allareas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, έχει αλλάξει κανείς μπαταρία σε i phone 6 (το οποίο είχε κολλήματα με το τελευταίο ios) και με την αλλαγή έστρωσε; Ρωτάω γιατί το δικό μου 6αρι έχει αρχίσει να ψιλοκολάει και σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία, στην προνομιακή τιμή των 39€, αλλά αν δεν βελτιώσει την κατάσταση, να μην τα δώσω τσάμπα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από allareas
darkman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nectons είπε Ρε παιδιά. Συγγνώμη τώρα. Σας φαίνεται φτηνά μπαταρία 30 ευρώ? Δηλαδή πόσο γελοίοι είναι πείτε μου. Δηλαδή κανονικά έχει 50? 60? Ντροπή πια. Ειναι δράμα η κατάσταση. Πραγματικά απορώ πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να συνεχίζει να πουλάει τα προϊόντα της αυτή η εταιρία. Αν και δεν ειναι αυτη η τιμη τα 30 ευρω που λες ειναι σουπερ μην ξεχνας οτι δεν ειναι οπως παλια ,που την επερνες μονος σου και την εβαζες ,που και παλι σε κατι nokia εκει ηταν η τιμες τωρα σε αυτα τα λεφτα πρεπει να βαλεις και το κοστος αντικαταστασης απο το official service πολλοι για εναν ελενχο στο κινητο σου λεγανε 20 ευρω εχει δεν εχει κατι Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από darkman
dialteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας και έχετε τα κατάλληλα κατσαβιδάκια, αγοράστε απο σκρουτζ ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία και περάστε την. Αγόρασα μπαταρία γνήσια (με το σήμα apple επανω, οχι συμβατή) 11,50€ καθώς και την ειδική κολλητική ταινία 2€ και μαζί με μεταφορικά μου βγήκε 16,50€ στην πόρτα μου. Το iphone 6S πήρε άλλο αέρα παιδιά...και η CPU επανήλθε στα 1840mhz από 600-900 που έπαιζε (το έλεγχα με το cpu dasherx οι οποίοι το είχαν δωρεάν στο app store και όταν είδαν οτι έχει κίνηση, το ανέβασαν στο 1€!). Στο youtube έχει άπειρα βιντεάκια για αλλαγή. Το μόνο που με ζόρισε ήταν να ξεκολλήσω το πάνω μέρος καθώς η apple έχει βάλει λεπτή ταινία γύρω γύρω για να είναι πιο στιβαρό το τηλέφωνο. Το ζέστανα για λίγο με σεσουάρ και ξεκόλλησε κατευθείαν.
nectons Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ουαου παιδιά! Ακούτε τους εαυτούς σας? Συγγνώμη τώρα μάγια σας έχουν κάνει? Πραγματικά ουαου! Μου φαίνεται απίστευτο! 1
darkman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, nectons είπε Ουαου παιδιά! Ακούτε τους εαυτούς σας? Συγγνώμη τώρα μάγια σας έχουν κάνει? Πραγματικά ουαου! Μου φαίνεται απίστευτο! λες???? ναι αλλα καλο ειναι περα απο τα ουαααουυυ και τα μαγια να μας πεις και το γιατι ,και του που αλλου θα βρεις ποιο φθηνα ?? γιατι και απο το ebay να την παρεις κινεζια ,θελεις απο 8-10 ευρω και μετα και καποιον να στην βαλει 1
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, dialteo said: Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας και έχετε τα κατάλληλα κατσαβιδάκια, αγοράστε απο σκρουτζ ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία και περάστε την. Αγόρασα μπαταρία γνήσια (με το σήμα apple επανω, οχι συμβατή) 11,50€ καθώς και την ειδική κολλητική ταινία 2€ και μαζί με μεταφορικά μου βγήκε 16,50€ στην πόρτα μου. Το iphone 6S πήρε άλλο αέρα παιδιά...και η CPU επανήλθε στα 1840mhz από 600-900 που έπαιζε (το έλεγχα με το cpu dasherx οι οποίοι το είχαν δωρεάν στο app store και όταν είδαν οτι έχει κίνηση, το ανέβασαν στο 1€!). Στο youtube έχει άπειρα βιντεάκια για αλλαγή. Το μόνο που με ζόρισε ήταν να ξεκολλήσω το πάνω μέρος καθώς η apple έχει βάλει λεπτή ταινία γύρω γύρω για να είναι πιο στιβαρό το τηλέφωνο. Το ζέστανα για λίγο με σεσουάρ και ξεκόλλησε κατευθείαν. Για δώσε link, γιατί απ' ό,τι ξέρω, η Apple δεν προμηθεύει ανταλλακτικά κανέναν, εκτός φυσικά απ' τα Apple Stores.
