NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Sorry για το ράδιο είδα το max και μάλλον εχουν διαφορά
ambercombie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Πάτε πάρτε κανένα leeco s3 και αφήστε τα mpakateloneffh
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, lionheart75 είπε edit: Πολύ θετικό η 10ευρη επιταγή για μελλοντική χρήση, π.χ αγορά θήκης ας πούμε. Καποιοι ειχαν γραψει οτι η δωροεπιταγη μετα μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορες επισης ανω των 75 ευρω. Δεν ισχυει τελικα κατι τετοιο; 1
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Καποιοι ειχαν γραψει οτι η δωροεπιταγη μετα μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορες επισης ανω των 75 ευρω. Δεν ισχυει τελικα κατι τετοιο; Ωπ έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει αυτό. Τότε δεν αξίζει η δωροεπιταγή του Κώτσου και δεν πρέπει να αναφέρεται καν νομίζω. Το κινητό πάντως είναι καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα.
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ambercombie είπε Πάτε πάρτε κανένα leeco s3 και αφήστε τα mpakateloneffh Άστο φίλε. Εχουν περάσει δύο leeco απο τα χέρια μου, ένα le max 2 και ένα le pro 3 x722. Καλά κινητά δεν λέω αλλά έχουν θέματα καθώς η εταιρεία τους τα έχει εγκαταλείψει. Αν πούμε ότι παραλείπουμε το γεγονός ότι περιμένει κάποιος ένα μήνα τουλάχιστον για το κινητό που αναφέρεις, δεν θα δείς android 7 ούτε με το κυάλι. Η tp-link υποστηρίζει τα κινητά της και ήδη το X1 φοράει android 7. Για τα ελληνικά δεδομένα τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο και δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος στο leeco s3 απο αυτό. Να μου έλεγες π.χ για το le pro 3 να πώ ok αξίζει η αναμονή και τo android 6. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, matrixxx είπε Καποιοι ειχαν γραψει οτι η δωροεπιταγη μετα μπορει να χρησιμοποιηθει για αγορες επισης ανω των 75 ευρω. Δεν ισχυει τελικα κατι τετοιο; Kάτσε Γιάννη γιατι μπερδεύτηκα. Όπως το βλέπω εγώ η επιταγή ισχύει για αγορές πάνω απο 75 ευρώ (η συγκεκριμένη είναι 119) και για την επόμενη φυσικά αγορά. Επομένως δεν βλέπω τον λόγο να μην ισχύει για κάτι που κοστίζει πράγματι μόλις 10 ευρώ όπως π.χ μια θήκη. Δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Κώτσος δεν διάθέτει θήκη για το Neffos. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
ambercombie Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Άστο φίλε. Εχουν περάσει δύο leeco απο τα χέρια μου, ένα le max 2 και ένα le pro 3 x722. Καλά κινητά δεν λέω αλλά έχουν θέματα καθώς η εταιρεία τους τα έχει εγκαταλείψει. Αν πούμε ότι παραλείπουμε το γεγονός ότι περιμένει κάποιος ένα μήνα τουλάχιστον για το κινητό που αναφέρεις, δεν θα δείς android 7 ούτε με το κυάλι. Η tp-link υποστηρίζει τα κινητά της και ήδη το X1 φοράει android 7. Για τα ελληνικά δεδομένα τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο και δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος στο leeco s3 απο αυτό. Να μου έλεγες π.χ για το le pro 3 να πώ ok αξίζει η αναμονή και τo android 6. Δεν θα διαφωνήσω ότι τα έχει παρατήσει, αλλά υπάρχουν πολυ δυνατές επιλογές σε opensource android για κινητά τα οποία είναι πραγματικά vfm. Hardware-wise το s3 είναι 2 φορες καλύτερο από το neffos, με opensource λογισμικό χωρίς bugs και τιμή κοντά στα 100 νομίζω αξίζει η αναμονή πόσο μάλλον για τα δυνατότερα μοντέλα. Και σταματάω εδώ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από ambercombie
what_if Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Άστο φίλε. Εχουν περάσει δύο leeco απο τα χέρια μου, ένα le max 2 και ένα le pro 3 x722. Καλά κινητά δεν λέω αλλά έχουν θέματα καθώς η εταιρεία τους τα έχει εγκαταλείψει. Αν πούμε ότι παραλείπουμε το γεγονός ότι περιμένει κάποιος ένα μήνα τουλάχιστον για το κινητό που αναφέρεις, δεν θα δείς android 7 ούτε με το κυάλι. Η tp-link υποστηρίζει τα κινητά της και ήδη το X1 φοράει android 7. Για τα ελληνικά δεδομένα τα χαρακτηριστικά και η τιμή είναι πολύ καλή για το συγκεκριμένο και δεν βλέπω τον λόγο να πάει κάποιος στο leeco s3 απο αυτό. Να μου έλεγες π.χ για το le pro 3 να πώ ok αξίζει η αναμονή και τo android 6. τα le max2 κ le pro3 elite που ειναι στα ιδια λεφτα με αυτο του τοπικ εχουν παρει κ android 7 με custom roms κ προφανως ειναι πολυ ανωτερα σε hardware ok δεν απευθυνονται στον καθημερινο χρηστη που θελει να το βγαλει απο το κουτι κ να παιξει απευθειας αλλα αν καποιος ξερει μπορει
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ambercombie είπε Δεν θα διαφωνήσω ότι τα έχει παρατήσει, αλλά υπάρχουν πολυ δυνατές επιλογές σε opensource android για κινητά τα οποία είναι vfm. Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα πρέπει ο μέσος χρήστης να το ψάξει προκειμένου να το σετάρει όσο καλύτερα μπορεί με custom roms. Δεν το κάνει ο μέσος χρήστης όμως αυτό και κακά τα ψέμματα αρχίζει και κουράζει όλο αυτό. Τα leeco είναι vfm σίγουρα αλλά εν προκειμένης αγοράζει κάποιος κάτι το οποίο είναι έτοιμο και έχει καλά χαραστηριστικά για τα χρήματα που ζητάει, για Ελλάδα πάντα. Επίσης μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση, όσο και αν φαίνεται γραφικό ή κουραστικό, ότι οι τύποι της tp-link έβαλαν notification led σε αυτό το κινητό. Για μένα είναι deal breaker και υπάρχουν αξιόλογες vfm συσκευές που δυστυχώς δεν διαθέτουν.
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, what_if είπε τα le max2 κ le pro3 elite που ειναι στα ιδια λεφτα με αυτο του τοπικ εχουν παρει κ android 7 με custom roms κ προφανως ειναι πολυ ανωτερα σε hardware ok δεν απευθυνονται στον καθημερινο χρηστη που θελει να το βγαλει απο το κουτι κ να παιξει απευθειας αλλα αν καποιος ξερει μπορει Απο την μαμά εταιρεία προφανώς όχι φίλε μου. Όλα τα vfm κινητά έχουν κοινό που τα υποστηρίζει με custom roms. Το θέμα είναι να μην το ψάχνεις εσύ άμα δεν το γουστάρεις ή δεν έχεις στην τελική τον χρόνο αλλά να στο δίνει η μαμά εταιρεία έτοιμο. Αυτό εννοώ και πιστεύω το καταλαβαίνει ο καθένας. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75
crimsonking Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω ρε παιδια αν είναι ισάξιο του Xiaomi Redmi 4x (32GB) που ήμουν έτοιμος να αγοράσω το οποίο έχει κοντινή τιμή (137 ευρω) ? Το NFC δεν με απασχολεί καθόλου. Στην μπαταρία μου φαίνεται οτι έχουν μεγάλη διαφορά Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από crimsonking
skar1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, crimsonking είπε Να ρωτήσω ρε παιδια αν είναι ισάξιο του Xiaomi Redmi 4x (32GB) που ήμουν έτοιμος να αγοράσω το οποίο έχει κοντινή τιμή (137 ευρω) ? Το NFC δεν με απασχολεί καθόλου. Στην μπαταρία μου φαίνεται οτι έχουν μεγάλη διαφορά Λόγω αξιοπιστίας σαν εταιρεία θα πήγαινα Xiaomi.
moumos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Έχω από πέρυσι ένα TP Link και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
leros2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει όριο αγοράς για την δωροεπιταγή, προσωπικά αγόρασα το ταμπλετ και με την αντίστοιχη δωροεπιταγη αγόρασα μια θηκη που κόστιζε αρχικα 17€. Το τηλέφωνο είναι τίμιο, θήκη για το συγκεκριμένο έχει ο Κώτσο ? Η υποδοχή για την κάρτα microsd ειναι σε ξεχωριστή θύρα ή χάνουμε τη μια σιμ θέση? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από leros2004 1
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Sorry για το ράδιο είδα το max και μάλλον εχουν διαφορά Το max το έχω και έχει κανονικά ραδιόφωνο. Το X1 το είχα δοκιμάσει αλλά προτίμησα να το δώσω και να πάρω το x1max Γενικά καλό κινητό και με μέτρια χρήση η μπαταρία μπορεί να βγάλει 1-2 μέρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις