Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Μ αυτους που αγορασαν αλλο κινητο λογω της μειωμενης αποδοσης τι θα κανει? Θα τους αποζημιωσει? ευτυχως με τα νεα "like" μπορουμε να απαντησουμε σε τετοιου ειδους ερωτησεις χωρις να γεμιζουμε το thread
Fulgore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TOMVLACH είπε κοιτα οτι αυτο που εγινε ειναι χοντρη μακακια της apple ειναι δεδομενο. οταν ομως σου λεει δημοσια συγνωμη και με 20 ευρω σου κανει το κινητο καινουργιο ε αυτο δεν στο κανουν τα μαγαζακια της γειτονιας... Το μαγαζακι της γειτονιας δεν σου χρεωνει για 3.5 ετων συσκευη ομως 400+ευρω οσο κοστιζει δηλαδη το Iphone 6 σημερα... Επισης ας εβαζε μεγαλυτερες μπαταριες στα Iphone που τα μη Plus μοντελα με το ζορι βγαζουν την μια ημερα. Και αν ηταν πραγματικα σωστη εταιρεια,θα εκανε οτι εκανε με το downgrade και θα προσεφερε η ιδια απο μονη της την αλλαγη μπαταριας.Αλλα θα μου πεις μετα δεν θα αναβαθμιζαν αρκετοι κινητο και αρα θα εχανε πωλησεις.... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
PiLoT-ChM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 30 ευρα ή δολαρια οπως κ να χει ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για να τρεχεις στις ταχυτητες που πληρωσες να τρεχεις. Να βγαλουν update με επιλογη χρηστη για το throttling γτ ολα τα υπολοιπα ειναι μαρκετινγκ κολπα. Απο τη μια ναι μπορεις φτηνα να αλλαξεις μπαταρια απο την αλλη εαν δε γουσταρεις τι κανεις; 1
TOMVLACH Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το μαγαζακι της γειτονιας δεν σου χρεωνει για 3.5 ετων συσκευη ομως 400+ευρω οσο κοστιζει δηλαδη το Iphone 6 σημερα... Επισης ας εβαζε μεγαλυτερες μπαταριες στα Iphone που τα μη Plus μοντελα με το ζορι βγαζουν την μια ημερα. Και αν ηταν πραγματικα σωστη εταιρεια,θα εκανε οτι εκανε με το downgrade και θα προσεφερε η ιδια απο μονη της την αλλαγη μπαταριας.Αλλα θα μου πεις μετα δεν θα αναβαθμιζαν αρκετοι κινητο και αρα θα εχανε πωλησεις.... δεν καταλαβατε αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πανω.εαν σε βαλει στο μαγαζι κατι θα αγορασεις... δεν θεωρεις οτι ολο αυτο μπορει να ειναι ενα κολπο του μαρκετινγκ για να μας βαλει στο μαγαζι της? τραβηγμενο θα μου πεις αλλα μιλαμε για την ΑΠΠΛΕ..... σ αυτα δεν τους πιανει κανεις..
lvrysis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει, καλή η αλλαγή μπαταρίας με 30€ αλλά δεν αποτελεί αποκατάσταση. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ισχύει: Α. Δωρεάν αλλαγή μπαταρίας αν αυτή προκαλεί throttling ενώ δεν έχει υποστεί 300 κύκλους φόρτισης (τυπική διάρκεια ζωής) ή 2 έτη λειτουργίας. Β. Αλλαγή με τα 30€ αν έχει πάνω από 300 κύκλους φόρτισης ή 2 έτη λειτουργίας (αυτό γιατί μπορεί να είχε κάποιος throttling και πριν πιάσει αυτά τα όρια - αλλά αυτό δεν το ήξερε και δε θα το μάθει ποτέ). Και το βασικότερο, ειδοποίηση στις ρυθμίσεις του κινητού πως έχει ενεργοποιηθεί το throttling και σε ποια από τις δύο κατηγορίες εντάσσεται η κάθε περίπτωση. Δε θα μυρίσω εγώ τα χέρια μου αν είναι χαλασμένη η μπαταρία μου, ούτε θα χάσω 1-2 μέρες το κινητό μου ή θα τρέξω στα Apple Stores για να πάω το κινητό για επισκευή (που ίσως και να μη χρειάζεται). Θα κάτσω τώρα να κολλήσω στην κίνηση της Τσιμισκή, να πληρώσω 5€ πάρκινγκ, να πονέσει το κεφάλι μου, να χάσω 2-3ώρες (και αυτά x2 - πήγαινέ το και μετά πάρε το) για τις ******* της Apple. Άσχετο, αλλά σχετικό: Το πρώτο μου MacBook Air (2010) μετά από 350 κύκλους φόρτισης είχε 90% ζωή στη μπαταρία. Το δεύτερο (2013) το πούλησα με την ίδια ζωή στη μπαταρία και του μισούς περίπου κύκλους, ενώ το τρίτο (2016) μετά από 2-3 μήνες χρήσης έδειχνε ~90% ζωή στη μπαταρία και σήμερα (με ~250κύκλους) ~82% ζωή στη μπαταρία. Τυχαίο; Δε νομίζω... Απλά βάζουν υλικά χαμηλότερης ποιότητας. 5
isspro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλα ολα αυτά παιδια αλλα που απευθυνόμαστε για αλλαγή μπαταρίας στην Αθήνα ξερει κανένας;
enlightened Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, isspro είπε Καλα ολα αυτά παιδια αλλα που απευθυνόμαστε για αλλαγή μπαταρίας στην Αθήνα ξερει κανένας; iSystem (Χαλάνδρι) Document (Νέα Σμύρνη) Infoquest (Λεωφ. Κηφισού 125, Ρέντη) iStorm (Κολωνάκι, Golden Hall, River West, Γλυφάδα) Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από enlightened 1
Harrylamb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, TOMVLACH είπε φιλε μιλαμε για original ανταλλακτικο apple οχι για θηκη xiaomi απο εμποροπανηγυρι.. μην υποτιμάς τον Κινέζο με ούτε 10 χρόνια στο χώρο ......πολύ σύντομα θα τρίβεις τα μάτια σου και έρχονται και άλλοι από πίσω oppo doogee...... που ήδη τα τρίβεις με την huawei... και όσον αφορά την εταιρία με τα ΚΑΚΑΛΑ αν είχε όντως ΚΑΚΑΛΑ ....θα έπρεπε να αντικαθιστούσε χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη που έσκασε 700 & 800 ευρό την μπαταρία που στην τελική το λάθος ήταν και είναι δικό της....λίγο πολύ καταλαβαίνουμε τελικά ποιος είναι να στρώνει πάγκο σε εμποροπανήγυρη......
