kogi4ever Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα και καλη χρονια!Εχω τον σκληρο WD1002FAEX, ο οποιος ειναι πολυ θορυβωδες.Εβαλα το HD tune και αυτο ειναι το γραφημα για πειτε την γνωμη σας γτ δεν εχω ιδεα.
SPANK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Γενικά οι wd black ειναι πολύ καλοί δίσκοι αλλα στην πλειοψηφία τους η συγκεκριμένη σειρά κάνει θόρυβο ειναι το μόνο μείον τους , σου έκανε πάντα τοσο πολύ θόρυβο ? Βάλε λίγο και το hdsentinel να δεις την κατάσταση του δίσκου 1
Diskimpex Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Η σειρα γκριν κανει θορυβο λιγο πριν χαλασουν
SPANK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Η σειρα γκριν κανει θορυβο λιγο πριν χαλασουν Δεν ξέρω για τους green εχω 2 5 χρόνια μεσα στο pc και δεν εχουν κανένα πρόβλημα , οι wd black ομως επειδη ειχα κατα καιρούς διάφορους κάνουν θόρυβο απο την μάνα τους ολοκαίουργιοι ειναι έτσι κατασκευαστικά
momentum Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εχω αγορασει πολλους Black τα τελευταια χρονια ουσιαστικα σχεδον ολα τα μοντελα εκτος το 500GB και το 6ΤΒ, συγκεκριμενα: 2x750GB 4x1TB 4x2TB 2x3TB 2x4TB 1x5TB Kαποιους τους εχω και τωρα στην κατοχη μου, σε διαβεβαιω πως ουδεποτε ειχα θεμα με θορυβο. Μπορω να σου πω κιολας πως 2 Blue που εχω (1ΤΒ, 4ΤΒ) κανουν περισσοτερο θορυβο, ιδιως ο μικρος και για αυτο και τον απεσυρα.
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Τι να σου πώ εγω ειχα ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα με τους black αλλα ηταν γνωστό οτι πάντα οι black ηταν πιο θορυβώδης , μπορεί ομως να ηταν και θέμα παρτίδας
cons1985 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Εχω 2 black στην κατοχή μου εδώ και 5 χρόνια. Ο ένας από την πρώτη μέρα ακουγόταν λες και έσερνες κάτι πάνω σε χαλίκια. Δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα.
keravnos21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ακουγεται αρκετα και ο δικος μου εχω εναν black 4 tb αλλα δεν εχω παρατηρησει κολληματα κλπ και ειναι 100% health οποτε μαλλον ειναι φυσικο.
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Όχι δεν εχουν πρόβλημα επειδη ακούγονται ειναι ετσι κατασκευαστικά φτιαγμένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα