hvalta Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 και με τα iPad??? αυτά δεν τα κάνουν throttling
status Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 What would Steve do? Ow, yeah, "You are charging it wrong!"
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, status said: What would Steve do? Ow, yeah, "You are charging it wrong!" Και θα είχε ένα κάποιο δίκιο... 1
Hetfield Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, Snoob said: Για μένα, κίνηση ουσίας θα ήταν να σου έδινε δυνατότητα να παρακάμψεις το throttle. Δική μου η συσκευή, δική μου και η ευθύνη. Θέλω να ξεζουμίσω την εξαντλημένη μπαταρία; Πρέπει να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Θέλω να προτιμήσω την πρόταση της εταιρίας για τη διαχείρισή της; Πάλι πρέπει να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Τοτε το Android ειναι για σενα, οχι το iOS. Ειναι θεμα επιλογης - αρκετοι χρηστες (κι εγω αναμεσα τους) δεν θελουν να ασχολουνται με τετοια θεματα. 1
Tsakalos! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, hvalta είπε και με τα iPad??? αυτά δεν τα κάνουν throttling Eνα λογικο σχολιο επιτελους...
panoskatos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Σου κάναμε το κινητό μπαγκατέλα και τώρα θέλουμε να σου πάρουμε και 30€ Μερικοί ζαλισμενοι λένε και μπράβο!! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, panoskatos said: Σου κάναμε το κινητό μπαγκατέλα και τώρα θέλουμε να σου πάρουμε και 30€ Μερικοί ζαλισμενοι λένε και μπράβο!! Το ότι αναφερόμαστε σε συσκευές εκτός εγγύησης φαντάζομαι είναι απλά μια λεπτομέρεια?
Unabomber Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Backup iPhone 6s, με περασμενο το 11.2.1, ειχε καποια κολληματα μετα το update με αποτελεσμα να το αφησω στο drawer να αναπαυεται... Χθες το πηγα για αλλαγη μπαταριας , στο apple store, μεσα σε 15 λεπτα το ειχα παλι στα χερια μου.... Φυσικα εξαφανιστηκαν τα οποια κολληματα ειχε και rollaρει αψογα, πλεον μπορει να ξαναπαρει την θεση του ως backup phone.... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, AggelosTz είπε Πω πω καούρα που έπιασε τους μη κατόχους iphone σε θέμα για iphone πάλι !! Που ψάχνουν κινητά με 10000 mAh μπας και βγάλουν την μέρα χωρίς φόρτιση και τους φταίει μια εταιρία που δεν χρησιμοποιούν τα προϊόντα της χαχα κατοχος moto z play, να τραβηξω screenshot? ετσι για πλακα να μας πεις αν εχεις δει τετοια αυτονομια σε οποιοδηποτε iphone
jokr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ειναι απίστευτο το πόσο χαζούς θεωρεί η apple τους πελάτες της. Προτίμησε να κάνει έκπτωση στης μπαταρίες απο το να βγάλει ένα απλό update! 1
aris1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μας δημιουργεί ψυχολογικά τώρα η Apple. Μπας και η μπαταρία μου θέλει αλλαγή; Λες να μην είναι ντούρα; Λέτε να καθυστερεί κατά 10% τώρα που το έχω 5 μήνες; Λέτε παραπάνω όταν αρχίζει να φθείρεται η μπαταρία;
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, billdanos είπε Το ότι αναφερόμαστε σε συσκευές εκτός εγγύησης φαντάζομαι είναι απλά μια λεπτομέρεια? Δεν ειναι προβλημα hardware για να ισχυουν οροι εγγυησης.Εχει 100% υπαιτιοτητα γιατι με software εγινε αυτο που εγινε(αυτος ηταν και ο λογος που ζητησε συγγνωμη), και θα επρεπε να αλλαξει δωρεαν τις μπαταριες και να αφαιρεσει το software.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Το ότι αναφερόμαστε σε συσκευές εκτός εγγύησης φαντάζομαι είναι απλά μια λεπτομέρεια? βγηκαν τα 7αρια εκτος εγγυησης κι ολας? και μη μου πεις οτι η εγγυηση της μπαταριας ειναι λιγοτερο, τα @@ μας κουνιουνται. οι χρηστες εχουν θεμα με τις επιδοσεις της συσκευης, το οτι το μηλο εκανε τη πατατα να τα συνδιασει ειναι δικο του θεμα και ευθυνη. αμα δεν θελει να πληρωσει μπαταριες ας δωσει επιλογη στους χρηστες να το απενεργοποιησουν. το να σε βαλει να δωσεις λεφτα να φτιαξεις προβλημα που δημιουργησαν αυτοι ειναι γυφτια
d_crazy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ωραία κίνηση , αν και απο ο,τι βλέπω , στην Ελλάδα δεν ισχύουν αυτές οι τιμές...
eliasjuve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, aris1986 είπε Μας δημιουργεί ψυχολογικά τώρα η Apple. Μπας και η μπαταρία μου θέλει αλλαγή; Λες να μην είναι ντούρα; Λέτε να καθυστερεί κατά 10% τώρα που το έχω 5 μήνες; Λέτε παραπάνω όταν αρχίζει να φθείρεται η μπαταρία; Με κάτι τέτοια είναι να αναρωτιέσαι αν είναι τυχαίο όλο αυτό που συνέβη ή έγινε για αυτόν τον σκοπό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα