mistr4l Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Unabomber είπε Backup iPhone 6s, με περασμενο το 11.2.1, ειχε καποια κολληματα μετα το update με αποτελεσμα να το αφησω στο drawer να αναπαυεται... Χθες το πηγα για αλλαγη μπαταριας , στο apple store, μεσα σε 15 λεπτα το ειχα παλι στα χερια μου.... Φυσικα εξαφανιστηκαν τα οποια κολληματα ειχε και rollaρει αψογα, πλεον μπορει να ξαναπαρει την θεση του ως backup phone.... @Unabomber Ελλάδα ή εξωτερικό? Αναφέρεις apple store απλά λέω μήπως αναφέρεσαι σε istorm κλπ Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από mistr4l 1
Unabomber Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Just now, mistr4l said: @Unabomber Ελλάδα ή εξωτερικό? Εξωτερικο. 1
hvalta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Τιμή αλλαγής μπαταρίας για έλλάδα για iphone 6 ισως και τα υπόλοιπα μοντέλα στα 39€, isquare και istorm. Μάλλον απο δευτέρα.
mr.lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, hvalta είπε Τιμή αλλαγής μπαταρίας για έλλάδα για iphone 6 ισως και τα υπόλοιπα μοντέλα στα 39€, isquare και istorm. Μάλλον απο δευτέρα. απο 29 δολαρια πηγαμε στα 39 ευρω...οχι οτι περιμενα και τιποτα λιγοτερο .. ειναι σίγουρο αυτο που λες?
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, hvalta είπε Τιμή αλλαγής μπαταρίας για έλλάδα για iphone 6 ισως και τα υπόλοιπα μοντέλα στα 39€, isquare και istorm. Μάλλον απο δευτέρα. Εγω πριν μια ωρα αλλαξα μπαταρια στην ISYSTEM που ειναι και premium service και μου ειπαν δεν ξερουν ουτε για τιμη ουτε για το ποτε οποιος παει μεχρι και τωρα που μιλαμε ειναι 120ευρω Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από darkman
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, mr.lucifer είπε απο 29 δολαρια πηγαμε στα 39 ευρω...οχι οτι περιμενα και τιποτα λιγοτερο .. ειναι σίγουρο αυτο που λες? Αν τα 79 usd που λενε στην apple ειναι 120 euro σε εμας τα 29 usd ποσοοοοο??? ωεοοοοοοοοο
hvalta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, darkman είπε Εγω πριν μια ωρα αλλαξα μπαταρια στην ISYSTEM που ειναι και premium service και μου ειπαν δεν ξερουν ουτε για τιμη ουτε για το ποτε οποιος παει μεχρι και τωρα που μιλαμε ειναι 120ευρω εγω πηρα τηλ. istorm και infoquest και μου είπαν ότι είχαν ενημερωση για 39€ με τον φπα στην quest αθηνα μου ειπαν να το παω στην istorm θεσσαλονικη απο δευτερα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από hvalta προσθηκη σχολιων
kirileman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρά τιμούλα 39 ευρώ για οφίσιαλ μπαταρία και για εκτός εγγύησης συσκευή. Αυτή η ιστορία είπαμε ότι βγήκε σε καλό.
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, hvalta είπε εγω πηρα τηλ. istorm και infoquest και μου είπαν ότι είχαν ενημερωση για 39€ με τον φπα Τι να σου πω μπορει το καθε service να εχει αλλους κανονες και να μην το κανουν ολοι μαζι το ιδιο χρονικο διάστημα , για να το λες ετσι θα ειναι αλλα για την ISYSTEM μου ειπαν το πρωι που ειμουν εκει 120 ευρουλακια
Tsakalos! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Τελικα με τα ipad υπαρχει κατι?? Ρωταω γιατι ενω το 5s μου παει μια χαρα, το mini2 μου σερνεται...
VIKSUGAR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε επικοινωνία με INFOQUEST, θα υπάρχει ενημέρωση ώς προς την διαδικασία εντός της επόμενης εβδομάδος. Έχουν ενημερωθεί για το θέμα και αναμένουν επιπλέον οδηγίες. Τηλ επικοινωνίας INFOQUEST SERVICE APPLE:2119991940 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από VIKSUGAR
DelsinGR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εγώ που έχω 5S θα πάω σε νέα συσκευή απλά. Γενικά θα κάνω χρόνια μέχρι να προτιμήσω ξανά apple. 1
Angee Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Στην εποχη μου μαλωναν οι μεταλαδες με τους καρεκλαδες τωρα μαλωνουν οι Samsungades με τους iPhoneades... 1
enwsiths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 8:31 ΜΜ, mmo7 είπε 100 ευρα το ανοιγμα και $29 η μπαταρια. ( in Greece ) Δυστυχώς έτσι το βλέπω να γίνεται..
nectons Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά. Συγγνώμη τώρα. Σας φαίνεται φτηνά μπαταρία 30 ευρώ? Δηλαδή πόσο γελοίοι είναι πείτε μου. Δηλαδή κανονικά έχει 50? 60? Ντροπή πια. Ειναι δράμα η κατάσταση. Πραγματικά απορώ πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να συνεχίζει να πουλάει τα προϊόντα της αυτή η εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα