Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν οι τιμές στους μεταχειρισμένους 4770 είναι τόσο ακριβές, δεν αξίζει με την καμία να δώσεις τόσα λεφτά μόνο και μόνο για να έχεις καλύτερα min στο pubg. Μέχρι 50 ευρώ διαφορά αφού πουλήσεις τον 4440 δικαιολογείται κάπως και αυτό μόνο αν είσαι αρρωστάκι για το παιχνίδι.

Εγώ στη θέση σου θα καθόμουν στα αυγά μου μήπως και στο δεύτερο μισό του 18 άλλαζε η κατάσταση στις DDR4 και κάρτες γραφικών για να έφτιαχνα νέα σύνθεση.

Btw είναι τραγικό να πουλιέται μτχ haswell ακριβότερα από καινούριο 1600 για άπειρους λόγους που δε θα κάτσω να τους αναλύσω γιατί θα χαρακτηριστώ "fanboy" πάλι.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το thread είναι πολύ μεγάλο για να το διαβάσω όλο ...εγω θα ξεκινούσα ανάποδα....δηλαδή θα έμπαινα σε καποιο forum για το συγκεκριμένο παιχνιδι και θα έψαχνα κάποιον με την ίδια ή παρεμφερή σύνθεση (ψάξε και στο Youtube)...αν κάποιος με ίδιο σύστημα παίζει καλά τότε κάπου έχεις 1 θέμα και πρέπει να το επιλύσεις...τώρα μπορεί να είναι θέμα hardware (έχω πετύχει κάρτα γραφικών που ήταν jet στο 2D αλλά κολλούσε στα 3D) ....μπορεί να είναι θέμα μνημών.....κανά BIOS Update....μπορεί πολλά...

Ξεκινάς απο την αρχή....επαναφορά όλα στο default...formαρισμα...(αν δεν θες να χάσεις ότι έχεις βάλε 1 άλλο δίσκο προσωρινά) και ξεκινάς τα μετροπρογράμματα....Memtest,Intel Burn, FurMark, Passmark....αν όλα βγούν λάδι τότε φορτώνεις το παιχνίδι και βλέπεις....προσοχή πάρα πολύ στην θερμοκρασία ...μπορεί οι sensors να έχουν πρόβλημα και να βλέπεις 10-20 βαθμούς πιο κάτω και το σύστημα να "ψήνεται" με όλα τα κακά επακόλουθα....εν ανάγκη κάνε τις δοκιμές και με το κουτί ανοικό να χτυπάει 1 βαρβάτος ανεμιστήρας στο πλάι....

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, masteripper είπε

Επειδή το thread είναι πολύ μεγάλο για να το διαβάσω όλο ...εγω θα ξεκινούσα ανάποδα....δηλαδή θα έμπαινα σε καποιο forum για το συγκεκριμένο παιχνιδι και θα έψαχνα κάποιον με την ίδια ή παρεμφερή σύνθεση (ψάξε και στο Youtube)...αν κάποιος με ίδιο σύστημα παίζει καλά τότε κάπου έχεις 1 θέμα και πρέπει να το επιλύσεις...τώρα μπορεί να είναι θέμα hardware (έχω πετύχει κάρτα γραφικών που ήταν jet στο 2D αλλά κολλούσε στα 3D) ....μπορεί να είναι θέμα μνημών.....κανά BIOS Update....μπορεί πολλά...

Ξεκινάς απο την αρχή....επαναφορά όλα στο default...formαρισμα...(αν δεν θες να χάσεις ότι έχεις βάλε 1 άλλο δίσκο προσωρινά) και ξεκινάς τα μετροπρογράμματα....Memtest,Intel Burn, FurMark, Passmark....αν όλα βγούν λάδι τότε φορτώνεις το παιχνίδι και βλέπεις....προσοχή πάρα πολύ στην θερμοκρασία ...μπορεί οι sensors να έχουν πρόβλημα και να βλέπεις 10-20 βαθμούς πιο κάτω και το σύστημα να "ψήνεται" με όλα τα κακά επακόλουθα....εν ανάγκη κάνε τις δοκιμές και με το κουτί ανοικό να χτυπάει 1 βαρβάτος ανεμιστήρας στο πλάι....

Format έχει κάνει πόλλες φορές και έχω δοκιμάσει 2 κάρτες γραφικών οπότε δεν πιστεύω πως φταίει αυτό, έχω δοκομιασει πολλές λύσεις που πρότειναν όπως να κλείσω το turbo boost η το hpet και άλλα αλλά τίποτα. Από τότε που χάλασε ο ήχος της μητρικής υποψιάζομαι μήπως έχει κάποιο θέμα το mobo αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που σκέφτηκα να κάνω είναι υπομονή για κάνα 2 μήνες καθώς είχα και κάποια θετικά νέα από μια δουλειά και να πάω σε καινούργιο σύστημα με νέα gpu. 

Υ.Γ τον i7 που λέγατε με μητρική και 8 ραμ τον έδιναν 340 οπότε δεν συμφέρει με τίποτα. Ναι είμαι άρρωστακι που λες αν ήξερα τι φταίει σίγουρα θα έκανα ένα μικρό update στο πσ για να παίζω καλα(όπως έκανα με την gpu αλλά τελικά δεν έφτιαξε εντελώς ) 

Edit: Α και για τις θερμοκρασίες που λέτε πριν αλλάξω την ψύκτρα του cpu και προσθέσω 2 fans στο κουτί στο pubg το afterburner μου έδειχνε 99-100 βαθμούς και το κουτί αν το ακουμπούσες έκαιγε (ο γάτος μου αράζε πάνω), και μετά την αλλαγή έδειχνε γύρω στους 40 και το κουτί αν το ακουμπαγες ήταν παγωμένο (ο γάτος δεν ξανά κάθισε ποτέ εκεί :ρ) 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
15 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Το παιχνιδι ειναι εγκατεστημενο σε Ssd?

Ναι με 82% health, 100% performance και το χει δοκιμάσει και σε hdd. Μπορεί να είναι και θέμα σκληρού τα stutters.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Ναι με 82% health, 100% performance και το χει δοκιμάσει και σε hdd. Μπορεί να είναι και θέμα σκληρού τα stutters.

Όντως; 

Επειδή σε κάνα μήνα που θα έχω λεφτά λέω να πάω για καινούργιο σύστημα αλλά ακόμα είμαι στην σκέψη αν πρέπει να δώσω το πσ όλο όπως είναι η να κρατήσω κουτί(αν και κουτί θα ήθελα καινούργιο για ψυχολογικούς λόγους :ρ), τροφοδοτικό,  ssd :/

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tίποτα δεν αποκλείεται. 

Κάτι που είδα είναι και αυτό (το πρώτο κομμάτι με το page file κάνε) μιας και έχεις 8gb μνήμη. Αν και είναι παλιό το βίντεο, αξίζει να το δοκιμάσεις.

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Tίποτα δεν αποκλείεται. 

Κάτι που είδα είναι και αυτό (το πρώτο κομμάτι με το page file κάνε) μιας και έχεις 8gb μνήμη. Αν και είναι παλιό το βίντεο, αξίζει να το δοκιμάσεις.

Τα χα πειράξει αυτά αλλά τρώω κρασ και δεν ανοίγει το γκειμ γι αυτό τα αφήνω όπως είναι 

Επεξ/σία από splanis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επαναφερω λίγο το τοπικ καθως υπαρχει περιπτωση να δωσω τον cpu+mobo+ram και να συμπληρωσω κάποια λεφτα για να κανω μια αναβαθμιση, μένωντας με την 1050ti προς το παρον και στο μελλον θα την αλλάξω και θα προσθεσω και αλλα 8ram.

Εχω ψαξει αρκετα και απ οτι εχω καταλαβει οι intel νικανε τους ryzen στον τομεα gaming που με ενδιαφερει απλα υπαρχει μια διαφορα στην τιμη τους

τα 2 build που σκεφτηκα:

1.png

2.png

Δημοσ.

Με την 1050ti ότι και να πάρεις μια χαρά θα είναι για 1080p. Μητρική για τον ryzen προτίμησε την ASRock ΑΒ350Μ Pro 4 με τα ίδια λεφτά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξει η 1050ti δεν θα ειναι για παντα καποια στιγμη θα γινει upgrade κι αυτη

ακομα δεν εχω πιστει αν αξιζει τα 40+ ευρω παραπανω το intel build. Ξερω πως θα εχω κανα 5fps παραπανω αλλα αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να με βγαλει χρονια το νεο build.

μητρικη γιατι αυτη και οχι την msi?(βαση χρωματος και leds την διαλεξα βασικα :P)

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ είμαι άρρωστος με το Pubg και έχω εντρυφήσει το θέμα απόδοση, θα σου γράψω κάποια πράγματα.

α) Προσπάθησε να βρεις αλλα 4 gb ram και δοκίμασε να παίξεις. Τo Pubg ρουφάει κυριολεκτικά τη μνήμη, σε μένα κάτω απο 7,5 gb δεν πέφτει. 

β) Βάλε το razer cortex που απελευθερώνει μνήμη και πόρους του συστήματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού...

γ) Κακός πήρες την 1050ti, έπρεπε να πάρεις 1060.

δ) Στο δικό μου σύστημα (που είναι παλιότερο απο το δικό σου) έχω μικρό stutter οταν παίζω σε squad, Μέχρι duo το παιχνίδι πάει πολύ καλά.. ΜΕγάλη διαφορά είδα όταν αλλαξα το cpu και απο 4core 4 threats πήγα σε 4core 8 threats και πάντα με ίδια ghz (3.8)

Το είχα αναφέρει και στο θέμα του παιχνιδιού: 

Στις 1/22/2018 στις 4:05 ΜΜ, leros2004 είπε

Λοιπόν το ΣΚ έβγαλα και καθάρισα τα Parts του υπολογιστή, αφού τα ξανα έβαλα, παρατήρησα λαγκάρισμα στο Pubg, ενώ απο fps ήμουν σταθερός..... Υπέθεσα ότι φταίνε οι σερβερ, αμ δε, είχα ξεχάσει να κουμπώσω τα 4gb ram, έπαιζα με 8gb αντι για 12 :ph34r: 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

εννοεις οτι πρεπει να παω σε 12+ ram? θα παω σε 16 στο μελλον τωρα δυστυχως ειδικα με τις υψηλες τιμες δεν χωραει στο budget

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

εννοεις οτι πρεπει να παω σε 12+ ram? θα παω σε 16 στο μελλον τωρα δυστυχως ειδικα με τις υψηλες τιμες δεν χωραει στο budget

Στο υπάρχων σύστημα εννοώ... DDR3 έχεις όλο και κάποιος φίλος μπορεί να σου δώσει να δοκιμάσεις για λίγο ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...