TOMVLACH Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, nikosl είπε Πηγα σήμερα στο apple store για το 7plus μου. Η μπαταρία μου περνάει τα διαγνωστικά στο genius bar, παρότι κινητό τα πίνει στο geekbench. Μου είπαν οτι μπορώ να πληρώσω 29 για να την αλλαξω. Σε κινητό εντός εγγυησης. σ αυτο ειμαι μαζι σου ειναι foul αλλα εσυ την διαφορα την καταλαβαινεις η δουλευει σφαιρα? την αληθεια
Expecto Patronum Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, nikosl είπε Πηγα σήμερα στο apple store για το 7plus μου. Η μπαταρία μου περνάει τα διαγνωστικά στο genius bar, παρότι κινητό τα πίνει στο geekbench. Μου είπαν οτι μπορώ να πληρώσω 29 για να την αλλαξω. Σε κινητό εντός εγγυησης. Είπαμε...η apple είναι "σοβαρή" εταιρεία...όχι παίζουμε... Δεν μας είπε όμως πόσοι αγοράσανε καινούριες συσκευές με την απατεωνιά της που ξέχασε όλος τυχαίως να ενημερώσει τον χρήστη αλλά λέει οτι θα το κάνει σε επόμενη έκδοση και άν...και τώρα σου λέει ρίξε 29 να στην αλλάξω, και άς είσαι στην εγγύηση μέσα. Σοβαρή εταιρεία που απλά κάνει την κότα για να σταματήσουν οι μηνύσεις. Αυτή είναι η apple...τα ρουφάει απο παντού μαύρα άσπρα και, μετά οι ευθύνες της ανύπαρκτες. Μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος μπάς και μαζέψει λίγο τον αμανέ της. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Hetfield είπε Αμα η συσκευη εχει προβλημα, προτιμας να σβηνει ξαφνικα ή να κουμανταρεται καπως το προβλημα μεχρι να πας για service; Ο μεσος νοημον ανθρωπος θα επελεγε το 2ο, αλλα οπως ειπε ο Αινσταιν η βλακεια ειναι ανικητη. Το foul της Apple ηταν η ελλειψη ενημερωσης. Period. Εσυ δηλαδη αμα το κινητο σερνεται θα πας για μπαταρία? Τι λογικη ειναι αυτη? Κανεις δεν το ξερε αρα κανεις δεν προλαβε να το φτιαξει οσο το δικαιουταν δωρεαν, και τωρα τους λενε να δωσουν 30€ Προφανως οσους εβγαλε θεμα αμα και ειχε ληξει η εγγυηση της μπαταρίας βγηκαν κερδισμενοι.. αν 30€ ειναι το συνολο και δεν σου πεταξουν επιπλεον χρεωσεις, δεν θα απορουσα
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εξαιρετικη κινηση της Apple, σοβαρη αντιμετωπιση και ευτηχισμενοι πελατες. Το επομενο μου τηλεφωνο θα ειναι iPhone, με κερδισε με αυτη την κινηση. ΜΠΡΑΒΟ
l337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, Hetfield said: Μιλας για γραφικους, αλλα εσυ εισαι πιο γραφικος απο αυτους που κραζεις. Η Apple εχει παραδεχτει οτι το throttling ενεργοποιειται κατα περιπτωση σε συσκευες με προβληματικες μπαταριες, οχι καθολικα σε ολες τις συσκευες. Φυσικα και υπαρχουν χρηστες που δεν παρατηρησαν throttling (κι εγω αναμεσα σε αυτους), που ειναι το περιεργο και η συνωμοσια; Ειμαι μηπως fanboy που λεω αυτο που βλεπω; Ποτε θα σταματησετε ορισμενοι να σπερνετε τον κομπλεξισμο σας και να δειτε καποια πραγματα αντικειμενικα; Το foul της Apple δεν ηταν το throttling αυτο καθ' αυτο αλλα η ελλειψη ενημερωσης προς τον χρηστη. Πηγαινε τωρα σε forum της Xiaomi να κουνησεις περιχαρης το αυτακι. ΥΓ: Εκτος απο τα 600€ που ειχα δωσει για το 6s, ειχα υπολογισει κι αλλα 100€ για αλλαγη μπαταριας. Τωρα που η μπαταρια επεσε στα ~30€, εγω προσωπικα κερδισμενος βγηκα απο αυτη την φασαρια. Εσυ τι κερδιζεις με το να σπερνεις κομπλεξ; Αισθημα ανωτεροτητας/εξυπναδας; Απαντήσεις έχεις πάρει μέρες πριν σε διπλανό forum. Ακόμη και για το ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% ότι η μπαταρία σου δεν έχει πρόβλημα. Μην επαναλαμβανόμαστε. Τα υπόλοιπα για αυτάκια κλπ να θυμάσαι ότι χαρακτηρίζουν εσένα και όχι εμένα. Τέλος από εμένα, άλλωστε η ίδια κουβέντα έχει ξαναγίνει.
greekfox1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, Agon είπε δεν το λες και κερδος οταν θα ξοδεψεις και αλλα χρηματα για να το συντηρησεις... Δηλαδή εσύ στο δικό σου κινητό δεν θα αλλάξεις ποτέ μπαταρία, έτσι θα το αφήσεις; Ξέρεις σε ένα κινητό που το κρατάμε καιρό, αλλάζουμε που και που καμιά μπαταρία...
l337 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 34 minutes ago, TOMVLACH said: μπορεις να με διαφωτισεις δασκαλε? Θα σε βοηθούσα αν έλειπε το ειρωνικό υφάκι. Goodbye.
greekfox1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Expecto Patronum είπε Είπαμε...η apple είναι "σοβαρή" εταιρεία...όχι παίζουμε... Δεν μας είπε όμως πόσοι αγοράσανε καινούριες συσκευές με την απατεωνιά της που ξέχασε όλος τυχαίως να ενημερώσει τον χρήστη αλλά λέει οτι θα το κάνει σε επόμενη έκδοση και άν...και τώρα σου λέει ρίξε 29 να στην αλλάξω, και άς είσαι στην εγγύηση μέσα. Σοβαρή εταιρεία που απλά κάνει την κότα για να σταματήσουν οι μηνύσεις. Αυτή είναι η apple...τα ρουφάει απο παντού μαύρα άσπρα και, μετά οι ευθύνες της ανύπαρκτες. Μηνύσεις μέχρι να σβήσει ο ήλιος μπάς και μαζέψει λίγο τον αμανέ της. Ε καλά και εσύ τώρα, μιλάμε για ελληνικό service, πίστεψε με και οι άλλες εταιρείες δεν έχουν και το καλύτερο service εδώ στην Ελλάδα... Το service της Apple στις πόλεις που έχουν επίσημο Apple Store δεν συγκρίνεται με καμιά αλλη εταιρεία. Αν δεν με πιστεύεiς δες τα ξένα reviews apple συσκευών που όλοι το αναφέρουν ως πλεονέκτημα... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από greekfox1 1
TOMVLACH Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, l337 είπε Θα σε βοηθούσα αν έλειπε το ειρωνικό υφάκι. Goodbye. *Είτε κάνεις πάρα πολύ κακή χρήση στις μπαταρίες σου και πας να το ορίσεις ως κανόνα είτε δεν έχεις πραγματικά ιδέα από μπαταρίες. Είτε και τα δύο φυσικά.* ειρωνικο υφακι εχω παντα στους ειρωνικους εξυπνακηδες του ινσομνια.. goodbaiiiiiiii
Hetfield Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, l337 said: Απαντήσεις έχεις πάρει μέρες πριν σε διπλανό forum. Ακόμη και για το ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% ότι η μπαταρία σου δεν έχει πρόβλημα. Μην επαναλαμβανόμαστε. Τα υπόλοιπα για αυτάκια κλπ να θυμάσαι ότι χαρακτηρίζουν εσένα και όχι εμένα. Τέλος από εμένα, άλλωστε η ίδια κουβέντα έχει ξαναγίνει. Υπαρχουν apps που σου δειχνουν την κατασταση της μπαταριας και τα steps του επεξεργαστη. Πλεον και ενημερωση απο το ιδιο το iOS. 17 hours ago, papp0us said: Πως θα πας για Service αν δεν ξέρεις οτι φταίει η μπαταρία; Λες να μην πήγε κανεις με παράπονα σε Service οτι το κινητο κολλάει παραπάνω; Γιατι δεν είπαν σε κανένα "μπορεί να φταίει η ασφάλεια τη συσκευής, θα σου αλλάξουμε μια μπαταρία να δούμε;" (Υποθέτω οτι δεν ειπώθηκε,γιατι θα είχε αποκαλυφθεί ο "κόφτης" νωρίτερα) Το Foul της Apple ήταν όντως η μη ενημέρωση, αλλα ο λόγος που δεν ενημέρωσε, και ο λόγος που προφασίζεται οτι δεν ενημέρωσε, νομίζω οτι απέχουν παρασάγγας To Thottling ενεργοποιείται σε ΟΛΕΣ τις συσκευές, οταν η μπαταρία πιάσει ένα κατώφλι απόδοσης. Δεν έχει να κάνει μόνο με προβληματικές, έχει να κάνει και με γερασμένες μπαταρίες. Φυσικά και υπάρχουν χρήστες που δεν παρατηρούν Throttling, το θέμα είναι οτι κάποια στιγμή θα το αντιμετωπίσουν Το "οταν" ειναι προσδιορισμος που δηλωνει περιπτωση. Μονος σου το λες. Για το θεμα αν η μπαταρια χρειαζεται service, εχω ηδη απαντησει (apps μπαταρια και steps επεξεργαστη, συν την ενημερωση πλεον απο το iOS). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από billdanos
NickTG Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, TOMVLACH said: στο αυτοκινητο σου των 30000 μπαταρια δεν αλλαζεις καθε 2-3 χρονια? Γενικά, εφόσον μιλάμε για την εργοστασιακή, όχι. 1
Antonis_V Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Με το Iphone 6 που έχω, και με αυτό που "νιώθω" είμαι σίγουρα "θύμα" του throttling. Αλλά, είμαι ευχαριστημένος με το Iphone 6, το έχω 3 χρόνια, και θα πάω να τσεκάρω αν μπορώ να αλλάξω μπαταρία, αν έχει νόημα βασικά. Λάθος όμως της Apple, που δεν ενημέρωσε των κόσμο, και πήγε να κάνει την που.... την πάπια. 1
papp0us Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Hetfield είπε Το "οταν" ειναι προσδιορισμος που δηλωνει περιπτωση. Μονος σου το λες. Για το θεμα αν η μπαταρια χρειαζεται service, εχω ηδη απαντησει (apps μπαταρια και steps επεξεργαστη, συν την ενημερωση πλεον απο το iOS). Το Όταν είναι χρονικός σύνδεσμος. Δε δηλώνει περίπτωση. Το ΕΑΝ δηλώνει περίπτωση Ολες οι συσκευές, αργά η γρήγορα θα εμφανίσουν Throttling, το πότε είναι άγνωστο, γιατι δεν πρόκειται η Apple να παρουσιάσει στοιχεία για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση μια μπαταρία να μην χάσει μέρος της υγείας της, αρα θέλοντας η όχι θα φτάσουμε στους κόφτες. Ξαναλέω, η λύση που έχει σκεφτεί η Apple είναι πολύ λογική, με την προυπόθεση οτι θα έχει ενημερώσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Τον χρήστη. Η Apple έλεγε πως δεν υπήρχε λόγος να ξέρεις οτι συμβαίνει αυτό στο κινητό σου. Μέχρι να φάει μηνύσεις. Εγω νομίζω οτι θα έπρεπε να ξέρεις. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από papp0us 1 1
greekfox1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Το Όταν είναι χρονικός σύνδεσμος. Δε δηλώνει περίπτωση. Το ΕΑΝ δηλώνει περίπτωση Ολες οι συσκευές, αργά η γρήγορα θα εμφανίσουν Throttling, το πότε είναι άγνωστο, γιατι δεν πρόκειται η Apple να παρουσιάσει στοιχεία για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση μια μπαταρία να μην χάσει μέρος της υγείας της, αρα θέλοντας η όχι θα φτάσουμε στους κόφτες. Ξαναλέω, η λύση που έχει σκεφτεί η Apple είναι πολύ λογική, με την προυπόθεση οτι θα έχει ενημερώσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Τον χρήστη. Η Apple έλεγε πως δεν υπήρχε λόγος να ξέρεις οτι συμβαίνει αυτό στο κινητό σου. Μέχρι να φάει μηνύσεις. Εγω νομίζω οτι θα έπρεπε να ξέρεις. Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω και ένας που να έχει πει ότι δεν θα ήθελε να τον είχε ενημερώσει η apple για αυτή τη λύση... 1
Wazie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, christos1414 είπε Ωραια ολα αυτα! Σοβαρο εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Θεσσαλονικη, υπαρχει;;;; Στην Ελαδδα νομιζω το μονο εξουσιοδοτημενο service το εχουν τα iStorm. Θεσσαλονικη στην Τσιμισκη 50μ απο την Αριστοτελους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα