kronos73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, lionheart75 είπε κινητό πάντως είναι καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα Το έχει φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος όντως. Βέβαια το αγόρασε περίπου στην τιμή της προσφοράς από Κίνα. Δεν είναι για παραπάνω.
kmarios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Γιατί το βλέπω στα 169.90€ / Τελείωσε η προσφορά ?
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Pseudonumo είπε Και 2250 μπαταρία...Το θεωρώ αποτρεπτικό παράγοντα. Ενα άλλο πολύ ακριβό τηλέφωνο έχει περίπου ίδια μπαταρία....μαντεψε ποιο.
Pseudonumo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Ενα άλλο πολύ ακριβό τηλέφωνο έχει περίπου ίδια μπαταρία....μαντεψε ποιο. Οι συσκευές της εν λόγω εταιρείας δε φημίζονταν ποτέ για την αυτονομία τους, μάλλον το αντίθετο! Άλλα θετικά έχουν, που δεν τα έχει αυτό, όμως βγαίνουμε off. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Pseudonumo
Pseudonumo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, ziaba είπε 2017 εεε καλή ανάσταση Διόρθωσα το μήνυμά μου! 1
st@r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά! Το παρέλαβα σήμερα για την κόρη μου αλλά δεν της άρεσε το χρώμα. Προτιμάει το χρυσό. Αν το θέλει κάποιος να το πάρει είμαι Αθήνα. Φυσικά θα του δώσω και την δωροεπιταγή. Αν κάποιος έχει το χρυσό σε καινούργια κατάσταση και θέλει ασημί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις