Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,και  καλη  χρονιά  με  υγεια.
Ο λόγος  που  σας  γράφω ειναι οτι  αντιμετωπίζω μεγαλο  προβλημα  με  το  ιντερνετ σπιτι.Εκανα  το  λάθος  και  έφυγα απο  μια  καλη  σε υπηρεσιες εταιρια  την  CYTA για  να  πάω στην Wind απο  την  οποια  ειμαι  απογοητευμένος πλήρως.
Το  βασικο  μου  προβλημα είναι  οτι  το  modem της  Wind,ενα  ZTE ZXHN 108L, το  οποίο  είναι  δυσλειτουργικο,  και  θέλει  3-4 φορες την  ημερα επανεκκινηση  για  να στρώσει και να  δουλέψει, και εαν...
Επειδη  δεν  προχωράει  το πράγμα  και  επειδη  η  Wind απαιτει  ενα  αρκετο  ποσο για  νεο  μόντεμ,και μέχρι  να  δω τι  να  κάνω,θέλω  να  βαλω  προσωρινα  ενα  Thompson  585ν7 απο  την εποχη που  ειμουν στην Forthnet.
Αυτο  που  θα  ήθελα  εαν  γινεται  ειναι  να  με καθοδηγησει  καποιος  για  τις  ρυθμίσεις  στο  μοντεμ  ωστε να  συμβαδιζουν  με  αυτες της   Wind και οχι  της Forthnet

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Επεξ/σία από Fuel7
Δημοσ.

a.τα zte ειναι για πεταμα.λογικα δεν θα χρειαστει τιποτα να κανεις ουτε καν Username/password αφου η wind δεν εχει radius.ολα τα αλλα ειναι τα ιδια.Pppoe/llc και vpi 8 vci 35.και δεν χρειαζεται να παρεις αλλο ρουτερ απο wind.υπαρχει sticky Θεμα για αγορα ρουτερ απο το εμποριο.

Δημοσ.

Το  ZTE πήρε την άγουσα για  τα αποδυτήρια,Προσπάθησα να  βάλω ενα  Thompson  585ν7και  δεν  δούλεψε ότι  και  εάν έκανα.

Δημοσ.

Δεν συγχρονιζει ή δεν παιρνει Ip?ποιο firmware εχει?το τελευταιο για το v7 ειναι το 8.2.6.5 σε generic Και το 8.2.7.7 σε Forthnet που το εχει και στο Site της.αν εχεις το 7.χ.χ.χ. καλο θα ειναι να το αλλαξεις.Username/password ρωτα την wind μηπως θελει καποιο Default να βαλεις πχ [email protected] γιατι τα στοιχεια δεν θα τα παρει αυτοματα.αλλα οσο ξερω δεν εχει στοιχεια οποτε οτι και να βαλεις εκτος αν εισαι  σε αρυς γραμμη θα πρεπει να παιξει.

Δημοσ.

Εκανα  αναβαθμιση  σε 8.2.7.7. Οτι  και  εαν  εβαζα  σε username  & password δουλευε για  5-6 λεπτα και  μετα δεν  ξανασyχρονιζε. Πηρα την  wind και  μου  ειπαν  καποια  username  & password.Επιπλέον  μου  ειπαν να  βαλω σαν username  & password τον  αριθμο  του  τηλεφώνου .Αυτο δεν  δούλεψε καθόλου(Στο ΖΤΕ ομως ετσι  δούλευε)
Απελπίστηκα,εκνευριστηκα  τα παράτησα και  δεν  ξανασχοληθηκα, εβαλα  πάλι  το  ΖΤΕ μέχρι  να  βρώ  ή  να  αγοράσω άλλο μοντεμ.Στην αρχη απο  την  wind μου  έλεγαν οτι  δεν  χρειαζοταν  username  & password.Πράγμα  που  δεν ίσχυει!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 11/1/2018 at 1:43 AM, Fuel7 said:

Εκανα  αναβαθμιση  σε 8.2.7.7. Οτι  και  εαν  εβαζα  σε username  & password δουλευε για  5-6 λεπτα και  μετα δεν  ξανασyχρονιζε. Πηρα την  wind και  μου  ειπαν  καποια  username  & password.Επιπλέον  μου  ειπαν να  βαλω σαν username  & password τον  αριθμο  του  τηλεφώνου .Αυτο δεν  δούλεψε καθόλου(Στο ΖΤΕ ομως ετσι  δούλευε)
Απελπίστηκα,εκνευριστηκα  τα παράτησα και  δεν  ξανασχοληθηκα, εβαλα  πάλι  το  ΖΤΕ μέχρι  να  βρώ  ή  να  αγοράσω άλλο μοντεμ.Στην αρχη απο  την  wind μου  έλεγαν οτι  δεν  χρειαζοταν  username  & password.Πράγμα  που  δεν ίσχυει!

αλλο πραγμα ειναι το username/password (να παρει Ip)και αλλο το να μην συγχρονιζει.αν δεν συγχρονιζει η αμα χανει συγχρονισμο κατι γινεται με το ρουτερ αφου με το zte εισαι ενταξει.αν δεν χανει Sync και πεφτει το ιντερνετ παμε αλλου.Username δεν θελει κανονικα η wind αλλα οκ και να βαλεις αυτα που σου ειπαν δεν υπαρχει θεμα.αν σβηνει το λαμπακι του broadband τοτε δεν ειναι θεμα Username/password.θεμα του Username/password θα ηταν αμα δεν επαιρνες καν Ip και οχι αν ειχες ιντερνετ και ξαφνικα χανεται.μπορεις να δοκιμασεις το 8.2.7.7 της Forthnet(το εχει στο site) περα απο το Generic 8.2.6.5  μηπως και στρωσει.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954#sthash.RwuOruQU.dpbs

αν εχεις της Forthnet  αφου λες 8.2.7.7. τοτε μπορεις να βαλεις το generic. ολο και καπου θα το βρουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...