petros29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2018 στις 8:31 ΜΜ, mmo7 είπε 100 ευρα το ανοιγμα και $29 η μπαταρια. ( in Greece ) 39 ευρόπουλα τελική τιμή απο istorm για iphone 6 Στις 6/1/2018 στις 1:43 ΜΜ, CMOS_Z είπε Apple ανταλλακτικά στο εμπόριο δεν υπάρχουν, ούτε "βγαίνουν" απο το ίδιο εργοστάσιο. Ιμιτασιόν είναι όλα συνήθως κατώτερης ποιότητας, όπως και η μπαταρία που πήρες απο το σκρουτζομάγαζο. Φίλε μου μην είσαι απόλυτος...δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνουν στη γύρα και γνήσια ανταλλακτικά. Το θέμα είναι πως το αποδεικνύει κάποιος ότι αυτό που σου πουλά ως γνήσιο, είναι πραγματικά γνήσιο. Εκεί ειναι το πρόβλημα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από petros29
Eloy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά, στο σπίτι κυκλοφορούν ακόμα ένα 3gs κι ένα 4άρι. Με την ένταση ήχου στο full, όταν τα τηλέφωνο είναι σε διπλανό δωμάτιο, με το ζόρι ακούμε το κουδούνισμα (και στα δύο). Παίζει να έριξε η apple σκόπιμα την ένταση του ήχου για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας ? και για ποιά μοντέλα δίνει μπαταρία με 30Ε ?
polteris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Eloy είπε Ρε παιδιά, στο σπίτι κυκλοφορούν ακόμα ένα 3gs κι ένα 4άρι. Με την ένταση ήχου στο full, όταν τα τηλέφωνο είναι σε διπλανό δωμάτιο, με το ζόρι ακούμε το κουδούνισμα (και στα δύο). Παίζει να έριξε η apple σκόπιμα την ένταση του ήχου για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας ? και για ποιά μοντέλα δίνει μπαταρία με 30Ε ? Απο το 6αρι και πανω .... αν διαβαζες και τον τιτλο τουλαχιστον.
Eloy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oντως... Το ίδιο μυαλό και 2 μόνο μάτια, χειμώνα-καλοκαίρι... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Eloy
koiliodoulos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Istorm αλλαγη απευθειας στο 20 λεπτο??
VIKSUGAR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, koiliodoulos είπε Istorm αλλαγη απευθειας στο 20 λεπτο?? Όχι, το αφήνεις, την επόμενη το στελνουν infoquest, και κάποια στιγμη παραλαμβάνεις...
darkman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, koiliodoulos είπε Istorm αλλαγη απευθειας στο 20 λεπτο?? Εκτος αν πας Isystem η εσυ στην Infoquest και το περνεις σε καμια ωρα
pontios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Εγώ δεν καταλαβάίνω γιατί κανένας δεν λέει για τα $29 που γίνανε €39 στο Ελλάδα. Στην Ευρώπη είναι €29 τουλάχιστον, εμείς γιατί πρέπει πάλι να πληρώνουμε την istorm κερατιάτικα?
aris1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, pontios είπε Εγώ δεν καταλαβάίνω γιατί κανένας δεν λέει για τα $29 που γίνανε €39 στο Ελλάδα. Στην Ευρώπη είναι €29 τουλάχιστον, εμείς γιατί πρέπει πάλι να πληρώνουμε την istorm κερατιάτικα? Θα ελεγα εγω αλλα περιμενω τον skiabox να μιλησει παλι για το κρατος,την εκκλησια, την μηχανογραφηση, τις ατελειωτες ουρες και το δημοσιο. Και στο τελος θα μας πει απο που προκυπτουν τα 39€!
VIKSUGAR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 10:37 ΠΜ, darkman είπε Εκτος αν πας Isystem η εσυ στην Infoquest και το περνεις σε καμια ωρα Μιλησα με INFOQUEST να το πάω απευθείας, και αναμένουν μπαταρίες σε 15 ημέρες...
darkman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, VIKSUGAR είπε Μιλησα με INFOQUEST να το πάω απευθείας, και αναμένουν μπαταρίες σε 15 ημέρες... Οποτε καλύτερα να περιμένεις ποτε θα εχουν για να πας για να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο η Ιsystem εχει μου ειπε οτι εχει μπαταριες στοκ για αυτον τον λογο για παρε και εκει να δεις εχουν ακομα............
VIKSUGAR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, darkman είπε Οποτε καλύτερα να περιμένεις ποτε θα εχουν για να πας για να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο η Ιsystem εχει μου ειπε οτι εχει μπαταριες στοκ για αυτον τον λογο για παρε και εκει να δεις εχουν ακομα............ Οκ, θα πάρω, ευχαριστώ!
exitpc1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 iRepair της πολης μου Κοστος 56 ευρω με 2 χρονια εγγυηση μου λενε Καλα τους ρωταω,αυτο που ειπανε για 39 ευρω? Μονο στα κεντρικα στην Αθηνα μου λενε...
Eloy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Oύτε του παπά μην το πείς - θα μπορούσε να είναι στα κεντρικά στο Λονδίνο... :))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα