Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, exitpc1 said:

iRepair της πολης μου

Κοστος 56 ευρω με 2 χρονια εγγυηση μου λενε

Καλα τους ρωταω,αυτο που ειπανε για 39 ευρω?

Μονο στα κεντρικα στην Αθηνα μου λενε...

Είναι επίσημο επισκευαστικό κέντρο της Apple το irepair για να έχει σχέση με το προγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας? 

• Like 3
  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, billdanos είπε

Είναι επίσημο επισκευαστικό κέντρο της Apple το irepair για να έχει σχέση με το προγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας? 

Εχεις δικιο...δεν εχουν καμια σχεση.Απο το public μου ζητανε 41 ευρω τελικη τιμη και μαλλον εκει θα το παω,απο το να το στελνω στα επισημα της πρωτευουσας.2 ευρω εκπτωση κανουν στην τελικη? :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 8:47 ΜΜ, TOMVLACH είπε

κοιτα οτι αυτο που εγινε ειναι χοντρη μακακια της apple ειναι δεδομενο. οταν ομως σου λεει δημοσια συγνωμη και με 20 ευρω σου κανει το κινητο καινουργιο ε αυτο δεν στο κανουν τα μαγαζακια της γειτονιας...

υποχρεωση της ειναι μην γελιεσε...  :) εχει χασει ηδη ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων... 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα 

να ρωτησω η μπαταρια που αλλαξα μεσω του προγραμματος της  apple στα 39 ευρω συγκεκριμενα στην infoquest ειναι αυθεντικη η οχι?

Τηλεφωνικα μου ειπαν οτι ειναι αυθεντικη αλλα ακουω διαφορα και θα ηθελα καποια επιβεβαιωση.Ευχαριστω.

Και δευτερον θελω να αλλαξω σε iphone 6 γιατι ανειγοκλεινει συνεχεια το κινητο και υποψιαζομαι οτι φταιει η μπαταρια,απο που προτεινετε η εχετε καποια ιδεα για το τι αλλο μπορει να φταιει και πως μπορω να το εξακριβωσω οσο πιο οικονομικα και αξιοπιστα γινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...