Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, el97639 said:

Εμμμ εχεις καταλαβει οτι αχρηστευε σκοπιμα ολα τα λιγο πιο παλια iphone για να παρεις καινουργιο,ασχετως τις γελοιες δικαιολογιες οταν την πιασανε στα πρασα με αποδειξεις , και οτι κανενας αλλος δεν κανει επισημα τετοια πουστια ετσι?? 

απλα επαληθευεις το στερεοτυπο για τους apple fanboys , οτι δεν υπαρχει ελπιδα

Εμμμμ το κατάλαβες λάθος! :P 

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, papp0us said:

Το Όταν είναι χρονικός σύνδεσμος. Δε δηλώνει περίπτωση. Το ΕΑΝ δηλώνει περίπτωση :) Ολες οι συσκευές, αργά η γρήγορα θα εμφανίσουν Throttling, το πότε είναι άγνωστο, γιατι δεν πρόκειται η Apple να παρουσιάσει στοιχεία για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση μια μπαταρία να μην χάσει μέρος της υγείας της, αρα θέλοντας η όχι θα φτάσουμε στους κόφτες.

Ξαναλέω, η λύση που έχει σκεφτεί η Apple είναι πολύ λογική, με την προυπόθεση οτι θα έχει ενημερώσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Τον χρήστη. Η Apple έλεγε πως δεν υπήρχε λόγος να ξέρεις οτι συμβαίνει αυτό στο κινητό σου. Μέχρι να φάει μηνύσεις. Εγω νομίζω οτι θα έπρεπε να ξέρεις.

Συμφωνω απολυτα για την ενημερωση.

Εγω προσωπικα αυτο εκραξα.

Αν και υπαρχουν αναφορες οτι το λειτουργικο εδινε ενημερωση σε περιπτωση μειωμενης αποδοσης της μπαταριας (αλλα πρεπει να πας να το δεις στα Settings --> Battery αντι να σε ενημερωνει ξεκαθαρα το λειτουργικο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Αλλα δεν περιμενεις αντικειμενικη ενημερωση απο φτωχομπινεδες που δεν εχουν ακουμπησει ποτε το iOS.

Ένα δάκρυ κύλισε (για τους καημένους φτωχομπινέδες).......

14 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Υπαρχουν apps που σου δειχνουν την κατασταση της μπαταριας και τα steps του επεξεργαστη.

Πάντως, στις 30/12 έγραφες (αλλού):
"Επισης εχω την εντυπωση οτι μπορεις να δεις τι steps ακολουθει ο επεξεργαστης, αλλα δεν το εχω ψαξει."

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, TOMVLACH είπε

σ αυτο ειμαι μαζι σου ειναι foul αλλα εσυ την διαφορα την καταλαβαινεις η δουλευει σφαιρα? την αληθεια 

Το κινητό πάει 20% αργότερα σε σχέση με κάποιο του κουτιού.
Επίσης σβήνει τυχαία με 20-30% φορτισμένη την μπαταρία. 
Και η apple μου ζητάει $30. Για κινητό εντός εγγύησης. Ο ορισμός της εταιρείας απατεώνα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω και ένας που να έχει πει ότι δεν θα ήθελε να τον είχε ενημερώσει η apple για αυτή τη λύση...

Προς Θεού, εγώ απλά το λέω γιατι βλέπω και πάλι προσπάθεια να δικαιολογηθεί η Apple με την αλλαγή της μπαταρίας. Δεν δικαιολογείται, έκανε, λάθος, και η αλλαγή μπαταρίας για ένα χρόνο δεν προσφέρει κάτι. Η πρέπει να δίνει πληροφορίες για την ενεργοποίηση της λειτουργίας, και σε περίπτωση που είναι εντός εγγύησης να αλλάζει η μπαταρία δωρεάν. η να δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσεις αυτή την λειτουργία. Τα άλλα είναι πασαλείμματα.

3 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Αν και υπαρχουν αναφορες οτι το λειτουργικο εδινε ενημερωση σε περιπτωση μειωμενης αποδοσης της μπαταριας (αλλα πρεπει να πας να το δεις στα Settings --> Battery αντι να σε ενημερωνει ξεκαθαρα το λειτουργικο).

Ούτε αυτό σημαίνει κάτι, Η μειωμένη απόδοση μπαταρίας, δε λέει κάτι απο μόνη της. Έπρεπε να αναφέρει ξεκάθαρα οτι η συσκευή μπορεί να έχει και άλλες επιπτώσεις και ιδιαίτερα στην εμπειρία χρήσης. Ένα Popup είναι. Αν πραγματικά θέλει, το κάνει χθες.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, l337 said:

Ένα δάκρυ κύλισε (για τους καημένους φτωχομπινέδες).......

Πάντως, στις 30/12 έγραφες (αλλού):
"Επισης εχω την εντυπωση οτι μπορεις να δεις τι steps ακολουθει ο επεξεργαστης, αλλα δεν το εχω ψαξει."

Στο μεταξυ, το εχω ψαξει απο τοτε.

Βλεπεις εγω δουλευω (και) το iOS σε αντιθεση με σενα.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, G3orge_ said:

Ισχύει έως τέλος 2018; Αληθεύει;

Δεν διαβάζετε κανένα θέμα ολόκληρο ε; :P 

Δημοσ.
10 minutes ago, G3orge_ said:

Ισχύει έως τέλος 2018; Αληθεύει;

Μεχρι και Δεκεμβρη 2018.

Κι αυτο απο ανεπισημη πηγη.

Περιμενουμε την ενημερωση της Apple.

Δημοσ.

πανέξυπνο το μήλο....αντί να φτιάξει ένα  update που να μην κάνει τα παλιά μοντέλα πατάτες, βγαίνει και σώζει την κατάσταση με....μπαταρίες!

ειλικρινά έχει συμβούλους που αξίζουν χρυσάφι!

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στα retailstores είναι το πως θα φέρουν τον πελάτη στο μαγαζι. Προσφέρουν εκατομμύρια απο το budget τους γι αυτό το σκοπό. (Υποθετω ότι οι επισκευες θα γίνονται στα ανά τον κόσμο Apple stores έτσι; )

Ο λογος προφανές: να δει ο κοσμος τα νεα προϊόντα απο κοντα, να κάνει έρευνα για νέες αγορές, να υποκύψει στο impulse buy, να ανεβεί έτσι ο τζίρος etc. 

Η Apple κατάφερε να το κάνει αυτό, με τον κάθε επισκέπτη να πληρωνει επιπλέον και 29$ για την επισκεψη αυτη. (Και να βάζει νεα μπαταρία).

D61ED2A0-8457-4E2D-B5A7-C13108E74481.jpeg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...