nikoszafi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια...Λοιπον αλλαξα μπαταρια και θυρα usb( φορτισης ) στο iphone μου...Τα τοποθετησα ολα καλα το ανοιγω και το κινητο αναβοσβηνει δλδ ανοιγει βγαζει το μηλαρακι σε λευκη οθονη μενει ετσι κανενα 10 λπετο και κανει μονο του ξανα επανεκκινηση...μπαινω στο itunes να κανω restore και ενω παει να κανει μου πεταει το σφαλμα 9...τι γινεται?? please.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billy2099 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Κάνε update sto I tunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoszafi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 εχω κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billy2099 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε να βγάλεισ κ να ξαναβάλεις τη μπαταρία συνδέοντας καλά όλες τις επαφές και ξανακάνε update στο iTunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα