Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Unabomber είπε

Backup iPhone 6s, με περασμενο το 11.2.1, ειχε καποια κολληματα μετα το update  με αποτελεσμα να το αφησω στο drawer να αναπαυεται... :P 

Χθες το πηγα για αλλαγη μπαταριας , στο apple store, μεσα σε 15 λεπτα το ειχα παλι στα χερια μου.... 

Φυσικα εξαφανιστηκαν τα  οποια κολληματα ειχε και rollaρει αψογα,  πλεον μπορει να ξαναπαρει την θεση του ως backup phone.... :) 

@Unabomber

Ελλάδα ή εξωτερικό? Αναφέρεις apple store απλά λέω μήπως αναφέρεσαι σε istorm κλπ :)

Επεξ/σία από mistr4l
  • Like 1
  • Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιμή αλλαγής μπαταρίας για έλλάδα για iphone 6 ισως και τα υπόλοιπα μοντέλα στα 39€, isquare και istorm. Μάλλον απο δευτέρα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, hvalta είπε

Τιμή αλλαγής μπαταρίας για έλλάδα για iphone 6 ισως και τα υπόλοιπα μοντέλα στα 39€, isquare και istorm. Μάλλον απο δευτέρα.

απο 29 δολαρια πηγαμε στα 39 ευρω...οχι οτι περιμενα και τιποτα λιγοτερο ..
ειναι σίγουρο αυτο που λες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, hvalta είπε

Εγω πριν μια ωρα αλλαξα μπαταρια στην ISYSTEM που ειναι και premium service και μου ειπαν δεν ξερουν ουτε για τιμη ουτε για το ποτε :(  οποιος παει μεχρι και τωρα που μιλαμε ειναι 120ευρω

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε

απο 29 δολαρια πηγαμε στα 39 ευρω...οχι οτι περιμενα και τιποτα λιγοτερο ..
ειναι σίγουρο αυτο που λες?

Αν τα 79 usd που λενε στην apple ειναι 120 euro σε εμας τα 29 usd ποσοοοοο??? ωεοοοοοοοοο :P :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, darkman είπε

Εγω πριν μια ωρα αλλαξα μπαταρια στην ISYSTEM που ειναι και premium service και μου ειπαν δεν ξερουν ουτε για τιμη ουτε για το ποτε :(  οποιος παει μεχρι και τωρα που μιλαμε ειναι 120ευρω

εγω πηρα τηλ. istorm και infoquest και μου είπαν ότι είχαν ενημερωση για 39€ με τον φπα στην quest αθηνα μου ειπαν να το παω στην istorm θεσσαλονικη απο δευτερα.

Επεξ/σία από hvalta
προσθηκη σχολιων
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hvalta είπε

εγω πηρα τηλ. istorm και infoquest και μου είπαν ότι είχαν ενημερωση για 39€ με τον φπα

Τι να σου πω μπορει το καθε service να εχει αλλους κανονες και να μην το κανουν ολοι μαζι το ιδιο χρονικο διάστημα , για να το λες ετσι θα ειναι αλλα για την ISYSTEM μου ειπαν το πρωι που ειμουν εκει 120 ευρουλακια :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε επικοινωνία με INFOQUEST, θα υπάρχει ενημέρωση ώς προς την διαδικασία εντός της επόμενης εβδομάδος.

Έχουν ενημερωθεί για το θέμα και αναμένουν επιπλέον οδηγίες. Τηλ επικοινωνίας INFOQUEST SERVICE APPLE:2119991940

Επεξ/σία από VIKSUGAR
Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 8:31 ΜΜ, mmo7 είπε

100 ευρα το ανοιγμα και $29  η μπαταρια. ( in Greece )

Δυστυχώς έτσι το βλέπω να γίνεται..

Δημοσ.

Ρε παιδιά. Συγγνώμη τώρα. Σας φαίνεται φτηνά μπαταρία 30 ευρώ? Δηλαδή πόσο γελοίοι είναι πείτε μου. Δηλαδή κανονικά έχει 50? 60? Ντροπή πια. Ειναι δράμα η κατάσταση. Πραγματικά απορώ πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να συνεχίζει να πουλάει τα προϊόντα της αυτή η εταιρία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...