Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, villasg είπε

Ρε παιδια γιατι να μπει σε διαδικασια εφοσον ο παλιος δισκος ειναι λειτουργικος ?

Ας κανει ενα cloning που ειναι σκαρτα 10 λεπτα και θα εχει παλι και τα 2 παρτισιον 

Σωστό και αυτό και πολύ πιο απλό.

Με την άλλη διαδικασία θα έχει μία φρέσκια εγκατάσταση.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aggst είπε

Γινεται αυτό και πως.....

1 ώρα πριν, villasg είπε

Just make a clone με το Acronis http://dl2.acronis.com/u/AcronisTrueImage2018_10640.iso

κανεις ενα bootable usb με το XBootv1.0beta14 και το acronis και εισαι ΟΚ

1. Κατεβασε το bootable recovery media ISO απο http://dl2.acronis.com/u/AcronisTrueImage2018_10640.iso
2. Κατεβασε το Xboot (free software) και φτιαξε ενα  bootable USB flash drive που να περιεχει το  Acronis που κατεβασες παραπανω  [ https://sites.google.com/site/shamurxboot/download ]
3. Boot απο το φλασακι με το Xboot

*** εχεις τον οριτζιναλ δισκο στην θεση του στο λαπτοπ και εναν εξωτερικο δισκο συνδεδεμενο .

Παιρνεις image (αποθηκευεις στον εξωτερικο ) , οταν τελειωσει , βαζεις μεσα τον ssd κανοντα την ιδια διαδιικσια και επαναφερεις απο τον εξωτερικο το image στον ssd

Δημοσ.
7 ώρες πριν, villasg είπε

Τα καταφερες ?
πηγαν ολα καλα ?

Ακομη δεν  εκανα τιποτα το σκεπτομαι, είναι και η τιμη του σκληρου αλλα και η μεθοδολογια,θελω μια πληρεστερη ενημερωση. Θα εποικοινωνησω και με την M.S Eλλαδος να δω τι θα μου πουν, με αυτά και αυτά εχω καιρο, ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες ολων σας.

Δημοσ.

Εχω γνωστους με apple όταν αλλαξαν δισκο <<μπουταρισαν>> κανονικα τους <<ρωτησε>> εάν είναι στο δικτυο και μετα με το ID καταβασε το λειτουργικο......

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fmarkos είπε

Άλλο appple άλλο MS. Winows 10 φοράει το μηχάνημα; 

Ναι τα 10αρια φοράει και νομίζω πως κάπως έτσι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

Αν φοράει 10 κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση δεν χρειάζεται κλειδί, θα προσέξεις μόνο να είναι η ίδια έκδοση Windows (home ή pro). Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να κάνεις clone τον σκληρό σου όπως είπε το παιδί πιο πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, fmarkos είπε

Αν φοράει 10 κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση δεν χρειάζεται κλειδί, θα προσέξεις μόνο να είναι η ίδια έκδοση Windows (home ή pro). Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να κάνεις clone τον σκληρό σου όπως είπε το παιδί πιο πάνω. 

Kαλημερα, κατευθειαν? δηλαδή αλλαζω σκληρο μπουταρω ενώ είμαι στο δικτυο με <<βλεπει>> η M.S και κανει εγκατασταση? (home εχω)

φυσικα σε εξωτερικο σκληρο εχω κανει back up τα παντα.

Επεξ/σία από aggst
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aggst είπε

Kαλημερα, κατευθειαν? δηλαδή αλλαζω σκληρο μπουταρω ενώ είμαι στο δικτυο με <<βλεπει>> η M.S και κανει εγκατασταση? (home εχω)

φυσικα σε εξωτερικο σκληρο εχω κανει back up τα παντα.

Κατεβάζεις windows από την ms. Τα περνάς σε usb ή σε dvd και μπουτάρεις από usb ή dvd και κάνεις εγκατάσταση.  

Δημοσ.

Μα γιατι ολα αυτα .

Ψανεις clone δλδ μεταφερεις τον δισκο σου οπως ειναι τωρα στον ssd  μεσα σε 20 λεπτα συνολικα και ξεκινας να δουλευεις οπως δουλευες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Μα γιατι ολα αυτα .

Ψανεις clone δλδ μεταφερεις τον δισκο σου οπως ειναι τωρα στον ssd  μεσα σε 20 λεπτα συνολικα και ξεκινας να δουλευεις οπως δουλευες

Ναι εύκολο είναι για μας που ξέρουμε και πιθανόν έχουμε dog και ότι χρειάζεται. Το θέμα όμως είναι ότι το παλικάρι πιθανόν δεν ξέρει αυτά που ξέρουμε εμείς. Δεν είναι όλοι εδώ μέσα γνώστες. 

Δημοσ.
On 1/2/2018 at 7:50 PM, aggst said:

Γινεται αυτό και πως.....

καταρχας για να βρεις το κλειδι σου υπαρχουν πολλοι τρόποι ενας απο αυτους ειναι αυτος. https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/
περνεις εναν adaptor HD2USB και συνδεεις τον Ssd σκληρο σου στο laptop.
κατεβαζεις το Acronis και φτιαχνεις το LIVE-USB αφου σου εχει μεσα το tool για να φτιαξει το ISO.
κανεις Boot απο το USB η το DVD που εχεις εγκαταστησει το ACRONIS και στην συνεχεια κανεις CLONE DISK. 
ξεβιδωνεις την πισω μερια του λαπτοπ και αλλαζεις τον σκληρο σου με τον SSD και το μηχανημα σου θα φυσαει.

Αυτα θα εκανα εγω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fmarkos είπε

Ναι εύκολο είναι για μας που ξέρουμε και πιθανόν έχουμε dog και ότι χρειάζεται. Το θέμα όμως είναι ότι το παλικάρι πιθανόν δεν ξέρει αυτά που ξέρουμε εμείς. Δεν είναι όλοι εδώ μέσα γνώστες. 

Δεν μιλησα για dog station re file .

Απλα κανεις το usb με το rufus παιρνεις το backup σε ενα εξωτερικο μεσο , βαζεις τον νεο σκληρο και περνας πανω του ( restore ) αυτο που εβαλες στον εξωτερικο δισκο .

Βιντεο με οδηγιες απειρα στο ιντερνετ ( και εγω ετσι το εκανα την 1η φορα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...