Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, l337 είπε

Είτε κάνεις πάρα πολύ κακή χρήση στις μπαταρίες σου και πας να το ορίσεις ως κανόνα είτε δεν έχεις πραγματικά ιδέα από μπαταρίες. Είτε και τα δύο φυσικά.

μπορεις να με διαφωτισεις δασκαλε?

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, l337 said:

Παρεπιπτόντως η είδηση είναι παλιά μιας και το έχει πει η apple εδώ και 5 ημέρες.

Τα διάφορα fanboys ανά τον κόσμο (και εδώ μέσα φυσικά) έσκιζαν τα καλσόν τους για να αποδείξουν οτι τα περί throttling ήταν θεωρίες συνωμοσίας απο τους "haters". Μετά βγαίνανε διάφοροι γραφικοί εδώ μέσα και λέγανε πως δεν έχουν παρατηρήσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα, ενώ επίσημα η apple λέει πως υπάρχει ακριβώς αυτό το πρόβλημα

Όσο για την apple, βγάζει μια δωρεάν ανακοίνωση στη οποία κατ' ουσίαν λέει "κάναμε πατάτα, γι' αυτό αντί για 80 ευρώ για μπαταρία θα δώσετε μόνο 29". Και θα πάνε τα εν λόγω fanboys να της τα σκάσουν για άλλη μια φορά για να πάρουν καινούργια μπαταρία. Οι πιο γραφικοί ακόμη θα της πουν και ευχαριστώ. Ο άλλος οπαραπάνω είπε ότι αυτά κάνουν οι σοβαρές εταιρίες. Κάποιοι δεν παλέυονται με τίποτα, πραγματικά :rolleyes:

Μιλας για γραφικους, αλλα εσυ εισαι πιο γραφικος απο αυτους που κραζεις.

Η Apple εχει παραδεχτει οτι το throttling ενεργοποιειται κατα περιπτωση σε συσκευες με προβληματικες μπαταριες, οχι καθολικα σε ολες τις συσκευες.

Φυσικα και υπαρχουν χρηστες που δεν παρατηρησαν throttling (κι εγω αναμεσα σε αυτους), που ειναι το περιεργο και η συνωμοσια; Ειμαι μηπως fanboy που λεω αυτο που βλεπω;

Ποτε θα σταματησετε ορισμενοι να σπερνετε τον κομπλεξισμο σας και να δειτε καποια πραγματα αντικειμενικα;

Το foul της Apple δεν ηταν το throttling αυτο καθ' αυτο αλλα η ελλειψη ενημερωσης προς τον χρηστη.

Πηγαινε τωρα σε forum της Xiaomi να κουνησεις περιχαρης το αυτακι.

ΥΓ: Εκτος απο τα 600€ που ειχα δωσει για το 6s, ειχα υπολογισει κι αλλα 100€ για αλλαγη μπαταριας. Τωρα που η μπαταρια επεσε στα ~30€, εγω προσωπικα κερδισμενος βγηκα απο αυτη την φασαρια. Εσυ τι κερδιζεις με το να σπερνεις κομπλεξ; Αισθημα ανωτεροτητας/εξυπναδας;

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Σου πιάνουμε τον πισινό. Το πήρες χαμπάρι; Σου λέμε πως είσαι gay και μας προκαλούσες.

Το πήραν πολλοί χαμπάρι; βγαίνουμε δημόσια και ζητάμε συγνώμη και δίνουμε και ενα ποτό δώρο.

που το σκεφτηκες το παραδειγμα ρε μπαγασα σε ταβερνα εισαι?

Δημοσ.

H apple έκανε τον κινέζο αρχικά και τώρα κάνει αυτό που συμφέρει μόνο την ίδια. Δηλαδή κάνει πρώτα τη πατάτα, ύστερα τον κινέζο, μετά την παίρνουν χαμπάρι και αρχίζει τα παπατζηλίκια της και τώρα προχωράει σε αντικατάσταση μπαταριών με ένα τίμημα που δεν θα τους προξενήσει ζημιές στα οικονομικά και ταυτόχρονα πιθανόν να γλιτώσουν και τις μαζικές αγωγές. Εδώ άλλοι βγαίνουν και λένε και μπράβο και ότι είναι και σοβαρή εταιρία :lol:

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Η Apple εχει παραδεχτει οτι το throttling ενεργοποιειται κατα περιπτωση σε συσκευες με προβληματικες μπαταριες, οχι καθολικα σε ολες τις συσκευες.

Φυσικα και υπαρχουν χρηστες που δεν παρατηρησαν throttling (κι εγω αναμεσα σε αυτους), που ειναι το περιεργο και η συνωμοσια; Ειμαι μηπως fanboy που λεω αυτο που βλεπω;

Ποτε θα σταματησετε ορισμενοι να σπερνετε τον κομπλεξισμο σας και να δειτε καποια πραγματα αντικειμενικα;

Το foul της Apple δεν ηταν το throttling αυτο καθ' αυτο αλλα η ελλειψη ενημερωσης προς τον χρηστη.

ΥΓ: Εκτος απο τα 600€ που ειχα δωσει για το 6s, ειχα υπολογισει κι αλλα 100€ για αλλαγη μπαταριας. Τωρα που η μπαταρια επεσε στα ~30€, εγω προσωπικα κερδισμενος βγηκα απο αυτη την φασαρια. Εσυ τι κερδιζεις με το να σπερνεις κομπλεξ; Αισθημα ανωτεροτητας/εξυπναδας;

τα ειπες ολα  φιλε ασε τους κομπλεξικους να τραγουδανε.. μαλλον θα εσκασε κανενα note κοντα τους και εχουν ψυχολογικα με τις μπαταριες...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Με ποιό δικαίωμα κάνει throttling σε 6 μηνών συσκευές (iphone 7) αντί να κάνει δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών συσκευών ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, l337 είπε

H apple έκανε τον κινέζο αρχικά και τώρα κάνει αυτό που συμφέρει μόνο την ίδια. Δηλαδή κάνει πρώτα τη πατάτα, ύστερα τον κινέζο, μετά την παίρνουν χαμπάρι και αρχίζει τα παπατζηλίκια της και τώρα προχωράει σε αντικατάσταση μπαταριών με ένα τίμημα που δεν θα τους προξενήσει ζημιές στα οικονομικά και ταυτόχρονα πιθανόν να γλιτώσουν και τις μαζικές αγωγές. Εδώ άλλοι βγαίνουν και λένε και μπράβο και ότι είναι και σοβαρή εταιρία :lol:

ρε δασκαλε ξαναρωταω στο αυτοκινητο σου αλλαζεις μπαταρια? στο ρολοι τοιχου (ναι αυτο με τον κουκο) αλλαζεις?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Κι αν εχει εγγυηση?

Kινητο με εγγυηση δεν θελει μπαταρια, μετα την εγγυηση ειναι το θεμα.  ( Eκτος απο το samsung galaxy note 7 ) :P 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TOMVLACH είπε

ρε δασκαλε ξαναρωταω στο αυτοκινητο σου αλλαζεις μπαταρια? στο ρολοι τοιχου (ναι αυτο με τον κουκο) αλλαζεις?

Αν μου χαλασει η μπαταρία αυτοκινήτου σε 6 μήνες και δεν μπορεί να εκκινήσει την μίζα, θα μου την αλλάξει ο κατασκευαστής με εγγύηση. Η apple?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια ολα αυτα!

Σοβαρο εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Θεσσαλονικη, υπαρχει;;;;

Επεξ/σία από christos1414
Δημοσ.
6 minutes ago, nikosl said:

Με ποιό δικαίωμα κάνει throttling σε 6 μηνών συσκευές (iphone 7) αντί να κάνει δωρεάν αντικατάσταση ελαττωματικών συσκευών ?

Αμα η συσκευη εχει προβλημα, προτιμας να σβηνει ξαφνικα ή να κουμανταρεται καπως το προβλημα μεχρι να πας για service;

Ο μεσος νοημον ανθρωπος θα επελεγε το 2ο, αλλα οπως ειπε ο Αινσταιν η βλακεια ειναι ανικητη.

Το foul της Apple ηταν η ελλειψη ενημερωσης. Period.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Hetfield είπε

Αμα η συσκευη εχει προβλημα, προτιμας να σβηνει ξαφνικα ή να κουμανταρεται καπως το προβλημα μεχρι να πας για service;

Ο μεσος νοημον ανθρωπος θα επελεγε το 2ο, αλλα οπως ειπε ο Αινσταιν η βλακεια ειναι ανικητη.

Πηγα σήμερα στο apple store για το 7plus μου. Η μπαταρία μου περνάει τα διαγνωστικά στο genius bar, παρότι κινητό τα πίνει στο geekbench. Μου είπαν οτι μπορώ να πληρώσω 29 για να την αλλαξω. Σε κινητό εντός εγγυησης. 

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosl είπε

Αν μου χαλασει η μπαταρία αυτοκινήτου σε 6 μήνες και δεν μπορεί να εκκινήσει την μίζα, θα μου την αλλάξει ο κατασκευαστής με εγγύηση. Η apple?

ολοι μα ολοι μιλαμε για κινητα εκτος εγγυησης . 3-4 ειστε που επιμενετε για κινητα 6 μηνων.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TOMVLACH είπε

ολοι μα ολοι μιλαμε για κινητα εκτος εγγυησης . 3-4 ειστε που επιμενετε για κινητα 6 μηνων.  

Δες το απο πάνω μήνυμά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Πως θα πας για Service αν δεν ξέρεις οτι φταίει η μπαταρία;  Λες να μην πήγε κανεις με παράπονα σε Service οτι το κινητο κολλάει παραπάνω; Γιατι δεν είπαν σε κανένα "μπορεί να φταίει η ασφάλεια τη συσκευής, θα σου αλλάξουμε μια μπαταρία να δούμε;" (Υποθέτω οτι δεν ειπώθηκε,γιατι θα είχε αποκαλυφθεί ο "κόφτης" νωρίτερα)

Το Foul της Apple ήταν όντως η μη ενημέρωση, αλλα ο λόγος που δεν ενημέρωσε, και ο λόγος που προφασίζεται οτι δεν ενημέρωσε, νομίζω οτι απέχουν παρασάγγας 

17 λεπτά πριν, nikosl είπε

To Thottling ενεργοποιείται σε ΟΛΕΣ τις συσκευές, οταν η μπαταρία πιάσει ένα κατώφλι απόδοσης. Δεν έχει να κάνει μόνο με προβληματικές, έχει να κάνει και με γερασμένες μπαταρίες. Φυσικά και υπάρχουν χρήστες που δεν παρατηρούν Throttling, το θέμα είναι οτι κάποια στιγμή θα το αντιμετωπίσουν

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...