billeiros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Όχι προφανώς γιατί δεν μπορεί να αποδείξει κανεις για ποιο λόγο άλλαξε συσκευή. Και οι περισσότεροι θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι Αμερικανοι κανουν μηνυσεις για οτιδηποτε. Δεν αποκλειεται να ξεκινησει και ενα τετοιο κυμα μηνυσεων
AggelosTz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Πω πω καούρα που έπιασε τους μη κατόχους iphone σε θέμα για iphone πάλι !! Που ψάχνουν κινητά με 10000 mAh μπας και βγάλουν την μέρα χωρίς φόρτιση και τους φταίει μια εταιρία που δεν χρησιμοποιούν τα προϊόντα της χαχα
touotaae86 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, malut1971 είπε Με τη σημερινή ισοτιμία 29$=24. Οποτε, άσχετα με όλα τα υπόλοιπα, είναι μια πολύ καλή τιμη για αλλαγή original μπαταρίας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα. με μια παρένθεση... Δεν υπάρχουν γνήσια apple ανταλλακτικά, ούτε στα καταστήματα της apple δεν βρίσκεις αν σου φαίνεται παράξενο ρώτα ο ίδιος σε ένα κατάστημα να δεις...
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Η δικιά μου απορία ειναι οτι ελλάδα θα αλλαχτεί με την ίδια original μπαταρία απο apple ή απλα συμβατή αμφιβόλου ποιότητας με κίνδυνο να γίνει ζημιά ?
george kesoglu Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, lvrysis είπε Απλά βάζουν υλικά χαμηλότερης ποιότητας. Για να έχουν ανταγωνιστικές τιμές , δεν είδες το νέο iPhone για ένα κομμάτι ψωμί το δίνουν 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Για μένα, κίνηση ουσίας θα ήταν να σου έδινε δυνατότητα να παρακάμψεις το throttle. Δική μου η συσκευή, δική μου και η ευθύνη. Θέλω να ξεζουμίσω την εξαντλημένη μπαταρία; Πρέπει να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Θέλω να προτιμήσω την πρόταση της εταιρίας για τη διαχείρισή της; Πάλι πρέπει να έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Γενικά, για εταιρία που μπήκε στο χώρο με την περίφημη διαφήμιση με το "μεγάλο αδελφό" (την IBM, τότε) η κίνηση φέρνει ανησυχητικά σε αυτό που υποτίθεται πως ερχόταν να ανατρέψει. Οι μπαταρίες, πάλι, είναι ημίμετρο. Και μπορεί να σου δίνει σε μια λογική -σχετικά- τιμή ένα -βάναυσα- υπερκοστολογημένο προϊόν, αλλά ας μην την τσακώνανε στα πράσα και βλέπαμε τι θα έδινε... Τις μπαταρίες τις έδωσε μετά τη φασαρία. Άσχετα, πάντως, με το πόσο επαρκή ή ουσιώδη κίνηση θεωρεί κανείς την αντικατάσταση των μπαταριών, ήταν ασύλληπτα κακή η απόφαση να μην ανακοινώσουν την αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης της μπαταρίας -ειδικά αν υποτεθεί πως το κίνητρό τους ήταν παντελώς αθώο, με μόνο γνώμονα το τι είναι καλύτερο για τον πελάτη-χρήστη- πριν προκληθεί σάλος. Όχι πως εταιρίες-κολοσσοί είναι αδύνατο να διαπράξουν "πατάτες". Απλά, είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά διερωτάται κανείς τι στην ευχή μπορεί να σκέφτονταν. (Καλά, αν ισχύει το "πνίξιμο" με τη μπαταρία να μην έχει πέσει κάτω από το 80% της απόδοσής της, οι άνθρωποι είναι απλά αχαρακτήριστοι). 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα