Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις μεγάλες dual fan , έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα overclock .

Με 235 από dexter (χαλάνδρι)

http://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=1774

Σε palit dual fan , έχω πυρήνα στα 1620 MHz και μνήμη στα 8150ΜΗz , με max temp 40 C σε dirt 4 , far cry primal κτλ

(έχω βάλει όμως από κάτω και 2 επιπλέον ανεμιστηράκια να τη φυσάνε, ιδιοκατασκευή)

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλοκαίρι το σπίτι είναι φούρνος αλλά συνήθως έχω Air condition :P αλλά πιστεύω δεν θα υπάρχει stuttering μ αυτη

Επεξ/σία από mariosgal
Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο στο pubg  έβαλα το View distance στο ultra και αυτό κρατάει την κάρτα σχεδόν πάντα στο 100% χωρίς fps drops με 55-80 fps. Άρα θα κάνω υπομονή να πάω για 1060

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα για 1060 και πήρα την 1050ti. Τρέχει σχεδόν ίδια με την παλιά μου gpu. Max fps γύρω στα 80 και έχει stuttering ενώ ένας φίλος μ με ίδια specs παίζει σταθερά 100 και fps.. Πραγματικά ανεξήγητο 

• Confused 1
Δημοσ.

Λες να είναι τα 100-200mhz που έχουν διαφορά ο 4440 από τον 4460; Πλάκα θα είχε. Ίσως είναι μνήμες, στα πόσα παίζουν οι δικές του; Αν και με κλειδωμένους επεξεργαστές δεν το κόβω να έχει σημασία. Παιζει να είναι και σκληρός. Αλλά μάλλον το πιο πιθανό είναι να έχετε διαφορετικό κουτί και σε εσένα να τρώει throttling.

Δημοσ.
Στις 10/1/2018 στις 1:44 ΠΜ, splanis είπε

Τελικά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα για 1060 και πήρα την 1050ti. Τρέχει σχεδόν ίδια με την παλιά μου gpu. Max fps γύρω στα 80 και έχει stuttering ενώ ένας φίλος μ με ίδια specs παίζει σταθερά 100 και fps.. Πραγματικά ανεξήγητο 

Πόσο % χώρο έχει ελεύθερο ο ssd που έχεις εγκατεστημένο το παιχνίδι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Πόσο % χώρο έχει ελεύθερο ο ssd που έχεις εγκατεστημένο το παιχνίδι;

Έχει ελεύθερο γύρω στα 30gb απ τα 120

Δημοσ.

100 βαθμους ειναι τοστιερα. Κανε οτι σου ειπαν τα παιδια με τον καθαρισμο και oc μην κανεις καθολου. Επισης ντροπη να παιζεις στα low. Δεν ευχαριστιεσαι παιχνιδι απλα και μονο για να παρεις 1-2 kill τσατσικα και να χαλαει ολοκληρη η κοινοτητα του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GoldenAssassin είπε

100 βαθμους ειναι τοστιερα. Κανε οτι σου ειπαν τα παιδια με τον καθαρισμο και oc μην κανεις καθολου. Επισης ντροπη να παιζεις στα low. Δεν ευχαριστιεσαι παιχνιδι απλα και μονο για να παρεις 1-2 kill τσατσικα και να χαλαει ολοκληρη η κοινοτητα του παιχνιδιου.

Έχει γράψει ότι άλλαξε ψύκτρα και ότι παίζει πλέον με 40 βαθμούς.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/1/2018 στις 1:44 ΠΜ, splanis είπε

Φορματ να στρώσει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Φορματ να στρώσει.. 

Έχω κάνει αρκετά :ρ

Αν θέλετε ρίξτε και μια ματιά εδώ παιδιά γιατι τώρα ούτε pubg μπορώ να παίξω 

http://www.insomnia.gr/forums/topic/666280-onboard-κάρτα-ήχου/

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GoldenAssassin είπε

Μπορεις σε παρακαλω πολυ να μαζεψεις ολα τα κομματια του συστηματος σου και να τα παραθεσεις απο κατω με ονοματα?

GPU palit 1050ti

IMG_20180111_191840.png

Δημοσ.

Πιο μεγα΄λη γραμματοσειρα δεν εχει??Δεν βλεπω καλα :lol:

4 ώρες πριν, splanis είπε

Έχω κάνει αρκετά :ρ

• Ποια windows χρησιμοποιεις?
  • Στα ποσα hertz  τρεχουν οι μνημες σου?
  • Τι ταχυτητες δειχνει ο δισκος σου?
  • Ποσο τις 100 ειναι οι ραμ και  o cpu  την ωρα του pubg?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...