darkman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dialteo είπε Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας και έχετε τα κατάλληλα κατσαβιδάκια, αγοράστε απο σκρουτζ ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία και περάστε την. Αγόρασα μπαταρία γνήσια (με το σήμα apple επανω, οχι συμβατή) 11,50€ καθώς και την ειδική κολλητική ταινία 2€ και μαζί με μεταφορικά μου βγήκε 16,50€ στην πόρτα μου. Το iphone 6S πήρε άλλο αέρα παιδιά...και η CPU επανήλθε στα 1840mhz από 600-900 που έπαιζε (το έλεγχα με το cpu dasherx οι οποίοι το είχαν δωρεάν στο app store και όταν είδαν οτι έχει κίνηση, το ανέβασαν στο 1€!). Στο youtube έχει άπειρα βιντεάκια για αλλαγή. Το μόνο που με ζόρισε ήταν να ξεκολλήσω το πάνω μέρος καθώς η apple έχει βάλει λεπτή ταινία γύρω γύρω για να είναι πιο στιβαρό το τηλέφωνο. Το ζέστανα για λίγο με σεσουάρ και ξεκόλλησε κατευθείαν. Καλα μην το δενεις οτι ειναι και γνησια, και η μαιμου απο το ebay τα σηματα της apple εχει , αλλιως τι μαιμου θα ηταν . Φιλε μου αυτην την στιγμη εκατσε μια καλη σε οσους εχουν παλια μπαταρια λογο της πατατας της apple μπορεις σε σχετικα καλη τιμη να βαλεις νεα μπαταρια και να εισαι και 100% σιγουρος για 3 πραγματα 1) Δεν θα κανεις ζημια και μετα θα τραβας της τριχες σου απο το πισω μερος ,και πιστεψεμε ποναει 2) θα ειναι original η μπαταρια 3) θα εχεις εγγυηση για την μπαταρια Και τελος αν θελησεις καποτε να το πουλησεις θα εχεις ολα τα χαρτια του οτι στο τηλεφωνο δεν εχει επεμβη καποιος εκτος της Apple Τωρα με το 120 που λεγανε πριν και αν εχεις στριμοκωλιες και πιανουν και τα χερια σου οπως λες τοτε ναι θα το εκανα και οτι γινει σου βγαζω το καπελο Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από darkman
dialteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Για δώσε link, γιατί απ' ό,τι ξέρω, η Apple δεν προμηθεύει ανταλλακτικά κανέναν, εκτός φυσικά απ' τα Apple Stores. https://www.skroutz.gr/s/8673558/Συμβατή-Μπαταρία-για-iPhone-6S.html Επειδή κι εγώ το ίδιο ήξερα, την πήρα απο μαγαζί που διαθέτει τόσο γνήσια όσο και συμβατή. Ε λέω για να τα διαχωρίζει, λογικά η γνήσια θα είναι γνήσια. Τσέκαρε μαγαζί που έχει την συμβατή 8€ και την γνήσια 11.50€. Ε από εκεί την πήρα! fixmobile 4 λεπτά πριν, darkman είπε Καλα μην το δενεις οτι ειναι και γνησια, και η μαιμου απο το ebay τα σηματα της apple εχει , αλλιως τι μαιμου θα ηταν φιλε μου αυτην την στιγμη εκατσε μια καλη σε οσους εχουν παλια μπαταρια λογο της πατατας της apple μπορεις σε σχετικα καλη τιμη να βαλεις νεα μπαταρια και να εισαι και 100% σιγουρος για 3 πραγματα 1) Δεν θα κανεις ζημια και μετα θα τραβας της τριχες σου απο το πισω μερος και πιστεψεμε ποναει 2) θα ειναι original η μπαταρια 3) θα εχεις εγγυηση για την μπαταρια Και τελος αν θελησεις καποτε να το πουλησεις θα εχεις ολα τα χαρτια του οτι στο τηλεφωνο δεν εχει επεμβη καποιος εκτος της Apple Τωρα με το 120 που λεγανε πριν και αν εχεις στριμοκωλιες και πιανουν και τα χερια σου οπως λες τοτε ναι θα το εκανα και οτι γινει σου βγαζω το καπελο Συμφωνώ ότι για 35-40€ με τα περαστικά και σε εξουσιοδοτημένο service, δεν συμφέρει να ρισκάρεις για να κερδίσεις 20€ και να την περάσεις μόνος σου. Όταν την πέρασα στο δικό μου, δεν είχε βγάλει την ανακοίνωση η apple για αλλαγή μπαταρίας 29$ (ή 39€ Ελλάδα - αν ισχύει όπως λένε τα παιδιά).
darkman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, dialteo είπε Συμφωνώ ότι για 35-40€ με τα περαστικά και σε εξουσιοδοτημένο service, δεν συμφέρει να ρισκάρεις για να κερδίσεις 20€ και να την περάσεις μόνος σου. Όταν την πέρασα στο δικό μου, δεν είχε βγάλει την ανακοίνωση η apple για αλλαγή μπαταρίας 29$ (ή 39€ Ελλάδα - αν ισχύει όπως λένε τα παιδιά). Γκαντεμια και εσυ ρε παιδακι μου κανε λιγο υπομονή εγω ηξερα για το θεμα του 6s απο την αρχη αλλα το δικο μου δεν μου εκανε καποιο προβλημα και λεω ασε να περασει κανα 2χρονο και μετα την παω για αλλαγη
mayhem32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/2/2018 στις 9:05 ΜΜ, agamoi-thytai είπε Σου πιάνουμε τον πισινό. Το πήρες χαμπάρι; Σου λέμε πως είσαι gay και μας προκαλούσες. Το πήραν πολλοί χαμπάρι; βγαίνουμε δημόσια και ζητάμε συγνώμη και δίνουμε και ενα ποτό δώρο. πολυ σωστος το δωρο της apple για τις γιορτες
kifinas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει "γνήσια" μπαταρία στην αγορα. Για όσους έχουν iPhone 6S και πάνω η αλλαγή έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη (για να γίνει σωστά). Πέρα από τα καθιερωμένα πλέον υπάρχει και η κολλητική ταινία στην οθόνη που δυσκολεύει στο άνοιγμα αλλά κυρίως στο κλείσιμο. Οι περισσότεροι το κλείνουν χωρίς να βάλουν νέα με επιπτώσεις στην προστασία από υγρασία αλλά και στη στιβαρότητα της συσκευής. Για όσους προνοήσουν και προμηθευτούν τέτοια tapes, η εγκατάσταση τους είναι αρκετά δύσκολη και χωρίς περιθώρια διόρθωσης (σε λάθος θες νέο tape). Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από kifinas
CMOS_Z Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, dialteo είπε Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας και έχετε τα κατάλληλα κατσαβιδάκια, αγοράστε απο σκρουτζ ΓΝΗΣΙΑ μπαταρία και περάστε την. Αγόρασα μπαταρία γνήσια (με το σήμα apple επανω, οχι συμβατή) 11,50€ καθώς και την ειδική κολλητική ταινία 2€ και μαζί με μεταφορικά μου βγήκε 16,50€ στην πόρτα μου. Το iphone 6S πήρε άλλο αέρα παιδιά...και η CPU επανήλθε στα 1840mhz από 600-900 που έπαιζε (το έλεγχα με το cpu dasherx οι οποίοι το είχαν δωρεάν στο app store και όταν είδαν οτι έχει κίνηση, το ανέβασαν στο 1€!). Στο youtube έχει άπειρα βιντεάκια για αλλαγή. Το μόνο που με ζόρισε ήταν να ξεκολλήσω το πάνω μέρος καθώς η apple έχει βάλει λεπτή ταινία γύρω γύρω για να είναι πιο στιβαρό το τηλέφωνο. Το ζέστανα για λίγο με σεσουάρ και ξεκόλλησε κατευθείαν. Δεν πήρες ΓΝΗΣΙΑ, πήρες μια συμβατή με τυπώμενο το λογότυπο της Apple επάνω. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά Apple στο εμπόριο γιατί πολύ απλά η Apple δεν πουλάει ανταλλακτικά. Όσα μαγαζιά γράφουν γνήσια Apple κοροιδεύουν τον κόσμο με απομιμήσεις.
dialteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, CMOS_Z είπε Δεν πήρες ΓΝΗΣΙΑ, πήρες μια συμβατή με τυπώμενο το λογότυπο της Apple επάνω. Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά Apple στο εμπόριο γιατί πολύ απλά η Apple δεν πουλάει ανταλλακτικά. Όσα μαγαζιά γράφουν γνήσια Apple κοροιδεύουν τον κόσμο με απομιμήσεις. Η Apple μπορεί να μην πουλάει ανταλλακτικά αλλά πουλάνε αυτοί που τα φτιάχνουν
CMOS_Z Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, dialteo είπε Η Apple μπορεί να μην πουλάει ανταλλακτικά αλλά πουλάνε αυτοί που τα φτιάχνουν Apple ανταλλακτικά στο εμπόριο δεν υπάρχουν, ούτε "βγαίνουν" απο το ίδιο εργοστάσιο. Ιμιτασιόν είναι όλα συνήθως κατώτερης ποιότητας, όπως και η μπαταρία που πήρες απο το σκρουτζομάγαζο.
dialteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, CMOS_Z είπε Apple ανταλλακτικά στο εμπόριο δεν υπάρχουν, ούτε "βγαίνουν" απο το ίδιο εργοστάσιο. Ιμιτασιόν είναι όλα συνήθως κατώτερης ποιότητας, όπως και η μπαταρία που πήρες απο το σκρουτζομάγαζο. Αφού γνωριζεις όλο το δίκτυο διακίνησης ανταλλακτικών Apple, κάτι θα ξες και για τη μπαταρία που πήρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα