Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2018 στις 8:31 ΜΜ, mmo7 είπε

100 ευρα το ανοιγμα και $29  η μπαταρια. ( in Greece )

39 ευρόπουλα τελική τιμή απο istorm για iphone 6

Στις 6/1/2018 στις 1:43 ΜΜ, CMOS_Z είπε

Apple ανταλλακτικά στο εμπόριο δεν υπάρχουν, ούτε "βγαίνουν" απο το ίδιο εργοστάσιο. Ιμιτασιόν είναι όλα συνήθως κατώτερης ποιότητας, όπως και η μπαταρία που πήρες απο το σκρουτζομάγαζο. 

Φίλε μου μην είσαι απόλυτος...δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγαίνουν στη γύρα και γνήσια ανταλλακτικά. Το θέμα είναι πως το αποδεικνύει κάποιος ότι αυτό που σου πουλά ως γνήσιο, είναι πραγματικά γνήσιο. Εκεί ειναι το πρόβλημα

Επεξ/σία από petros29
  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, στο σπίτι κυκλοφορούν ακόμα ένα 3gs κι ένα 4άρι. Με την ένταση ήχου στο full, όταν τα τηλέφωνο είναι σε διπλανό δωμάτιο, με το ζόρι ακούμε το κουδούνισμα (και στα δύο). Παίζει να έριξε η apple σκόπιμα την ένταση του ήχου για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας ? και για ποιά μοντέλα δίνει μπαταρία με 30Ε ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Eloy είπε

Ρε παιδιά, στο σπίτι κυκλοφορούν ακόμα ένα 3gs κι ένα 4άρι. Με την ένταση ήχου στο full, όταν τα τηλέφωνο είναι σε διπλανό δωμάτιο, με το ζόρι ακούμε το κουδούνισμα (και στα δύο). Παίζει να έριξε η apple σκόπιμα την ένταση του ήχου για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας ? και για ποιά μοντέλα δίνει μπαταρία με 30Ε ?

Απο το 6αρι και πανω .... αν διαβαζες και τον τιτλο τουλαχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oντως... Το ίδιο μυαλό και 2 μόνο μάτια, χειμώνα-καλοκαίρι...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
17 ώρες πριν, koiliodoulos είπε

Istorm αλλαγη απευθειας στο 20 λεπτο??

Όχι, το αφήνεις, την επόμενη το στελνουν infoquest, και κάποια στιγμη παραλαμβάνεις...

Δημοσ.
17 ώρες πριν, koiliodoulos είπε

Istorm αλλαγη απευθειας στο 20 λεπτο??

Εκτος αν πας Isystem η εσυ στην Infoquest και το περνεις σε καμια ωρα  :)

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβάίνω γιατί κανένας δεν λέει για τα $29 που γίνανε €39 στο Ελλάδα. Στην Ευρώπη είναι €29 τουλάχιστον, εμείς γιατί πρέπει πάλι να πληρώνουμε την istorm κερατιάτικα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pontios είπε

Εγώ δεν καταλαβάίνω γιατί κανένας δεν λέει για τα $29 που γίνανε €39 στο Ελλάδα. Στην Ευρώπη είναι €29 τουλάχιστον, εμείς γιατί πρέπει πάλι να πληρώνουμε την istorm κερατιάτικα?

Θα ελεγα εγω αλλα περιμενω τον skiabox να μιλησει παλι για το κρατος,την εκκλησια, την μηχανογραφηση, τις ατελειωτες ουρες και το δημοσιο. Και στο τελος θα μας πει απο που προκυπτουν τα 39€!

Δημοσ.
Στις 1/9/2018 στις 10:37 ΠΜ, darkman είπε

Εκτος αν πας Isystem η εσυ στην Infoquest και το περνεις σε καμια ωρα  :)

Μιλησα με INFOQUEST να το πάω απευθείας, και αναμένουν μπαταρίες σε 15 ημέρες...

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, VIKSUGAR είπε

Μιλησα με INFOQUEST να το πάω απευθείας, και αναμένουν μπαταρίες σε 15 ημέρες...

Οποτε καλύτερα να περιμένεις ποτε θα εχουν για να πας για να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο  :) η Ιsystem εχει μου ειπε οτι εχει μπαταριες στοκ για αυτον τον λογο :)  για παρε και εκει να δεις εχουν ακομα............

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkman είπε

Οποτε καλύτερα να περιμένεις ποτε θα εχουν για να πας για να μην μεινεις χωρις τηλεφωνο  :) η Ιsystem εχει μου ειπε οτι εχει μπαταριες στοκ για αυτον τον λογο :)  για παρε και εκει να δεις εχουν ακομα............

Οκ, θα πάρω, ευχαριστώ!

Δημοσ.

iRepair της πολης μου

Κοστος 56 ευρω με 2 χρονια εγγυηση μου λενε

Καλα τους ρωταω,αυτο που ειπανε για 39 ευρω?

Μονο στα κεντρικα στην Αθηνα μου λενε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...