Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Ισως ο τροπος που το εβαλα ως απαντηση στον φιλο που εκανε παραθεση. Σαμπως το Ινσομνια κ οι αναβαθμησεις του δεν ειναι κομματι της ζωης εδω? Τπτ δεν ειναι "οφφ". Ισως αν γραφαμε καμια πανεπιστημιακη εργασια, αλλα αυτη δεν ειναι η περιπτωση. Γνωμες λεμε κ η δικια μου εχει να κανει κ με το πως νοιωθω οταν κατι μου κανει τις συναλλαγες δυσκολοτερες.

Με αλλα λογια εννοουσα φιλε web->  Αμα ασπρισουν τα μαλλια σου κ ολα τα προβληματα παραμενουν αλυτα γυρω σου, το τελευταιο πραμα  που θες ειναι μια καλη ηλεκτρονικη αγορα να χαλασει κ να γινει κ αυτη αλλο ενα αλυτο προβλημα. Μισος αιωνας περασε κ οι ιδιες λακουβες στους ελληνικους δρομους μας ταλαιπωρουν. Τα ιδια αρυθμιστα φαναρια. Τα ιδια βουλωμενα λουκια για το νερο της βροχης... Δεν μιλαω για μεγαλα πραγματα επιτηδες, για να σου δωσω να καταλαβεις την ματαιοτητα που νοιωθω, ισως λογω ηλικιας.  Δεν θα μου αρεσε να εμενε κ το Ινσομνια αλλο ενα τετοιο "μικρο" παραδειγμα. 

Το μονο που μου δινει ελπιδες ειναι οτι τα μοντς φαινεται να το δουλευουν το ζητημα, απο τα λιγα που διαβασα. Αυτο ειναι καλο. Ας ελπισουμε σε αισιο φιναλε καποια στιγμη που θα οριστικοποιηθουν ολες οι λοπτομεριες. 

Εισαι ποιητης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...