splanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 r9 290 εκτος εγγύησης(3+χρονια μου πε) στα 170ε βρήκα(έχω freesync θυμίζω) αξίζει να το κοιτάξω; μπορώ να περάσω για να την δω απο κοντα αλλά δεν ξέρω τι ακριβως να κανω, να τρεξω καποιο τεστ κλπ; η να μην το σκεφτομαι καν για μεταχειρισμενη εκτος εγγυησης;
tanasen01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, splanis είπε περιμενω μια απαντηση για μια rx470 στα 190-200, τι λετε; Οκ. 29 λεπτά πριν, splanis είπε r9 290 εκτος εγγύησης(3+χρονια μου πε) στα 170ε βρήκα(έχω freesync θυμίζω) αξίζει να το κοιτάξω; μπορώ να περάσω για να την δω απο κοντα αλλά δεν ξέρω τι ακριβως να κανω, να τρεξω καποιο τεστ κλπ; η να μην το σκεφτομαι καν για μεταχειρισμενη εκτος εγγυησης; Μην πάρεις τη 290. Είναι παλιά πλέον. Και εκτός εγγύησης δε λέει.
splanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο τύπος με την 470 δεν μ απάντησε τελικά οπότε μάλλον έκανε φτερά η κάρτα του Ε ρε μπλέξιμο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
splanis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη εχω απογοητευτει δεν βρισκω καμια λυση αρα αναγκαστικα θα παω παλι σε 1050ti(ναι μπορει να ακουγεται χαζο αλλα ουσιαστικα θα την δωσω 160 και θα την ξαναπαρω 160) https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/product&product_id=43851089 https://www.mgmanager.gr/pci-express/60950-gainward-geforce-gtx-1050-ti-4gb-hdmi-dvi-d-dp-3828.html η στην r9 290 στα 160 που ελεγα αλλα μ ειπε ο φιλος πανω οτι δεν αξιζει πειτε τιποτα ρε παιδια 9 σελιδες εφτασα με χαζες ερωτησεις τωρα που μαι ετοιμος για την παραγγελια δεν βοηθατε edit: θα φύγει τελικά το σύστημα χωρίς την καρτα edit2: out of stock το κουτι και το τροφοδοτικο :/ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
tanasen01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, splanis είπε edit: θα φύγει τελικά το σύστημα χωρίς την καρτα edit2: out of stock το κουτι και το τροφοδοτικο :/ Πάλι καλά. Από ποιο μαγαζί κοιτάζεις;
splanis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αναγκαστικα θα παρω το κουτι απ το cosmodata ram, τροφοδοτικο quick shop cpu mobo digital master εκτος και αν γινει κανα θαυμα και εχει το κουτι παλι το quick shop αυριο ανακεφαλαίωση http://www.cosmodata.gr/product/300773/ https://www.quickshop.gr/ProductDetails/Computers-C/Hardware-Comp-CA21/PSU-CAT47/CORSAIR PC POWER SUPPLY TX550M, PC POWER SUPPLY BLACK, 2X PCIE, CABLE MANAGEMENT.aspx https://www.quickshop.gr/ProductDetails/Computers-C/Hardware-Comp-CA21/RAM-CAT42/G_dot_SKILL DDR4 DIMM 8GB DDR4-3000, MEMORY F4-3000C16S-8GISB.aspx http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=07e4c82b-bb66-4bda-b136-65048c9e7820 http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=c1b4e820-33d0-428f-b78d-25605f8428c5 +την 1050ti. Η αλήθεια είναι πως θα ξενερωσω λίγο γιατι δεν θα δω διαφορες μ αυτην την καρτα αλλα τι να κανουμε.. για ποτε βλεπετε 2060(θα εχουμε νορμαλ τιμες; ) τελική τιμή 488(για μένα 394) δηλαδή θα πληρώσω 94 ευρώ για αυτό το upgrade. καλά δεν είναι; μια αλλη ερώτηση. επειδή θα κοπεί τιμολόγιο σε επιχείρηση(τροφιμων ειναι) χρειαζονται windows και καλα;; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
tanasen01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, splanis είπε Η αλήθεια είναι πως θα ξενερωσω λίγο γιατι δεν θα δω διαφορες μ αυτην την καρτα αλλα τι να κανουμε.. για ποτε βλεπετε 2060(θα εχουμε νορμαλ τιμες; ) Θα έχεις όμως διαφορές στα frametimes λόγω cpu. Tα παιχνίδια θα παίζουν πιο smooth. Oι Volta λογικά κάπου στον Απρίλιο με Μάιο θα βγουν. Eλπίζουμε μέχρι τότε να έχουν πέσει κάπως και οι τιμές.
splanis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, tanasen01 είπε Θα έχεις όμως διαφορές στα frametimes λόγω cpu. Tα παιχνίδια θα παίζουν πιο smooth. Oι Volta λογικά κάπου στον Απρίλιο με Μάιο θα βγουν. Eλπίζουμε μέχρι τότε να έχουν πέσει κάπως και οι τιμές. εφόσον θα ειναι καινουργιες θα υπαρχει στοκ φανταζομαι, ή παιζει οι πανέξυπνες μας εταιριες αφου είδαν ότι πιάνει να έχουν απ την αρχή πολύ ανεβασμένες τιμές? :/
tanasen01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, splanis είπε εφόσον θα ειναι καινουργιες θα υπαρχει στοκ φανταζομαι, ή παιζει οι πανέξυπνες μας εταιριες αφου είδαν ότι πιάνει να έχουν απ την αρχή πολύ ανεβασμένες τιμές? :/ Στον τεχνολογικό τομέα πάντα το προϊόν όταν πρωτοκυκλοφορεί έχει ανεβασμένη τιμή λόγω της υψηλής προσμονής του από τους καταναλωτές. Άρα αν θες να πάρεις κάτι όταν κυκλοφορεί για πρώτη φορά πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις ένα premium. Τώρα βέβαια η κατάσταση είναι αρκετά περίεργη με τις κάρτες γραφικών ελέω του mining που είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο. Οπότε ασφαλείς προβλέψεις για τιμές δεν μπορούμε να κάνουμε.
splanis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κομπλε, αυριο θα παραγγειλω τα πραγματα υπαρχει καμιά διαφωνία στην σύνθεση; πες και συ γιατι δεν σχολιάζει και κανας άλλος Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από splanis
tanasen01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, splanis είπε τελική τιμή 488(για μένα 394) δηλαδή θα πληρώσω 94 ευρώ για αυτό το upgrade. καλά δεν είναι; μια αλλη ερώτηση. επειδή θα κοπεί τιμολόγιο σε επιχείρηση(τροφιμων ειναι) χρειαζονται windows και καλα;; Θα φαίνεται πουθενά στα βιβλία της επιχείρησης; Αν ναι κανονικά θα έπρεπε να είναι τα πάντα από ένα μαγαζί + windows και φυσικά ο υπολογιστής να βρίσκεται στον επαγγελματικό χώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζω, αν μπορείς δηλαδή να το δηλώσεις σαν αναβάθμιση υπάρχοντος εξοπλισμού. Ρώτα και κάποιον φοροτεχνικό.
splanis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Θα φαίνεται πουθενά στα βιβλία της επιχείρησης; Αν ναι κανονικά θα έπρεπε να είναι τα πάντα από ένα μαγαζί + windows και φυσικά ο υπολογιστής να βρίσκεται στον επαγγελματικό χώρο. Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζω, αν μπορείς δηλαδή να το δηλώσεις σαν αναβάθμιση υπάρχοντος εξοπλισμού. Ρώτα και κάποιον φοροτεχνικό. ασχετο αλλα...το να εχει καποιος linux στην ελλάδα δεν παίζει;
tanasen01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, splanis είπε ασχετο αλλα...το να εχει καποιος linux στην ελλάδα δεν παίζει; Nαι βέβαια παίζει κι αυτό, αλλά θα πρέπει το επαγγελματικό software που δουλεύει η επιχείρηση να είναι σε linux. Και σε Mac το ίδιο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από tanasen01
splanis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Έχει κανείς ιδέα ποιο το μήκους του καλωδίου της πρίζας του tx550m. Φτιάχνω λίγο τον χώρο μου μέχρι να ρθει το πσ και βλέπω να ναι κάνα 2+ μέτρα ή πρίζα Επίσης καμία ιδέα για cable management πίσω απ το γραφείο;
Dougrou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα έχω τον Intel 4690k πάνω σε μια μητρική msi z97 guard pro προφανώς με ddr3 ram και θέλω να παω σε ddr4 να κρατήσω τον επεξεργαστή και να παρω μια μητρική για αυτον η να πάρω αλλον;;; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα