Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όλοι έχετε παρατηρήσει όπως εγώ το εξής φαινόμενο στις αγγελίες το ότι οι δημοσιεύσεις πωλήσεων μειώθηκαν δραματικά και αυξήθηκαν οι αγγελίες ζήτησης εκτός αν κάνω λάθος.

Αυτό σημαίνει ότι η δυσλειτουργία του site εμποδίζει την απασχόληση με το εν λόγω αντικείμενο πολλούς χρήστες δυστυχώς. Εγώ προσωπικά συνεχίζω να χρησιμοποιώ τη σελίδα αλλά φοβάμαι ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων να αποχωρήσουν πολλοί. Αναγνωρίζω την προσπάθεια των διαχειριστών που έχουν βελτιώσει αισθητά την λειτουργικότητα της σελίδας τις τελευταίες ώρες αλλά τους θερμοπαρακαλώ να γυρίσουν στο αρχικό σχέδιο!

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί να αποχωρήσουν πολλοί σε λίγα 24ωρα; 

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην Εμφάνιση του site κ ίσως δυσκολευτούν πολλοί να την συνηθησουν και να βρουν πάλι τον ρυθμό τους! Είχαμε συνηθίσει όλοι την παλιά μορφή. Αλλά είναι θέμα συνήθειας. Σε λίγο καιρό θα πάρουν τα πάνω τους πάλι και οι αγγελίες και όλα τα υπόλοιπα. Στην αρχή είναι λογικό να υπάρχει μια μείωση των χρηστών που μπαίνουν και γράφουν λόγω των μεγάλων αλλαγών. Αλλά θα συνηθίσουμε πάλι και θα παροει τα πάνω του το site πάλι. Έπρεπε να γίνει μια αναβάθμιση! Ήταν πολύ παλαιού τύπου η σελίδα.... Ήταν σαν παρατημένη. 

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Εύχομαι να γίνουν όπως τα λες απλώς μια επίσκεψη στις αγγελίες που είχαν μεγάλη κινητικότητα και ανεβαιναν αγγελίες σχεδόν κάθε 10 λεπτά, θα δείς για τι μιλάω. Τώρα αν αντιστρέφεται δεν ξέρω αλλά διαφωνώ για το "σαν παρατημένη" γιατί μόνο παρατημένη δεν ήταν, αφού κάθε 4-5 μήνες γινόταν κάποιες αλλαγές. είμαι από το 2006 μέλος και δεν θυμαμαι καν πως ήταν η σελιδα πριν από 11 χρόνια....καμία σχέση ετσι απλά!

• Like 4
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Εύχομαι να γίνουν όπως τα λες απλώς μια επίσκεψη στις αγγελίες που είχαν μεγάλη κινητικότητα και ανεβαιναν αγγελίες σχεδόν κάθε 10 λεπτά, θα δείς για τι μιλάω. Τώρα αν αντιστρέφεται δεν ξέρω αλλά διαφωνώ για το "σαν παρατημένη" γιατί μόνο παρατημένη δεν ήταν, αφού κάθε 4-5 μήνες γινόταν κάποιες αλλαγές. είμαι από το 2006 μέλος και δεν θυμαμαι καν πως ήταν η σελιδα πριν από 11 χρόνια....καμία σχέση ετσι απλά!

Τυχαινει να εχω και εγω αρκετα χρονια τον λογαριασμο μου.

Ειπα και πιο πριν σε ενα αλλο thread: οι αλλαγες ειναι θεμα συνηθειας. Υπομονη. Ο κοσμος παραμενει το ιδιος.

Σε λιγο καιρο οπως ειπε και ο @lek88 μπορει τα ατομα να επιστρεψουν στην σελιδα.

Και εγω, επειδη μου αρεσει να κοιταω αγγελιες και το forum ηταν απενεργοποιημενο μπορω να πω οτι δεν βρηκα εναλακτικη στα ελληνικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτοί που μπαίνουν συχνά θα επιστρέψουν σίγουρα! Με λίγο ψάξιμο θα τα μάθουμε τα νέα κατατόπια και θα συνηθίσουμε όλοι! 

Ίσως είμαι από τις λίγες που μου άρεσε η νέα αλλαγή από την αρχή! Σίγουρα όμως χανομαι λίγο γιατί δεν το έχω συνηθίσει και ψάχνω από δω κ από κει. Θέμα συνήθειας είναι. Με δυσκόλευε τρομερά η παλιά μορφή γιατί έμπαινα μόνο από κινητό και δεν γινόταν προσαρμογή του site στην οθόνη μου με αποτέλεσμα να θέλει μόνιμα ζουμ για να διαβάσω κάτι. Αυτός ήταν ο λόγος που έμπαινα σπάνια εδώ!! 

Άσε να περάσει λίγο χρόνος και θα φτιάξουν και οι αγγελίες και όλα. Θέλει λίγο να προσαρμοστουμε. Είναι λογικό 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lek88 είπε

Γιατί να αποχωρήσουν πολλοί σε λίγα 24ωρα; 

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην Εμφάνιση του site κ ίσως δυσκολευτούν πολλοί να την συνηθησουν και να βρουν πάλι τον ρυθμό τους! Είχαμε συνηθίσει όλοι την παλιά μορφή. Αλλά είναι θέμα συνήθειας. Σε λίγο καιρό θα πάρουν τα πάνω τους πάλι και οι αγγελίες και όλα τα υπόλοιπα. Στην αρχή είναι λογικό να υπάρχει μια μείωση των χρηστών που μπαίνουν και γράφουν λόγω των μεγάλων αλλαγών. Αλλά θα συνηθίσουμε πάλι και θα παροει τα πάνω του το site πάλι. Έπρεπε να γίνει μια αναβάθμιση! Ήταν πολύ παλαιού τύπου η σελίδα.... Ήταν σαν παρατημένη. 

Δεν ειναι το θεμα της αναβαθμισης αλλα της δυσκολιας τουλαχιστον στο τοπικ των αγγελιων. Πλεον ειναι πολυ δυσκολο ακομα και να περιηγηθει καποιος αναμεσα στις αγγελιες και τις σελιδες τους. Δεν μιλαω καν για τον τροπος της ανανεωσης των αξιολογησεων αλλα και της υποβολης αυτων που ειναι ακομα ποιο δυσκολα.

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Giorgos241 είπε

Και εγω, επειδη μου αρεσει να κοιταω αγγελιες και το forum ηταν απενεργοποιημενο μπορω να πω οτι δεν βρηκα εναλακτικη στα ελληνικα.

Δεκαπεντε χρονια γυρισα απο εξωτερικο κ ακομα δεν μπορω να συνηθισω την "πτωματιλα" της χωρας μου ρε φιλε.... Ολοκληρο κρατος κ δεν εχουμε 3-4 καθωσπρεπει σαιτ να κανουμε δουλεια.... Μερικες φορες δεν αντεχεται η κατασταση αν κατσεις κ το καλοσκεφτεις....

Ουτε καν intel/amd-στυλ κοντρα δεν εχουμε! (ενα ακομα σαιτ να λεμε οτι υπαρχει κ μια εναλλακτικη). Για σκεψου κ ποσο λιγοι αναλλογουμε σε σχεση με τον γενικοτερο πληθυσμο. Μια 200αρα ατομα σε μια χωρα 11 εκατομυριων. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γενικοτερα με αυτη την φαση κ γιατι τοσα χρονια δεν αλλαζει τπτ. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 2:51 ΠΜ, SilverMachine είπε

Δεκαπεντε χρονια γυρισα απο εξωτερικο κ ακομα δεν μπορω να συνηθισω την "πτωματιλα" της χωρας μου ρε φιλε.... Ολοκληρο κρατος κ δεν εχουμε 3-4 καθωσπρεπει σαιτ να κανουμε δουλεια.... Μερικες φορες δεν αντεχεται η κατασταση αν κατσεις κ το καλοσκεφτεις....

Αν δεν βρισκεις αυτο που θελεις αντι να γκρινιαζεις φτιαξε το μονο σου. Εσυ που ζουσες στο εξωτερικο θα επρεπε να ξερεις καλυτερα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, momentum είπε

Αν δεν βρισκεις αυτο που θελεις αντι να γκρινιαζεις φτιαξε το μονο σου. Εσυ που ζουσες στο εξωτερικο θα επρεπε να ξερεις καλυτερα. 

Εμαθα να μαγειρευω μονος μου, εμαθα να βαφω, να χτιζω, να φτιαχνω επιπλα, υπολογιστες, να ειμαι καθηγητης, μηχανικος μοτο, ηλεκτρολογος κμαλλον ξεχναω κ καμια δεκαρια ακομα επαγγελματα που εμαθα με αυτη την λογικη κ σ αυτη την χωρα. 

Γερασα φιλε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Εμαθα να μαγειρευω μονος μου, εμαθα να βαφω, να χτιζω, να φτιαχνω επιπλα, υπολογιστες, να ειμαι καθηγητης, μηχανικος μοτο, ηλεκτρολογος κμαλλον ξεχναω κ καμια δεκαρια ακομα επαγγελματα που εμαθα με αυτη την λογικη κ σ αυτη την χωρα

Καπως ετσι λιγο πολυ ολοι μας.

5 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Γερασα φιλε. 

Τυχερος εισαι, αλλοι δεν προλαβαν.

Δημοσ.

ισως να μην βαζει καποιος αγγελια πωλησης απλα περιμενωντας σαν και μενα να τελειωσουν οι εργασιες - διορθωσεις στο τμημα των αγγελιων

Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 12:22 ΠΜ, angelkiller είπε

Δεν ειναι το θεμα της αναβαθμισης αλλα της δυσκολιας τουλαχιστον στο τοπικ των αγγελιων. Πλεον ειναι πολυ δυσκολο ακομα και να περιηγηθει καποιος αναμεσα στις αγγελιες και τις σελιδες τους. Δεν μιλαω καν για τον τροπος της ανανεωσης των αξιολογησεων αλλα και της υποβολης αυτων που ειναι ακομα ποιο δυσκολα.

Εαν φυγει κοσμος θα φυγει λογω αυτων,οχι επειδη ειναι δυσκολη η περιηγηση,αλλα επειδη ειναι λιγο καπως  το συστημα με τα κλειδωματα σε καθε συναλλαγη κτλ.

6 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Εμαθα να μαγειρευω μονος μου, εμαθα να βαφω, να χτιζω, να φτιαχνω επιπλα, υπολογιστες, να ειμαι καθηγητης, μηχανικος μοτο, ηλεκτρολογος κμαλλον ξεχναω κ καμια δεκαρια ακομα επαγγελματα που εμαθα με αυτη την λογικη κ σ αυτη την χωρα. 

Γερασα φιλε. 

Ο ορισμος του offtopic.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 7:00 ΜΜ, gregory22 είπε

Αν όλοι έχετε παρατηρήσει όπως εγώ το εξής φαινόμενο στις αγγελίες το ότι οι δημοσιεύσεις πωλήσεων μειώθηκαν δραματικά και αυξήθηκαν οι αγγελίες ζήτησης εκτός αν κάνω λάθος.

Αυτό σημαίνει ότι η δυσλειτουργία του site εμποδίζει την απασχόληση με το εν λόγω αντικείμενο πολλούς χρήστες δυστυχώς. Εγώ προσωπικά συνεχίζω να χρησιμοποιώ τη σελίδα αλλά φοβάμαι ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων να αποχωρήσουν πολλοί. Αναγνωρίζω την προσπάθεια των διαχειριστών που έχουν βελτιώσει αισθητά την λειτουργικότητα της σελίδας τις τελευταίες ώρες αλλά τους θερμοπαρακαλώ να γυρίσουν στο αρχικό σχέδιο!

Τα ίδια έλεγα και εγώ και ένα-δυο άτομα με χαρακτήρισαν υπερβολικό. .

Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 2:51 ΠΜ, SilverMachine είπε

Ουτε καν intel/amd-στυλ κοντρα δεν εχουμε! (ενα ακομα σαιτ να λεμε οτι υπαρχει κ μια εναλλακτικη). Για σκεψου κ ποσο λιγοι αναλλογουμε σε σχεση με τον γενικοτερο πληθυσμο. Μια 200αρα ατομα σε μια χωρα 11 εκατομυριων. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει γενικοτερα με αυτη την φαση κ γιατι τοσα χρονια δεν αλλαζει τπτ. 

Συμφωνώ με το φίλο SilverMachine. Άσχημο πράγμα το μονοπώλιο όπου και αν συμβαίνει. Όταν υπάρχει ανταγωνισμός όλα γίνονται καλύτερα θέλοντας και μη. 

Στις 3/1/2018 στις 12:22 ΠΜ, angelkiller είπε

Σωστός

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

O ορισμος του offtopic.

Ισως ο τροπος που το εβαλα ως απαντηση στον φιλο που εκανε παραθεση. Σαμπως το Ινσομνια κ οι αναβαθμησεις του δεν ειναι κομματι της ζωης εδω? Τπτ δεν ειναι "οφφ". Ισως αν γραφαμε καμια πανεπιστημιακη εργασια, αλλα αυτη δεν ειναι η περιπτωση. Γνωμες λεμε κ η δικια μου εχει να κανει κ με το πως νοιωθω οταν κατι μου κανει τις συναλλαγες δυσκολοτερες.

Με αλλα λογια εννοουσα φιλε web->  Αμα ασπρισουν τα μαλλια σου κ ολα τα προβληματα παραμενουν αλυτα γυρω σου, το τελευταιο πραμα  που θες ειναι μια καλη ηλεκτρονικη αγορα να χαλασει κ να γινει κ αυτη αλλο ενα αλυτο προβλημα. Μισος αιωνας περασε κ οι ιδιες λακουβες στους ελληνικους δρομους μας ταλαιπωρουν. Τα ιδια αρυθμιστα φαναρια. Τα ιδια βουλωμενα λουκια για το νερο της βροχης... Δεν μιλαω για μεγαλα πραγματα επιτηδες, για να σου δωσω να καταλαβεις την ματαιοτητα που νοιωθω, ισως λογω ηλικιας.  Δεν θα μου αρεσε να εμενε κ το Ινσομνια αλλο ενα τετοιο "μικρο" παραδειγμα. 

Το μονο που μου δινει ελπιδες ειναι οτι τα μοντς φαινεται να το δουλευουν το ζητημα, απο τα λιγα που διαβασα. Αυτο ειναι καλο. Ας ελπισουμε σε αισιο φιναλε καποια στιγμη που θα οριστικοποιηθουν ολες οι λοπτομεριες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...