης μαρκας με τις ιδιες ταχητυτες χωρις dual apla gia einai 16gb?
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι ανάγκη να ειναι ακριβώ ή ίδια ή της ίδια εταιρίας , τα specs να ειναι ίδια οσο το δυνατόν γίνεται για να μην έχεις ασυμβατότητες
TheDeathCalls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, XQuZe είπε Γεια σας και καλή χρονιά .Εχω μια crusiax ballistix 1x8 Gb οιυ 1600mhz 1,5V 8-8-8-24.Θελω να βαλω αλλη μια για να παω στα 16 και να αξοιοποιησω το dual channel.πρεπει να ειναι ολοιδια μαρκα για να πετυχει αυτο ; Η μπορω και με αλλη που απλα εχεις τις ιδιες ταχητυτες ; Και αν δεν γινεται το dual αξιζει γενικα να βαλω +8gb αλλης μαρκας με τις ιδιες ταχητυτες χωρις dual apla gia einai 16gb? Αποψη μου οτι δεν πρεπει να σε απασχολει τοσο το Dual Channel, αλλα οι ασυμβατοτητες σε περιπτωση που χρησιμοποιησεις αλλη μαρκα. Συστηνω εντονα να πας με ακριβως την ιδια RAM για την πληρη αξιοποιηση της. Αν πας να βαλεις "καλυτερη" θα υποσυγχρονισει η καινουρια σου για να ταιριαξει στην παλια. Αν βαλεις "χειροτερη", θα υποσυγχρονισει η παλια για να ταιριαξει στην καινουρια. Αν θες παραπανω info για το Dual Channel, ορίστε ένα ενδιαφέρον άρθρακι..
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Άλλη μάρκα δεν πηράζει τοσο πολύ , αν τα specs ειναι ίδια δεν θα έχεις πρόβλημα εκτος και αν πέσεις στην περίπτωση , προσωπικά δεν θυμάμαι να ειχα αντιμετωπίσει θέματα με διαφορετική εταιρία αλλα τα specs ηταν ιδια 2
TheDeathCalls Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, SPANK είπε Άλλη μάρκα δεν πηράζει τοσο πολύ , αν τα specs ειναι ίδια δεν θα έχεις πρόβλημα εκτος και αν πέσεις στην περίπτωση , προσωπικά δεν θυμάμαι να ειχα αντιμετωπίσει θέματα με διαφορετική εταιρία αλλα τα specs ηταν ιδια Better safe than sorry που λενε και στο χωριο μου.. Θεωρητικα ναι, δεν θα δει καποιο θεμα. Αλλα αν ειναι διαφορα 10€ για παραδειγμα, δεν αξιζει το (μικρο ομολογουμενως) ρισκο.
XQuZe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας θα περιμενω να βρω κατι απο τις αγγελιες γιατι δεν μου παει η καρδια να δωσω 80 ευρω για ddr3
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ναι μπορείς να βρείς ευκαιρία στις αγγελίες ειδικά αν δεν την βιάζεσαι την ram αλλα γενικά καλα ειναι τα 80 που να δείς οι ddr4 που έχουν πάει στο θεό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα