Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 minutes ago, Lezantas26 said: βγηκαν τα 7αρια εκτος εγγυησης κι ολας? και μη μου πεις οτι η εγγυηση της μπαταριας ειναι λιγοτερο, τα @@ μας κουνιουνται. οι χρηστες εχουν θεμα με τις επιδοσεις της συσκευης, το οτι το μηλο εκανε τη πατατα να τα συνδιασει ειναι δικο του θεμα και ευθυνη. αμα δεν θελει να πληρωσει μπαταριες ας δωσει επιλογη στους χρηστες να το απενεργοποιησουν. το να σε βαλει να δωσεις λεφτα να φτιαξεις προβλημα που δημιουργησαν αυτοι ειναι γυφτια Πάμε άλλη μία: Τα 29$ αφορούν αντικαταστάσεις μπαταριών σε συσκευές ΕΚΤΟΣ εγγύησης. Αν η συσκευή σου είναι εντός εγγύησης ακολουθείται άλλη διαδικασία, γίνεται έλεγχος της μπαταρίας και αν πρέπει να αντικατασταθεί αυτό θα γίνει χωρίς κόστος.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ας πούμε ότι υπάρχει μια "κρυμμένη" ειδοποίηση : -- https://support.apple.com/en-us/HT207453 Παλαιότερα iphone και ipad (χωρίς latest iOS και άνω 3τιας) πως έπαιζαν και παίζουν χωρίς τέτοια προβλήματα. Γιατι αράγε ? Άλλαξαν τα υλικά... ? Είναι δυνατόν το iphone 7 να είναι affected (σχετικά πρόσφατη συσκευή....και premium level μάλιστα....) ? Να δέχεσαι απουσία επιλογής (έστω ότι έχεις ας πούμε προβληματική μπαταρία...αλλά ναί....this is apple.....) για το άν θες να γίνετε throtling ή όχι ? Ακόμα και με χρήση φορτιστή (έστω στο αυτοκίνητο πχ για navigagtion) να έχεις throtling ...? Να πρέπει να πληρώσεις και απο πάνω (super price 29$...εδώ Ελλάδα πόσο ?) για λάθη/αστοχίες της apple που κάνει και σκόντο στην τιμή για να προσπεράσει το ζήτημα (και να βγάλει και λεφτά απο πάνω !!!) ? Μάλλον μιλάμε για κάποια νέα τάση marketing βασισμένη σε κάποια αναβαθμισμένη άποψη της παλίας γνωστής ιδέας: ας σκοτώσουμε τα άλογα πρίν να προλάβουν και μεγαλώσουν...
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Γιατι να ασχοληθεις με την απλ? εγω την αλλαξα σε ενα καταστημα στο κεντρο και ειναι σαν καινουρια εδω και μηνες, με 30 ευρω. Η αποδοση της παλιας μπαταριας ειχε πεσει κατα 90%.. εσβηνε μετα απο 20 λεπτα χρησης και εσβηνε οταν εκανε κρυο..
kallair Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Πάμε άλλη μία: Τα 29$ αφορούν αντικαταστάσεις μπαταριών σε συσκευές ΕΚΤΟΣ εγγύησης. Αν η συσκευή σου είναι εντός εγγύησης ακολουθείται άλλη διαδικασία, γίνεται έλεγχος της μπαταρίας και αν πρέπει να αντικατασταθεί αυτό θα γίνει χωρίς κόστος. Mαλλον θα ξεχασες να διαβασεις την περιπτωση συμφορουμιτη πιο πανω που το κινητό του εμφανιζει throttling ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αλλά παιρνει τα παπακια του επειδη το "μαγικο" software της μαμας apple βοηθάει να περάσει τα τεστ η μπαταρια. κινητό 6 μηνων και εχει μειωμενες επιδοσεις και δεν μπορει να κανει κατι για αυτό χαρη στο μαγικό software της apple! Σε περιπτωση κανονικής χρήσης της μπαταριας και μη μειωσης των επιδοσεων, η μπαταρια του σιγουρα θα πηγαινε για αντικατασταση γιατι θα ειχε σβησιματα και πολλά άλλα που δεν θα αφηνε την συσκευη να περάσει τα διαφορα τεστ ελεγχου μπαταριας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 minutes ago, kallair said: Mαλλον θα ξεχασες να διαβασεις την περιπτωση συμφορουμιτη πιο πανω που το κινητό του εμφανιζει throttling ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ αλλά παιρνει τα παπακια του επειδη το "μαγικο" software της μαμας apple βοηθάει να περάσει τα τεστ η μπαταρια. κινητό 6 μηνων και εχει μειωμενες επιδοσεις και δεν μπορει να κανει κατι για αυτό χαρη στο μαγικό software της apple! Σε περιπτωση κανονικής χρήσης της μπαταριας και μη μειωσης των επιδοσεων, η μπαταρια του σιγουρα θα πηγαινε για αντικατασταση γιατι θα ειχε σβησιματα και πολλά άλλα που δεν θα αφηνε την συσκευη να περάσει τα διαφορα τεστ ελεγχου μπαταριας. Μα το λέει και στο αρχικό άρθρο πως υπάρχουν περιπτώσεις που αναφέρθηκε περιορισμός επιδόσεων σε σχετικά νέες συσκευές εντός εγγύησης ενώ η μπαταρία περνούσε τα σχετικά τεστ. Το θέμα όμως είναι πως δεν γίνεται να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι περιπτώσεις... Εκτιμώ πως όταν εμφανιστεί η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού και θα εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα ώστε να καταλαβαίνει ο χρήστης πως υπάρχει θέμα με την μπαταρία, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει περισσότερο. Μέχρι τότε πως θα αποδείξει κάποιος (τεχνικά) πως η συσκευή του είναι πιο αργή ενώ η μπαταρία του φαίνεται οκ? Θα τρέξει απλά ένα benchmark?
sv398 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, nikosl είπε Επίσης σβήνει τυχαία με 20-30% φορτισμένη την μπαταρία. Και η apple μου ζητάει $30. Για κινητό εντός εγγύησης. Ο ορισμός της εταιρείας απατεώνα. Ώπα. Για συγκεκριμένα μοντέλα (6s) στην αλλάζει δωρεάν εφόσον είναι το serial του τηλεφώνου στη λίστα με τα ελλατωματικά και για 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς. Είναι το "Πρόγραμμα του iPhone 6s για προβλήματα μη αναμενόμενου τερματισμού".
Dts_Dimensions Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Πες μας ρε Apple ότι το έκανες για να προχωράει ο κόσμος σε αναβάθμιση συσκευής και άσε τις μπαταρίες στην άκρη! Και μόνο που πέραν της 5ετίας χαρακτηρίζεις όλες τις συσκευές σου Vintage και παύεις πια την υποστήριξη, τα λέει όλα.
darkman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Εγω με το 6s δεν ειδα καμια διαφορα στην χρηση του οπως ηταν ειναι , αλλα και να ειχε καποια δεν θα την καταλάβαινα ευκολα λογο της καθημερινής χρήσεις εκανα αναβαθμηση αλλα οχι για τον λογο της μπαταριας αλλα γιατι η διαφορες με τα ποιο καινουργια μοντελα ειναι αρκετες και νομιζω οτι και ο ποιο πολυς κοσμος το εκανε για τον ιδιο λογο ,το να λεμε οτι λογο μπαταριας εκαναν αναβάθμιση εμενα προσωπικά δεν μου φαίνεται σωστο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 minutes ago, Dts_Dimensions said: Πες μας ρε Apple ότι το έκανες για να προχωράει ο κόσμος σε αναβάθμιση συσκευής και άσε τις μπαταρίες στην άκρη! Και μόνο που πέραν της 5ετίας χαρακτηρίζεις όλες τις συσκευές σου Vintage και παύεις πια την υποστήριξη, τα λέει όλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο η apple και μάλιστα με τρόπο που θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί... Είναι τεράστιο ρίσκο που δεν το κάνει ούτε καν η πιο μικρή εταιρεία (πόσο μάλλον η Apple).
Dts_Dimensions Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο η apple και μάλιστα με τρόπο που θα μπορούσε εύκολα να εντοπιστεί... Είναι τεράστιο ρίσκο που δεν το κάνει ούτε καν η πιο μικρή εταιρεία (πόσο μάλλον η Apple). Συμφωνώ Bill, αλλά έχει βγάλει αρκετά τέτοια άκυρα κατά καιρούς και έχω και προσωπικά δικά μου αρκετά παραδείγματα, που μόνο σε μπελάδες σε βάζουν. Ένα touchpad στο macbook pro μου χάλασε mid2012 και ταλαιπωρήθηκα 2 μήνες για την αντικατάσταση του. Όχι προς το σέρβις, προς την εύρεση του ανταλλακτικού. Τώρα σε αυτό το τελευταίο δεν ξέρω πόσοι είναι διατεθημένοι να της δώσουν benefit of the doubt! Σε όλους μας πρώτα το μυαλό πάει στο κακό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 minutes ago, Dts_Dimensions said: Συμφωνώ Bill, αλλά έχει βγάλει αρκετά τέτοια άκυρα κατά καιρούς και έχω και προσωπικά δικά μου αρκετά παραδείγματα, που μόνο σε μπελάδες σε βάζουν. Ένα touchpad στο macbook pro μου χάλασε mid2012 και ταλαιπωρήθηκα 2 μήνες για την αντικατάσταση του. Όχι προς το σέρβις, προς την εύρεση του ανταλλακτικού. Τώρα σε αυτό το τελευταίο δεν ξέρω πόσοι είναι διατεθημένοι να της δώσουν benefit of the doubt! Σε όλους μας πρώτα το μυαλό πάει στο κακό. Δεν διαφωνώ ούτε κι εγώ. Απλά είναι άλλο πράγμα να γίνει μια λάθος κίνηση και άλλο να γίνει επίτηδες με σκοπό να οδηγήσει τους χρήστες σε αντικατάσταση συσκευών. Ειδικά με τους νόμους που υπάρχουν στην Αμερική, θα ήταν μια αυτοκτονική κίνηση!
Dts_Dimensions Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Δεν διαφωνώ ούτε κι εγώ. Απλά είναι άλλο πράγμα να γίνει μια λάθος κίνηση και άλλο να γίνει επίτηδες με σκοπό να οδηγήσει τους χρήστες σε αντικατάσταση συσκευών. Ειδικά με τους νόμους που υπάρχουν στην Αμερική, θα ήταν μια αυτοκτονική κίνηση! Έτσι είναι, απλά δυστυχώς και στην Αμερική επειδή ζει η αδερφή μου εκεί και την έχω επισκευθεί αρκετά, όταν τέτοιου είδους ενέργειες πραγματοποιούνται από εταιρείες που έχουν κέρδη EBITDA σχεδόν όλοκληρο το ΑΕΠ της χώρας μας, ε όλο και κάποιος θα κλείσει το μάτι!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billdanos είπε Μα το λέει και στο αρχικό άρθρο πως υπάρχουν περιπτώσεις που αναφέρθηκε περιορισμός επιδόσεων σε σχετικά νέες συσκευές εντός εγγύησης ενώ η μπαταρία περνούσε τα σχετικά τεστ. Το θέμα όμως είναι πως δεν γίνεται να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι περιπτώσεις... Εκτιμώ πως όταν εμφανιστεί η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού και θα εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα ώστε να καταλαβαίνει ο χρήστης πως υπάρχει θέμα με την μπαταρία, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει περισσότερο. Μέχρι τότε πως θα αποδείξει κάποιος (τεχνικά) πως η συσκευή του είναι πιο αργή ενώ η μπαταρία του φαίνεται οκ? Θα τρέξει απλά ένα benchmark? Αυτο καταλαβα και γω απο το άρθρο (δεν ειχα καταλάβει οτι μετράνε την εγγυηση του κινητου ομως, thx για τη διευκρίνιση), αλλα γιατι μετράνε την χωρητικότητα της μπαταριας και οχι το ρευμα? Απ οσο (νομιζω οτι ) ξερω, το θεμα ειναι με το ρευμα. Και γενικα οι προγραμματιστές της apple ξέρουν τι βάλανε στο κώδικα, γιατι δεν λενε και στα σέρβις τι πρέπει να κοιτάξουν? Πολλα ημίμετρα, οχι οτι θα περίμενε κανεις απο σοβαρή εταιρεία, εμενα μου φαίνεται να το κάνουν με "μισή καρδιά" Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
nikosl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 BTW υπάρχουν ακόμα iPhone 6s σε εγγύηση λόγω Apple care.
kallair Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Μα το λέει και στο αρχικό άρθρο πως υπάρχουν περιπτώσεις που αναφέρθηκε περιορισμός επιδόσεων σε σχετικά νέες συσκευές εντός εγγύησης ενώ η μπαταρία περνούσε τα σχετικά τεστ. Το θέμα όμως είναι πως δεν γίνεται να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι περιπτώσεις... Εκτιμώ πως όταν εμφανιστεί η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού και θα εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα ώστε να καταλαβαίνει ο χρήστης πως υπάρχει θέμα με την μπαταρία, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει περισσότερο. Μέχρι τότε πως θα αποδείξει κάποιος (τεχνικά) πως η συσκευή του είναι πιο αργή ενώ η μπαταρία του φαίνεται οκ? Θα τρέξει απλά ένα benchmark? με benchmark μπορεις να αποδειξεις ομως οτι το λογισμικό της apple "κοβει" την ταχυτητα. Δεν ειναι επιστημη το ατιμο οτι για να το κανει παει να πει οτι η μπαταρια εχει θεμα. Ημιμετρα παντου για να γλυτωσει το κραξιμο και τις μυνησεις και να γλυτωσει λεφτα από οπου μπορει. Πράγμα απαραδεκτο για μενα οταν εχει πληρωσει τοσα λεφτα για να εχεις premium συσκευή και premium support(οπως διαφημιζεται παντου). Πιστευω ότι θα εχει πολλά επεισοδια το σηριαλ και στο τελος, μετα απο αποφασεις δικαστηριων απο αγωγες κλπ, θα το βαλει προαιρετικά το "κοψιμο" επιδοσεων. Μου θυμιζει την περιπτωση του ps2 που του εκοψαν το linux με το ετσι θελω και εχασε δικαστηριο η σονυ και πληρωνε λεφτα σε κοσμο κ κοσμάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα