Προς το περιεχόμενο

error 9 iphone 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...Λοιπον αλλαξα μπαταρια και θυρα usb( φορτισης ) στο iphone μου...Τα τοποθετησα ολα καλα το ανοιγω και το κινητο αναβοσβηνει

δλδ ανοιγει βγαζει το μηλαρακι σε λευκη οθονη μενει ετσι κανενα 10 λπετο και κανει μονο του ξανα επανεκκινηση...μπαινω στο itunes να κανω restore και ενω παει να κανει μου πεταει το σφαλμα 9...τι γινεται?? please.!!!

Δημοσ.
Στις 02/01/2018 στις 6:35 ΜΜ, nikoszafi είπε

Καλησπερα παιδια...Λοιπον αλλαξα μπαταρια και θυρα usb( φορτισης ) στο iphone μου...Τα τοποθετησα ολα καλα το ανοιγω και το κινητο αναβοσβηνει

δλδ ανοιγει βγαζει το μηλαρακι σε λευκη οθονη μενει ετσι κανενα 10 λπετο και κανει μονο του ξανα επανεκκινηση...μπαινω στο itunes να κανω restore και ενω παει να κανει μου πεταει το σφαλμα 9...τι γινεται?? please.!!!

Αν δεν καταφέρεις τίποτα μπορείς να ανοιξεις το τηλέφωνο να ζεστάνεις πλακέτα και να ξανά δοκιμάσεις .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoszafi είπε

Ισως ειναι η μητρικη

Πολύ πιθανόν αλλά με το κόλπο που σου είπα πολλοί το προσπέρασαν το error ζεσταίνοντας με ένα πιστολάκι πάνω στην μητρική και στο καπάκι να κουμπώσουν στο itunes .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikoszafi είπε

θα το δοκιμασω ευχαριστω....επιδιορθωνεται η πλακετα?

Δεν νομίζω και πάνε πολλά . Εκτός κι αν το φτιάξεις πρόχειρα και το πουλήσεις .

11 ώρες πριν, nikoszafi είπε

ισως να φταιει και η πλακετα το usb που αλλαξα να μην την διαβαζει...και να μην με αφηνει να κανω restore

Δοκίμασες και σε άλλο υπολογιστή ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoszafi είπε

ναι δοκιμασα και σε αλλα 2 pc

Έχεις κανένα αν δεν μπορείς να το ανοίξεις να ζεστάνεις την πλακέτα και να το ξανά κουμπώσεις στο καπάκι όπως είναι ζεστή στο iTunes έτσι ώστε μήπως και καταφέρεις και περάσεις το error?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και αν δεν καταφέρεις τίποτα με τις εξαιρετικές συμβουλές του Κώστα κάρφωσε το φούρνο, αν έχεις μικροκυμάτων ακόμα καλύτερα. :lol:

Επεξ/σία από Zenor
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...