Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια!Εχω τον σκληρο WD1002FAEX, ο οποιος ειναι πολυ θορυβωδες.Εβαλα το HD tune και αυτο ειναι το γραφημα για πειτε την γνωμη σας γτ δεν εχω ιδεα.

02-January-2018_17-05.png

Δημοσ.

Γενικά οι wd black ειναι πολύ καλοί δίσκοι αλλα στην πλειοψηφία τους η συγκεκριμένη σειρά κάνει θόρυβο ειναι το μόνο μείον τους , σου έκανε πάντα τοσο πολύ θόρυβο ?

Βάλε λίγο και το hdsentinel να δεις την κατάσταση του δίσκου

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

Η σειρα γκριν κανει θορυβο λιγο πριν χαλασουν

Δεν ξέρω για τους green εχω 2 5 χρόνια μεσα στο pc και δεν εχουν κανένα πρόβλημα , οι wd black ομως επειδη ειχα κατα καιρούς διάφορους κάνουν θόρυβο απο την μάνα τους ολοκαίουργιοι ειναι έτσι κατασκευαστικά

Δημοσ.

Εχω αγορασει πολλους Black τα τελευταια χρονια ουσιαστικα σχεδον ολα τα μοντελα εκτος το 500GB και το 6ΤΒ, συγκεκριμενα:

• 2x750GB 
  • 4x1TB
  • 4x2TB
  • 2x3TB
  • 2x4TB
  • 1x5TB 

Kαποιους τους εχω και τωρα στην κατοχη μου, σε διαβεβαιω πως ουδεποτε ειχα θεμα με θορυβο.

Μπορω να σου πω κιολας πως 2 Blue που εχω (1ΤΒ, 4ΤΒ)  κανουν περισσοτερο θορυβο, ιδιως ο μικρος και για αυτο και τον απεσυρα. 

Δημοσ.

Τι να σου πώ εγω ειχα ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα με τους black αλλα ηταν γνωστό οτι πάντα οι black ηταν πιο θορυβώδης , μπορεί ομως να ηταν και θέμα παρτίδας

Δημοσ.

Εχω 2 black στην κατοχή μου εδώ και 5 χρόνια. Ο ένας από την πρώτη μέρα ακουγόταν λες και έσερνες κάτι πάνω σε χαλίκια.

Δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα. 

Δημοσ.

Ακουγεται αρκετα και ο δικος μου εχω εναν black 4 tb αλλα δεν εχω παρατηρησει κολληματα κλπ και ειναι 100% health  οποτε μαλλον ειναι φυσικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...