driverpit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Όταν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς σε αυτά που πωλούνται στις αγγελίες γενικά μιλάω όλα τα σενάρια είναι πάνω στο τραπέζι. 1 1
Giorgos241 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, thetall είπε αυτο ειναι τσικ off topic ? δεν καταλαβα, εγραψα την ερωτηση σε λαθος topic ? Η ερωτηση σου: 17 ώρες πριν, thetall είπε Παιδια δεν μπορω να βγρω πως κάνεις αξιολογηση σε αγγελίες..μπορει να με βοηθησει κάποιος? Ο τιτλος του topic: Αγγελίες: πως ξέρω οτι δεν είναι κλεμμένα ? (κλεπταποδοχη απ οσο εχω καταλαβει μεσω των αγγελιων... ) Νομιζω πλεον πρεπει να δηλωσεις ποιος ηταν ο αγοραστης και μετα θα περιμενεις αξιολογηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, driverpit said: Όταν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς σε αυτά που πωλούνται στις αγγελίες γενικά μιλάω όλα τα σενάρια είναι πάνω στο τραπέζι. Αλλά προς το παρόν αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου... 2
driverpit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αλλά προς το παρόν αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου... Μου εξηγείς με άπλα ελληνικά το παραπάνω σκεπτικό σου. Απλά δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, driverpit said: Μου εξηγείς με άπλα ελληνικά το παραπάνω σκεπτικό σου. Απλά δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Αναρωτιέται ο topic starter αν το Χ πράγμα που πουλάει κάποιος είναι κλεμμένο ή όχι από την στιγμή που δεν υπάρχει απόδειξη και συμπληρώνω ότι κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Αν είναι να σκεφτόμαστε έτσι, δλδ ό,τι δεν έχει απόδειξη μπορεί να είναι κλεμμένο (άρα αυτός που το πουλάει να είναι κλέφτης ή κλεπταποδόχος), τότε που ξέρουμε εμείς ότι πχ ο TS δεν είναι δολοφόνος και παιδόφιλος. Μας το απέδειξε? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 3
PCharon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ακόμα και για την εφορία εως 5 έτη υποχρεούμαστε να φυλάμε απόδειξη και οι αποδείξεις δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλα χέρια διότι είναι φορολογικό στοιχείο.
driverpit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Αν αντιμετωπίζουμε τον καθένα πωλητή ελαφρά την καρδία θα το χάσουμε το παιχνίδι και θα διευκολύνουμε τούς επιτήδειους. Σε μια συναλλαγή κατά την άποψη μου πρέπει να υπάρχει παραστατικό αγοράς που να συνοδεύει το πωληθέν αντικείμενο για πολλούς και διάφορους λόγους. Εγγύηση κλοπή όπως προανέφερε ο TS 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ο καθένας είναι ελεύθερος να ρωτάει αν υπάρχει απόδειξη και μετά να αποφασίζει αν θα συνεχίσει την συναλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί φτάσαμε στις 4 σελίδες. 3
driverpit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, driverpit είπε Δεν προσβάλεις κανέναν σωστά κάνεις και ζητάς απόδειξη από των πωλητή αν δεν υπάρχει απόδειξη απλά σταματάς την συζήτηση και κοιτάς άλλη αγγελία. 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ο καθένας είναι ελεύθερος να ρωτάει αν υπάρχει απόδειξη και μετά να αποφασίζει αν θα συνεχίσει την συναλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί φτάσαμε στις 4 σελίδες. Το είπα και εγώ σε παραπάνω μήνυμα μου. Για την λέξη κλεμμένα στον τίτλο του θέματος έφτασε το θέμα 4 σελίδες. 1
nvnight Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλά τα towers και τα parts δεν κλέβονται και εύκολα,ούτε κάθε μέρα..δε θα τα βάλεις στη τσέπη.και άντε πες έγινε κλοπή σε μια εταιρία..πόσα κομμάτια πήραν και πόσα από αυτά ήταν με gaming/high end χαρακτηριστικά? Ε τώρα άμα βλέπεις 'iphone 6s κλειδωμενο, 100€' μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς 1
damako3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρε μακαρονια απο τον Σκλαβενιτη. Οχι περα απο την πλακα παρε τα Part numbers των parts μιλα με μαμα εταιρεια βρες τους προμηθευτες επειτα καθε παρτ σε ποιο μαγαζι πηγε παρτα σβαρνα να σου δειξουν τα βιντεοζ απο την ημερα αγορας (σιγουρα κραταν αρχειο 10ετιας) και εαν η φατσα του πελατη δεν ειναι αυτη που αγορασες τοτε ειναι κλεμενο. Εκτος βεβαια αν αγοραζεις 3ο χερι οποτε θα πρεπει να πας και σε σπιτια. Δεν ειναι τιποτα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από damako3
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2018 στις 5:37 ΜΜ, Dim8259 είπε δεν θέλω να γίνω κλεπταποδόχος, κακό είναι ? Μόνο αν αγοράσεις κάτι καινούριο του κουτιού από κατάστημα θα είσαι σίγουρος 100% κ αν θες σονι και καλά κάτι μεταχειρισμένο λόγω έλλειψης χρημάτων (δικαίωμα σου) ζητάς απόδειξη αυστηρά! Αν σου πει την έχασε η δεν την έχει απλά δεν συνεχίζεις καν!!! Πας σε άλλη αγγελία που έχει απόδειξη. Δεν σε νοιάζει αν παρεξηγηθεί ο άλλος... Είναι δικαίωμα σου να ζητάς αποδείξεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από lek88 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 14 hours ago, ThReSh said: Ο καθένας είναι ελεύθερος να ρωτάει αν υπάρχει απόδειξη και μετά να αποφασίζει αν θα συνεχίσει την συναλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί φτάσαμε στις 4 σελίδες. QFE Νομίζω ότι αρκούν τέσσερις σελίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις